Miss Magnifique!!

Friday, 8 April 2011

Long Time No See~

Assalamualaikum Warahmatullahi Wabarakatuh
Dengan Nama Allah Yang Maha Pemurah Lagi Maha Penyayang

hai you alls!!!
yeahh Cik M kembali lagi!
hoho~
wah...lama sudah tak update and jenguk blog ni..
cuma dekat bb je dapat baca komen and publish komen korang tapi tak reti nak balas guna bb dan xreti nak update blog gune bb...
(oh ho..sebenarnya dah try tapi tak dapat...aish..i know..i know..aku buta it..huahuahua)

dan banyak jugak blog yang aku tak sempat nak balas kujungan dan pergi jenguk blog..
yeahh..dan inilah masanya aku pergi blog korang..hoho~
tapi lepas tu ada je badai melanda..

masa tengah sibuk pergi ke blog korang...
hujan dan guruh dan kilat pula..
jadi tak sempat nak habiskan membaca entry dan melawat blog korang itu..haila..

long time no see..
banyak dah cerita-cerita korang kat blog-blog korang kan..
bagus..bagus..
aku jugak yang tak dapat nak baca semua...
hoho~

kalau ada yang aku tak sempat and tak perasan nak balas kunjungan tu ..
sorry yep..
apa kata korang tinggalkan jejak lagi...dan aku akan cuba untuk pergi lagi..hehehe..

dan bagi followers yang comel..
sila tinggalkan link blog anda..jadi boleh aku yang comel ni (buwerkkss perasan...sungguh statement minta penampar hoho~) follow anda kembali..
sebab ada beberapa blog yang dah follow aku tapi aku tak dapat nak follow balik sebab aku tak tau daaa korang punya blog link..ngehehehe...

so..apa kabar anda semua?
ya ...AWAK, AWAK DAN AWAK...
hai..boleh berkenalan? haha~
(sungguh ini adalah bukan ayat aku ye...aku ambik pick up lines yang selalu orang lain gunakan..muehehehe.,..)

di kesempatan ini..
aku ingin mengucapkan terima kasih kat seseorang yang bersungguh nak bagi aku hadiah dan berusaha nak surprisekan aku...
hehe...
thanks alot yeah...
siapakah dia????
tunggggguuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu~
hoho~



daaa~ ^_^
xoxo,
Cik M~

3 comments:

miss shark said...

siapa 'dia' tu? hikhikhik.

hafiz hafizol said...

bb = blueberry ka?? waaa.. nak satu nak satu.. lalalala

Teenager Housemaid said...

miss shark: hoho~ adalah.. hehehe... nantilah..insyaAllah...bila senang nanti saya post pasal die... and die bukan lelaki ye....
dia adalah seorang yang berpangkat kakak...hoho~

hafiz: blueberry?? hehe...
blackberry stor 2 la...huhu..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...