Miss Magnifique!!

Thursday, 24 March 2011

When He Said He Miss Me...

Assalamualaikum Warahmatullahi Wabarakatuh
Dengan Nama Allah Yang Maha Pemurah Lagi Maha Penyayang

hmmm...
entahla...
aku malas nak fikir..
tapi oleh sebab aku saja nak buat gempak kat sini..
aku updatelah benda ni kat sini...

aku tak faham lelaki..dan malas nak fikir perlu atau tidak memahami mereka...
tapi...aku kena memahami abang-abang aku dan ahli keluarga aku..
adakah dia tergolong dari dalam family?
actually, yeah..
urghhh~

seriusly...aku memang tak berapa berkenan lelaki panggil aku sayang atau cakap diorang sayang aku ke rindu aku ke..
coz aku selalu ada rasa sangsi..dan seriusly benda macam ni boleh membuatkan aku jauhkan diri daripada mereka..

aku pun tatau kenapa aku kene fikir bila dia cakap dia rindu aku..
sungguh tak patut...tak patut dan tak patut!!!

aku takde masalah untuk rapat dengan lelaki..tapi aku ade masalah bila aku rasa ada yang tak kena..hoho~

aku tak nak sakitkan hati sesiapa...so..yang aku buat sekarang ni adalah buat taktau..
tapi dalam masa yang sama..aku tak boleh jauhkan diri...sebab dia ada kaitan kekeluargaan sikit dengan aku..(sikit je tak banyak yep!)

anyway..terima kasih sebab rindu aku...\
i just hope..sesiapalah yang nak cakap dia rindu  atau sayang aku..say it when you mean it..ok?
sekian..

arha~
today is my last day untuk menjadi budak belasan trahun!
waaaaa!
esok aku dah masuk alam dua puluh weyh!
OMG!!!
waaaa...
aku dah tak remaja lagi ke?
no...no..no..
aku tetap muda belia...okeyh? ekekekekeke...

korang tau tak aku minat avril lavigne?


album baru dia dah keluar dowh!!!
goodbye lullaby~

korang tau tak aku ni peminat setia giler die?
dari awal kemunculan die sampai sekarang???
korang-korang yang baik hati lagi bergaya dan comel..
apa kata korang hadiahkan aku album terbaru dia???
please...(sambil buat muka comel minta penampar)
please....
okeyh!\
terima kasih..aku tunggu tau!
arha~
ngehehehehe..

daaa~ ^_*
xoxo,
Cik M~

12 comments:

Syuti Moimoi said...

kita suka avril jugak tp now dia dh girlish.

cik ratu said...

dulu cik ratu x suka bile lelaki cakap die sayang cik ratu.
penah satu kejadian, kawan rapat cik ratu cakap die sayang cik ratu.
terus lepas tu cik ratu x nak kawan dgn die.
tu mase zaman skolah dulu la.
kawan2 pon pelik dgn cik ratu.
lame2 cik ratu pk, bende tu normal coz setiap orang ada perasaan sayang.

cik m x yah la risau2 ok.
x yah pening2 kpale pk sangat.
cuma kalau rasa x selese, jarak dr diorg.
tapi jangan hina diorg pulak.
huhu.

tahun ni 20 thn ek?
same la umo kite.
tetap belia remaja.
hihi.

jeBateja said...

waka...waka...org nak rindu...biar le...paling tidak..bernilai tul kita ni...ahakz

Izyan Masri said...

nak ckp rindu jugak boleh ? :p

shereena said...

yeyeh cik m dah nak tua..sy blum lg..hakhakhak

affie9 said...

haha, cerita kamu lucu, knapa sih harus sensi dngan kata2 sayang dari lelaki, errmmm... eniwei.. aku udah follow kamu, ditunggu ya kunjungan baliknya..and jangan lupa followback.. ghehe.. *mengharap (actualy saye pon bise jugek cakap pakai bahase melayu, ayah ngan k2 saye pon kat malaysia, saye kat batam indonesia.. salam kenal errkk... :) )

Teenager Housemaid said...

syuti: a'ah..skrg avril da girlish...kalau ikutkan suka lagi style die dulu..tapi..sekarang pun suke jugak..hehe

cikratu: takla..tak pernah hina pun..cuma..entahla..mungkin sebab rapat dengan die...tu yg macam tak selesa tu..
haha..sama umur ea? yeahh..*gimme 5*

jebat: haha... macam tu ea? pun boleh..arharhar~

izyan: haha... kalau perempuan..diorang xde maksud tersembunyikan? ngehehehe... so..boleh..haha..
lelaki bahaya!
muehehehe...

shereena: haha! takpe..takpe..tunggulah waktu awak!
ngehehehe...takpe2..muda lagi ni...hoho~

affie: hehehe... tak biasalah kalau lelaki cakap sayang dan rindu..kalau keluarga tu lainlah..hehehe... thanks follow ye..nanti saya follow back..
salam kenal dari malaysia yeah...

affie9 said...

hehe, thanks cik M....

Jo Qusary said...

lelaki berasal dari tong sampah... they're all rubbish

cik ratu said...

bile dh rapat, kite dh anggap kawan rapat je.
so, tetibe dapat tau die de perasaan lain, mesti kte rase lain mcm.
x pe, pelan2 terime semue tu k.
:)

salam ikhlas,
cik ratu.

Syuti Moimoi said...

haha yup. dia girlish pon still cute jugak.hehe tp dh xnaik nama dia cm dlu.uhuh

Teenager Housemaid said...

affie: ur welcome...

jo: i cant said that....but lelaki zaman skrg..kinda susah nk percaya...

cik ratu: thanks hehhe...=)

syuti: yup...dulu die lagi cool.. skrg lg vogue arh...hehehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...