Miss Magnifique!!

Friday, 18 March 2011

This Is What I Want, My Dear...

Assalamualaikum Warahmatullahi Wabarakatuh
Dengan Nama Allah Yang Maha Pemurah Lagi Maha Penyayang




comel tak???


OMG!! comelnye!



korang tau tak birthday aku 25 march ni??


aku nak TEDDY BEAR sebagai hadiah harijadi aku,
boleh tak???

so...korang-korang yang comel, chantek, hensem lagi kacak bergaya...
tolong hadiahkan aku teddy bear ok?
kalau boleh nak yang BESAR sangat!
boleh ye?
arha~

sekian~ (aku tunggu, ok?)

daaa~ ^_-
xoxo,
Cik M~

26 comments:

kiz said...

peminat teddy rupanya..hehe..

wanythyra. said...

berusaha nak try beli kat kilang . murahmurah . hehee

storyfromme said...

saya tak pernah dapat teddy bear comel camni.patung spongebob ade la.

ceah :) said...

wahh bufday da nak dekat , beshnye :)

syakey said...

teddy bear warna pink sangat2 tak suka. sebab teddy bear seswai warna bear je. huhu

eh,tetibe pulak sbot teddy wana pink. XD

FSH said...

fara nk tedy besar pnye..
tpi slalu dpt yg kecik ciput je..kodokut kn?? HAHA xD

jeBateja said...

uikkk....bg biskut teddy jer leh tak...?....ahakz

Henry Zackery said...

nak satu leh ?? hehe
Artis VS Polis

mieyo said...

=="
saya tahu saya tahu tapi 24 Mac awak kena bagi teddy bear kat saya dulu, boleh?

kay_are said...

mak pesan xleh bagi adiah kat orang kte x kenal.. so x dapat r.. =P

lisa said...

ok esok sampai. hee

chenta nana said...

nice blog babe :)

Eien mohmad said...

aloo. Eien nak bear jugak (:

Einaz Shah Rizal Thomas said...

haiy owner belog ! ;))

aizamia3 said...

kihkihkih.. 25 ni... mcm tau2 je akak dah gaji...

MamaChia said...

comel bear tu..anak mama suka sangat,tapai yang besar dia takut.

Teenager Housemaid said...

kiz: hoho~ minat...tapi xpernah ade sejak besar ni..arha!

wany: harga xpenting yg penting ikhlas...hahaha!

storyfromme: saya pernah dapat daripada abang saya patung kucing warna pink..hoho~

ceah: i'm counting days..ekekeke

syakey: arha~ saya takl kisah sebab saya suka warna pink..hoho~

fara: alamak! kesiannya! tapi kire okla..saya xpernah dapat...sob..sob..sob..(sambil lap muka dengan kain buruk)

jebat: boleh3x..asalkan ikhlas...ekekekek..

henry: apa kata awak hadiahkan saya satu dulu? haha!

mieyo: saya cek duit jap...(sambil tgk duit dalam purse)

kay_are: haha...ok kite kenal kan la diri sekarang..nama saya m..org selangor..hahahaha

lisa: mana? mana? xdpt lg pun...ekekeke...

chenta: thanks babe! arha~

eien: ok..tunggu bezday awak saya suruh pakcik bangla hadiahkan awak ea? hoho~

einaz: hai einaz! welcome to my blog, yo!

Teenager Housemaid said...

kak aiza: arhahaha~ seronoknye dengar dapat gaji tuh! ekekekekeke...
tepatkan waktu kelahiran saya? time org-org mendapat gaji...ekekeke

mamachia: ngehehehe... comel3x... xpe2..kalau anak mama takut..saya tak takut punyer.,..hoho~

aizamia3 said...

murah rezeki sapa yang bagi hadiah tu nanti.. kalau tinggal dekat boleh by hand... ;) (akak tak tahu sebenarnya TH tinggal area mane) kihkihkih...

Teenager Housemaid said...

kak aizamia: saya doakan akak murah rezzeki dan sentiasa diperbanyakkan rezeki..amin.. ngeheh (ini ayat bodek untuk dapat hadiah..haha!)
akak kat meru kan...saya kat..arha~ malu lah nak cakap..haha! *sambil tutup muka*

aizamia3 said...

hahaha... malulah pulak.. malu tak dapat..

Teenager Housemaid said...

hehehe..
mestila malu...hoho~
saya seorang yang pemalu..(tiba2)

aizamia3 said...

kihkihkih... anyway... moga berjaya dalam mendapatkan teddy bear idaman..

Teenager Housemaid said...

kak aizamia: huhu..xberjaya dpt teddy bear..uwaaa...!!

aizamia3 said...

nak ke...?

Teenager Housemaid said...

kak aizamia: hehehe... NAK!!!!!!!!!! (sambil tutup muka sebab malu haha!)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...