Miss Magnifique!!

Wednesday, 9 March 2011

Blog Walking

Assalamualaikum Warahmatullahi Wabarakatuh
Dengan Nama Allah Yang Maha Penmurah Lagi Maha Penyayang

Fuh...
penat..
aku sebenarnya dah lama xmenjalankan aktiviti blog walking.
semenjak dah lama aku tinggalkan dunia blogging. (ececece...mcm la aku ni pemblogger yg sirius pun!)
aku juga jarang menjejaki blog2 di alam maya ni.

TAPI!
kini aku kembali..
yeahh!!
untuk aktif berblogging dan berblog walking...(ecececeh)

antara blog yg menarik minat dan hatiku sepanjang aku berblog walking pada hari ini ialah...
blog azra , sebab dia simple n kemas...tak sesak kepala otak aku...
blog monolog seorang aku , sebab kata-kata dia menusuk seyh n penuh falsafah..ececeh..(eceli i wish i could write something like this)..
blog Fatin Liyana , i wish i can jadi chantek n chomel macam die..haha!
blog nieyna noveylla , sgt comel dan buat aku nak jadi budak sekolah balik..haha! (p/s: aku pernah sekolah kat sekolah die dulu dowh..kire aku senior die..tp senior yg cume sekolah kat ctu xsampai 1 thn muehehe)..
blog cucuratap , best ouh cite2 online die...kelakar..hilang jap aku punye keserabutan otak, yo!

dan byk jugakla yg aku usha2...semue best..ngehehehe...
tapi ni je aku nak listkan dulu..
yg lain tu, nanti2 kalau aku rajin aku tulis yep..
klu aku malas...muehehehe...maap ye...
lagipun aku kan bz..yela bz dong dgn byk kerja di rumah ni dong... banyak yg harus aku beresin... aku kan teenager housemaid...(ayat xbleh blah) tampar nak?
padahal kat rumah akula yg paling pemalas sekali..adeihh...

okla sekian entry disini..
aku nak baca solusi dulu sebelum tdo...
baca ar majalah solusi..sgt bagus untuk kesihatan minda dan jiwa..
terutama yg kurg pengetahuan agama cam aku ni, baca solusi insyaAllah tambah ckit pengetahuan rohani...

Wa Billahi Taufiq Wal Hidayah
Wassalamualaikum Warahmatullahi Wabarakatuh

daaa~ ^_^

3 comments:

IFA Athirah said...

sume blog yg awk listkan best2x!! http://geekintherainbow.blogspot.com/

teenagerhousemaid said...

IFA Athirah : wow...sedap nama.. pinjam jap..ngehehehe...
betul3x.. mmg best... seronok jln2 kat blog diorang kan? kan? kan? -_^

baby boo said...

sy bru singgah dr blog ...cp
sy suka baca post lama2 setiap blog.. hope we can keep in touch !

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...