Miss Magnifique!!

Monday, 14 March 2011

Drama Tak Jadi Di KLCC

Assalamualaikum Warahmatullahi Wabarakatuh
Dengan Nama Allah Yang Maha Pemurah Lagi Maha Penyayang

dengan lafaz Bismillah..
aku melangkah jua ke klcc...
setelah bertahun tidak ku jejak tempat yang penuh memori ini..
akhirnya aku jejak jua...

Alhamdulillah aku sangat tenang..

so dengan bangganya
AKU INGIN MENGATAKAN,

TIADA DRAMA SWASTA DI KLCC LAGI!

haha!
poyosss kan aku???
i know..i know... well....what can i say, rite???

tapi, aku rasa aku dah banyak berubah dulu dan sekarang...haha!

p/s: sebelum korang baca yang seterusnye di bawah ini, tolong jangan buat andaian apa-apa mengenai tulisan yang seterusnya...my special someone, could be anyone k? tak semestinya lelaki, tak semestinya perempuan dan tak semestinya khunsa..ok? juga bukan shemale hefemale...ok? haha..kite dah capai persetujuan disini! ngehehehe...

to my special someone,
you know rite, how hard for me to go to that place again?
are you proud of me, for being brave and went to that place again without tears?
you want to know what,
klcc and us, bagaikan sinonim..
eventho tuan tanah kat sini pun macam ragu2 untuk menyebut pasal you kat sini..arha!
bcoz they knew, kita suka pergi klcc...haha!
you know what,
i've changed a lot!
arha~
i dont know if you like it or not,
kalau dulu..
kita akan pergi sana dengan fokus pergi kinokuniya.. buku, buku dan buku.. (how nerdy i dulu eh?)
makan kat madam;s kwan (your favorite restaurant kan?) or dome (pun 1 of your favorites)
beli makanan kat cold storage and then picnic dekat luar tu..
how sweet kite punye memories~
i'm missing it so much~ arha!
tapi kan, sekarang kan..
you tau tak, i pergi sana i usha LV, tiffany &co, Marc Jacobs, Versace, and blablabla..
agak-agak kalau you tau ni, you ketuk tak kepala i?
haha! i know you will not..coz you love me so much! arha~
you will accept me, as who i am, rite? arha~ i know...i know...i perasan..haha!
and just wanted you to know,
i masuk lagi kinokuniya,
i pergi bahagian rak yang you paling suka,
and all the memories datang balik,
lepastu i terus keluar..haha..
i still cant get over you, you know..and will never do!
to my special someone,
i miss you~
and i know you tak mungkin baca blog ni..
coz we are really in a different world......



sorry you ols,
i jiwang kejaps...dan dengan broken english nye..
tula, orang nak cakap omputeh aku pun nak cakap omputeh..
ish..ish...
banyaknye kesalahan grammar..ekekeke..
takpela bukan nak hantar kat teacher rite? arha~
ngehehehehe~

ok sekian untuk entry kali ini yang sangat entah jauh tersasarnye!
dan drama tak jadi di klcc tapi di belog pula!
arha~
ececece..dramaa...drama....shoh..shoh...

daaa~
Cik M~

10 comments:

Jo Qusary said...

but, at least u have pengalaman keluar dgn org yg disukai... i'm quite jealous :)

teenagerhousemaid said...

jo: arha! ini bukan setakat suka... arha!
ngehehehe..

teenagerhousemaid said...

and jo..xyah jealous coz my experience ni, biase je..ngehehe

mieyo said...

let me check your grammar,

teenagerhousemaid said...

mieyo: no need..ni bukan untuk penghantaran ke guru besar..
ekekekeke..
vtw thanks for offering..ngehehe

storyfromme said...

ni kes minat kat orang tapi orang tu tak tau ke?

Yhantee said...

Assalamualikum.... nyasar sampai negri jiran... Salam kenal cik.. :)

teenagerhousemaid said...

storyfromme: arha~ jawapan anda salah sama sekali...ngehngehngeh~

Yhantee:W'salam.. terima kasih melawatnya blog saya ya!salam kenal juga yhantee..

great mush said...

your mom?

Teenager Housemaid said...

great mush: arha... =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...