Miss Magnifique!!

Wednesday, 9 March 2011

Giordano Hoodie

Assalamualaikum Warahmatullahi Wabarakatuh
Dengan Nama Allah Yang Maha Pengasih Lagi Maha Penyayang

ok ini adalah gambar contoh die..tapi hoodie yang aku nak tu tak ade polka dot.. and yup aku nak kaler macam ni atau hitam.
and ya aku memang nak hoodie lelaki..
oh tidak..tidak..
bukan untuk boipren (aku single lagi tau!)
ouh...bukan..tidak..nahi hei!!!
aku bukan pengkid!!!
tapi..aku nak tukar style ala2 keboyish-an dalam ke feminine-an ku...
(ok aku pun tak tatau macam mana ejaan tu boleh keluar nampak sangat aku fail dalamn ejaan kan? hello! aku dapat BM A1 ok? and BI aku err..B3 jep...hahaha,...)
ok2 sambung cite tadi..
so aku minat style baggy2...
skrg cutting perempuan semuanye nak pendek and fit. aku tak suke arh.
so aritu aku adela usha hoodie/sweater/cardigan lelaki...
dan nak tau apa yang aku temui???

haaa!
sungguh menakjubkan..
rasa macam artis luar negara bila pakai pakaian baggy2 ni..instead of pakai baju ikut badan..
lagipun kan menutup aurat...
kirenye aku nak arh ala2 style macam ni...

tapi janganlah amik size s atau m..sebab nanti stil tak cukup labuh..
kalau korang rendah xpela..
ekekeke...
macam aku pun taklah tinggi mana..tinggi aku 165cm jerkk..
tapi kalau amik size s atau m baik amik size perempuan macam tu..
so aku nak beli siza l or xl..
kehkehkeh..
tapi size xl tu memang over baggy arh..haha
tapi, aku suka dowh..
bagi aku, nampak smart and labuh dia bawah daripada punggung...
so kire agak kesopan-nan la kan?


aku suka baggy knit sweater vanessa..tapi jangan arh pakai macam tu yep!!!
tebeliak biji mata mak bapak korang tengok nanti.. pakai sopan ye..
barulah ada2 ciri muslimah sikit..
biar sikit, jangan sampai tak ada langsung..
tapi, kalau boleh tambah2kan lah lagi ciri muslimah dalam diri kita ok?


tapi...dengan kesedihannya lagi..aku stil belom dapat kumpul duit untuk beli hoodie sweater baggy yang aku nak! ish2...aku kalau boleh ta nak la asyik pegi cucuk duit kat ATM..aku nak simpan pegi pesta buku nanti..
ngehehehe...

p/s: lagi satu sebab kenapa aku pilih giordano dari brand lain untuk mencapai cita-cita aku yang konon nak pakai baggy sweater a.k.a. hoodie a.k.a. cardigan and blablabla ialah harganya agak murah..haha.. apa kau ingat aku ni anak orang kaya??? aku housemaid aje! ngehehehe...

ok sekian...

daaa~ -_^






5 comments:

FATIN AZWA said...

whoaa !!!!!!! kinda same interest !! haha, cardigan best dohh, lagi2 tak panehh. haha !! tapii tade la byak sgt cardigan, baru ade dalam 3-4 je kott. yg Taylor pakai tuhh lawo !!!!!!!!!!!!!

teenagerhousemaid said...

fatin azwa: haha... good2..dats y la.. yg TS pakai mmg coolio habis kan? wish i had more money like her..haha... than boleh beli yg mahal..haha..
apakan daya...diri ku hanya housemaid...-_-'

Fatin Azwa said...

hahahahh !! ehh, housemaid sekang punn dah ade bnyak gaji ape. hahahh. ehh ?? asal delete komen2 dari laenn ??

teenagerhousemaid said...

fatin: arhahaaha... saya housemaid tanpa gaji..sebab owner kata saya pemalas ya amat! ngehehehe...
eceli yang kene delete tu adala saya punye komen..terpost banyak kali..semak je..ngehehehe...
tu yang delete..bukan orang lain..owbner je..ngehehe

Fatin Azwa said...

hahahahhh !! tade keje comment banyak2 plakk. hahah !

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...