Miss Magnifique!!

Saturday, 12 March 2011

OMG!!! HE Saw Me!!!!!

Assalamualaikum Warahmatullahi Wabarakatuh
Dengan Nama Allah Yang Maha Pemurah Lagi Maha Penyayang

OMG!! He saw meeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!!!!!!!!
dia nampak aku, ok??? DIA NAMPAK AKU, tau tak???

okey2..
ape kemelampauan dan keterlebihan gabra kan??

arha...
No..no...no..
not my crush saw me..(sajela nak bagitau korang kan aku sekarang ni takde maknanya nak ade crush dengan sesape ok..aku tengah menetapkan matlamat untuk menjadi teenager housemaid berjaya ok?)

okey2..fine kite sambung cerite...(aku tau korang malas nak baca kemerapuan aku)

sebenarnya,
my big brother saw me berblogging!!!
tiba-tiba die cakap "eh, eh adik..apa tu? teenager housemaid?? abang nak dik..abang nak teenager housemaid untuk kemas rumah abang kat sane..rumah abang bersepah la." *sambil bagi sengihan nakal!!

i was like...terkejut gila baban... cepat-cepat aku buka balik pdf buku Confession of a Shopaholic.
dan oleh sebab aku ni tak pandai sangat bab2 menipu..."aku cakap mana ade teenager housemaid..diorang tak supply maid la, abang."

aku sebenarnye taknak ahli keluarga aku tau yang aku ni ade belog..i mean ofcoz diorang tau aku ade belog sebab aku ade update status bbm aku dengan mengatakan aku ade belog baru..but aku ta nak diorang baca, ok??
ini adalah bertentangan dengan personaliti aku disini..hahahah! (ayat tak boleh blah ouh)

and my brother kept saying, "cepatlah dik..abang nak teenager housemaid kemas rumah abang."

ok fine, actually die taktau la yang sebenarnya adik dia ni teenager housemaid disini!! dan mungkin taktau yang adik dia berblogging... tapi die nampak kat dashboard ok! die bukan nampak kat page...kalau kat dashboard dah sah2 lah aku yang tulis kan??
arhahaha! ape2 jela..

abang, if u saw this...peace, yo! dekat sini kitorang tak supply teenager housemaid untuk pergi ke rumah untuk mengemas ye..

but when i think about it, i rasa macam good idea pulak! arha! boleh buat duit ni! and then ambikla upah mahal kan! hahaha!
okay peeps! korang rasa kalau aku buat teenager housemaid business boleh berjaya tak?
okey, sape nak join?

kita charge 1 jam seratus untuk kemas rumah... so..nanti bila kite melambat-lambatkan kemas rumah... dapatlah banyak duit dalam just 1 hari! arha!

okey fine, aku pun dah rase pelik entry kali ni... macam nak buka agency prostitute pulakkssss..
euuwww!!! nauzubillah min zalik!!

ok aku tau...aku punya tajuk macam gempak giler..padahal tak ada apa pun..hahahaha!


ok sekian untuk entry kali ini...tunggu post seterusnya, yauw!

daaaa~ ^_^
xoxo,
Cik M~



11 comments:

miss mush said...

haha.nk mintak housemaid satu.tapi yang lelaki.adeo?hahaha

teenagerhousemaid said...

hahaha!
itu boleh diusahakan..
yeah..dah ade seorang customer..
ngehehee

miss mush said...

haha.nak yang ensom3 taw!

teenagerhousemaid said...

haha!
no problemo!
nak yang macam mana?
yang macam bae yong jun kah? nak yang macam brad pit kah? yang macam david beckham kah?
yang macam ashraf muslim kah? (sambil intai2 kalau2 cik shereena ade..bf die nie..haha)
atau nak yang macam bob lokman kah?
haa atau yang macam david arumugam pun ade!

ekekekkeke

mieyo said...

saya sudah tahu siapa anda ^_^
p/s: azra, jika anda baca ini, sila contact saya secepat mungkin...

miss shark said...

saya pun tak berapa suka family baca blog saya.. hahaa.. hilang privacy :p btw, memang ada buat maid service ke kat sini? hehee

teenagerhousemaid said...

mieyo: arha! whateva... keep my privacy please...ngehehe

miss shark: kan? kan? kan? tak suke rite.. haha...maid service? haha..sebenarnye takdak naaa...
baru merancang je..haha

Jo Qusary said...

ok la, nak mintak sorg housemaid yg seksi dan cute mcm dlm anime tu... siap cosplay pakai cam dlm anime lagi, hehehe.... (sengih nakal jugak).

teenagerhousemaid said...

Jo : arha! terbeliak biji mata Cik M baca permintaan tuh..
amboi2..high taste sungguh yer! ni macam sah2 berjaya kalau buat business teenager housemaid ea!
arhaha!
ok..akan diusahakan...
*sambil selongkar almari ade tak pakaian anime haha*

rionix said...

semoga menjadi housemaid yg berjaya..

Teenager Housemaid said...

arha~
thanks rionix..insyaAllah.hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...