Miss Magnifique!!

Monday, 14 March 2011

Haa! Ini Dia!!!

Assalamualaikum Warahmatullahi Wabarakatuh
Dengan Nama Allah Yang Maha Pemurah Lagi Maha Penyayang

Arhahaha~
yeahhh~
ini dia.....

okey dengan kepoyosssan dan kesyokan sendirinye...
aku nak upload gambar ini yauww!!!

ni dia barang benefit cosmetic yang aku beli~ nanti aku buat review...
ngehehe
arha nilah yang aku nak miliki sejak bulan dua lagi..ngehehe
yang ni adalah direkomen oleh cik salesgirl kat benefit cosmetic tu..sangat baik ouh itu chinese girl..arha~

arha~ ini bukan aku punye yep!
ini aku belikan untuk bibik lagi sorang sebab kesian kat die tengok je aku shopping..
tu pun, die tambah lagi 8 hengget..kehkehkeh


ok dengan entry kali ni...korang dh tau la kan..kenape aku tak letak gambar dengan kepala?
aku tak chantek ouh...tu yang kene beli barang-barang cenggitu..ekekekeke...

p/s: sorry la gambar ni kualiti dia tak cantik.. aku tangkap pakai blackberry nye camera jep..
aku takdak kamera ouh..sob...sob..sob....

daaa~ ^_-
xoxo,
Cik M~

11 comments:

Nadhirah-chan said...

sebenarnya ape ni ? haha saya bukan jenis lekat dengan barang perempuan segala ni so saya taktau kehkehkeh ^^

mieyo said...

hahahaha. lawa laa org tu.. sekali tgk badan dah boleh cantum dah kepala die yg mane :)

shereena said...

eleh tipu la kata x cntik.hehehe..

storyfromme said...

produk ape ni?tak pernah nampak pon.elok ke?

wanythyra. said...

Sh0pin-sh0pin , hehee

teenagerhousemaid said...

nadhirah: ngehngehngeh... ni sebenarnya base make-up and brithening lotion kehkehkeh...

mieyo: hahaha! xde maknanye.. cek tak chantek...

shereena: betul...saya tak chantek..percayaalaaaa... ekekeke...

storyfromme: ni barang dari luar negara tapi dia taklah se-gah barang make-up mac, bobbie brown dan sebagainye..
tapi, its so fun untuk pakai...
cuma harga dia agak terasa mahal sebab die punya botol kecik tapi harga cecaah seratus lebih..kopak eden cenggini..

wany: yeahh!! shopping!!! ngehehee

shahjiehan said...

wahh.. pakai bb tuh..syukur je la..jnji ade kan kan kannn!!

teenagerhousemaid said...

shahjiehan: wahhh~ sangat klasik nama tu! suka..suka..suka! hehe..
yup..
Alhamdulillah..lebih baik ada dari tiada..hehe~

shahjiehan said...

jmpa kat blog indon..akak ckp dari malaysia... hahahhaa

Mohamadazhan hjDesa said...

perempuan dan kosmetik ibarat air dengan cawan.hehe

teenagerhousemaid said...

shahjiehan: arharharhar~ yeah~ malaysia yo!
(ok memang tak ada ciri2 kemalaysian langsung) ok mula lagi sekali..
ya, inilah malaysia ku yang tercinta.. (semangat patriotik) heee~ peace, yo!

adzhan: ngeheheh: erm...erm...erm...haha... no comment...peace, yo!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...