Miss Magnifique!!

Wednesday, 9 March 2011

RM20.30

Assalamualaikum Warahmatullahi Wabarakatuh
Dengan Nama Allah Yang Maha Pemurah Lagi Maha Penyayang

okey..
aku tau harini aku memang banyak buat posting..
hahaha..
aku kan dok umah memanjang + housemaid pemalas
tu yang memanjang ada free time nak update belog aku yang tak tomeyy ni..

okey sebenarnye aku nak cite ni.. cite sedih!
sedih wooo...
tau x aritu kan aku adala RM50 kat purse aku.. aku da heppy ouh..konon2 aku bercita-cita nak beli sweater harga dia RM79 dekat Giordano..so konon-konon nak simpanlah and then mana tau kalau ade rezeki tetiba ade pulak yang bermurah hati nak bagi aku lagi RM29 kan...
pastukan..tibe2 uncle aku bagi aku RM10 sebab tolong die keluarkan duit kat mesin ATM sebab die malas nak pergi...so kire aku dapat duit upah RM10!!! walaupun yang drive tu isteri die...kerete tu kereta die..aku cume turun kat stesen Petronas dan pergi ATM..tekan sane tekan sini then duit pun keluar..sekali dapat upah RM10...
best kan? tolong keluarkan duit je tu...dapat upah RM10!!! memang aku kan rajin selalu untuk menolong...haha!
ok back to story!
aku pun dah excited ar..sebab aku dah ada RM60..kehkehkeh...

jadi aku boleh simpan dan tunggu duit datang dari langit ke untuk mencukupkan lagi RM19...maka cukuplah untuk aku membeli sweater Giordano itu..

tapi....tadi....haih..ni yang malas nak cite ni..
tiba-tiba tadi aku datang penyakit keperempuanan pulak.. fuh..sungguh aku tak sangka.. sebab aku memang tak bajetlah aku datang penyakit ni harini.. sebabnya...aku tak alami apa2 tanda yang selalu aku alami..
pastukan..aku pun cek lah stock 'roti kering' aku... *bagi yang tak memahami sila bertanya kepada yang faham.. bagi yang memahami.. sila senyap2 sudeyyy...*
hampanya aku bila stock takdak...
so maknanya aku kenalah belikan??

waaa...so oleh sebab memang tak ada stock langsung... aku terpaksala beli banyak..dan habis RM20.30 errr..itu termasuk 2 botol air 100plus...

maka kini duit aku tinggallah RM40... sob..sob..sob...sedih woo...
sekian terima kasih..
oh jap lagi aku nak post lagi..tunggu taw...hehe..

daaa~ (dlm nada sedey) -_-'


1 comment:

baby boo said...

kesian..xde rezeki la awk.. sekarang beli dah ke?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...