Miss Magnifique!!

Friday, 11 March 2011

Call Me Cik M

Assalamualaikum Warahmatullahi Wabarakatuh
Dengan Nama Allah Yang Maha Pemurah Lagi Maha Penyayang

ini adalah kristen stewart. dia tiada kene mengena dengan post kali ini. dan muka die juga tak ada sipi-sipi macam aku..sekian

Nama saya M. (buat ala2 suara rain dalam iklan shampoo nama saya rain..tolong baca dengan nada sebegitu ye!)

haha!

ok aku rasa macam tergerak hati nak buat entry ini (apa aku gune ayat tergerak hati ni?) -_-' sebab aku rase korang mesti macam susah je kan nak panggil nama yang panjang gila bapak, rite?
teenager housemaid! urghh~ kalau aku pun, aku rasa annoying..ekekekeke...

well, now peeps... i'd make it much more easier for all of you (ecececece macam ade je pembaca belog aku neh...perasan!)
you can called me Cik M.

ala, you know... Cik M... atau Miss M...
M stands for Maid. M stands for Mysterious. (whohaa!). M stands for Mona Lisa. (tiba2).
and
M stands for Malas. (haha)

sounds cool, huh? (lagi ayat aku ta boleh tahan)
sounds like gossip girl..ala you know that stuff. xoxo.. (motif?)
sounds like a journalist....popular journalist.. (apekahh???)

haha...
ok2...aku stop all the nonsense ni ok?
aku tau korang pun nak muntah dah..
sebab aku pun rase nak muntah darah bila baca entry aku kali ni..
ekekekkeke...
but seiously  boleh panggil aku CIk M.. atau M...haha...
pendek simple and macam minah yang kepochi..ala you know after that they will put it as xoxo..
hahaha
okey...aku stop the kemerapuan...

ok, pesanan yang ada isi dari aku untuk malam ni,
Sesungguhnya Islam itu mudah...tidak pernah memberatkan kite, rite? so, selamat beramal semua!

daaa~ ^_-
Cik M


5 comments:

shereena said...

cik mmmmmmmmmmmmm..hahahaha..^^

teenagerhousemaid said...

hahaha...
ya...nama saya Mmmm..
m@m..
ok rase macam nak makan coklat m&m plaks...
adess.. -_-'
ngehehe

Nadhirah-chan said...

hahaha ,
hai cik M !!

teenagerhousemaid said...

ngehehe..
hai Nadirah-Chan!
moshi2...apa kabar jepun skrg?

mieyo said...

M utk Mieyo juga =="

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...