Miss Magnifique!!

Saturday, 12 March 2011

Esok Nak Pergi KLCC

Assalamualaikum Warahmatullahi Wabarakatuh
Dengan Nama Allah Yang Maha Pengasih Lagi Maha Penyayang

weyh, korang!
esok aku nak pergi klcc...

sebenarnya aku macam tamo pergi ctu ouh...
situ banyak sejarah ooo...

arha!
sejarah yang terluka dan dilukai...
ecececececec....*ketuk kepala sendiri* (banyakla aku punye drama)

so esok aku harap..aku pergi tanpa buat drama swasta lagi yep..
lagipun bertahun-tahun aku tak pergi sana daa..
sebab mengelakkan sejarah yang berdarah itu...(ecececcecee)

tapi esok aku kena pergi...actually bukanlah kene pergi..tapi sebab aku nak beli barang...
aku nak pergi midvalley je..tapi tuan tanah kat sini nak bawak pergi klcc jep..
haila.,..

tapi, yang macam mangkuk hayunnya..aku sanggup pergi situ...sebab nak beli mekap je ok! *ketuk kepala sendiri pakai sudip kayu*
kat midvalley ade..kat klcc ade..kat pavillion ade..tu je kot yg tempat mekap tu ade..tapi tuan tanah nak bawak pegi klcc jugak..aku minta bawak pergi mid je...pastu nape tah diorang taknak..ajak pergi pavillion, diorang kate, amboi itu tempat mahal..banyak ke duit bibik ooiii??? ngeheheh... (aku takdak duit nooo)
haila..nila orang perempuan zaman sekarang..
kerana mekap, sanggup pergi ke tempat yang penuh sejarah duka dan lara..(apa kes aku guna ayat ta boleh blah ni?)

tapi tak apelah kan...
kite perlu tengok at the positive side...
setelah bertahun-tahun..sepatutnya aku dah get over it, right?
malu arr orang lain semua pergi klcc bersuka ria..aku pergi klcc menangis... apekehalnyo jang??

ok tak ape..aku seorang yang sangat kuat , tabah, berani, penyabar...(ececececeh satu pun ta boleh pakai sebenarnye arha!)

ok u ols...
jom pergi klcc esok!..
we all meet there ok..
we shopping-shopping together-gether..

alamak! baru aku teringat..
macam mana aku nak pergi pesta buku ni?
and nampaknye sah-sah giordano hoodie aku tak dapek cek nak beli dah! haiyak!
dah confirm-confirm duit ni aku pakai dulu..
takpe2...
nanti bulan april..
aku jadi pengutip hutang yang berjaya ok! haha!

so...kepada semua yang berhutang dengan aku
TOLONG BAYAR BALIK HUTANG AKU, boleh???
aku ni dahlah orang gaji jep..korang pinjam kat duit orang gaji yang ta pernah berbayar ni haa..
haila...
siku kang..
ekekkekeke..

ok sekian untuk entry kali ni
(weyh, doakan aku moga aku tabah untuk pergi klcc esok ok? thanks a lot u ols... u ols memang baikkkkk!!!
terbaekkk woookkk!!!

daaa~ ^_-
xoxo,
Cik M~

7 comments:

Adam Haiqal said...

btol ke nak jd awek adam nih?ahahah

jeBateja said...

tumpang tanya.....kita ada huttang dgn awak tak....ahakz

teenagerhousemaid said...

adam: tersedak Cik M baca statement di atas... kehkehkeh...
tak bolehla adam... syarat-syarat untuk menjadi teenager housemaid tak boleh ada boipren...alahai! arha!
saya apply jadi housemaid awak je, okeh tak? arha!

jebateja: hahaha! jangan ditanya soalan cepuemas sebegitu..kerna confirm-confirm saya kate ade...
haha...awak hutang saya rm5...arha!

wanythyra. said...

pegi KLCC ? na ik0wt , hahaa penyib0k ny kak , ign0re me :)

teenagerhousemaid said...

wany: tara hal!
tapi next time lah..sebab ni akak da balik..hehehe

wanythyra. said...

Hahaa , acah jew tue kak . So jao laa kena naek kerta trbg dlu tue sis baru ley smpi :)

teenagerhousemaid said...

haha~ wany...
naik kapal selamlah kalau macam tu..
ekekekeke~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...