Miss Magnifique!!

Monday, 9 May 2011

Princess Diana vs Princess Catherine

Assalamualaikum Warahmatullahi Wabarakatuh
Dengan Nama Allah Yang Maha Pemurah Lagi Maha Penyayang

so beautiful and warm

she really had something that made her really big longtime ago...

lookes so innocent..but really sweet...and full of kindness...

elegant and kind....

Shy Di












aku pun tak tau nak cakap apa pasal princess catherine @ kate middleton.... sebab aku rasa dia tak mungkin dapat menandingi lady diana... lady diana was so special and still special...
aku tau tak adil untuk compare kan princess kate and princess diana....tapi..kadang-kadang aku rasa prince william pilih kate sebab dia cari seseorang seperti mommy dia... but mommy dia sangat special... dan entah kenapa aura kate, aku rasa tak dapat menandingi diana langsung...
but i wish all the best to william and kate.. (ceh macam diorang kenal aku je kan????? hahaha..suka hatila aku nak poyo kat sini..shadappp u ollsss okeyh!!)

princess diana sangat special..and aku admire dia sangat..sangat...sangat..
hidup dia tragis dari kecik sampailah dia meninggal... aku benar-benar berharap sebelum dia meninggal tu, dia memang dah percayakan Allah dan masuk Islam..tapi..who knows right?

memang betullah, hidup ni bukan fairytales... hidup diana lepas kahwin pun masih menderita...aku cuma harap dia bahagia di alam sana...

kenapa pulak tiba-tiba aku cakap pasal princess diana dengan princess catherine??
entah...
aku masih lagi demam royal wedding kot...
haha!

ok pesanan aku untuk hari ni setelah sekian lama tak update and jenguk blog korang ialah, jadikan diana sebagai contoh yang baik... walaupun hidup dia penuh derita...tapi dia berjaya spread the love all over the world...

daaa~ ^_-
xoxo,
Cik M~



12 comments:

Shamsuddin Amin said...

x der sape kot leh tandingi Diana...
di sukai rakyat
n dia ade aura... ^^

Freaky said...

tak tau dan x kenal sangat pasal lady diana ni. cerita pasal dia pun tatau.. huhu

aizamia3 said...

ni yg akak dah lama tunggu.. bukan Kate tu tapi tuan empunye blog ni..

psstt: bilalah ada masa nak jumpa ye..? jangan berhabuk menda tu sudah..

Izyan Masri said...

SO FAR KATE MIDDLETON NI TAK NAMPAK SERAMAH LADY D.KANKAN :D

cekodok said...

xkan jeles kt kate kot sbb prince william x kawen ngan ko.....haqhaqhaq

shahjiehan said...

xamik part bab kawen grand2 ni... hehehhe...

tp dpt liputan meluaskan...

hmmm...

jom baca dan komen Tangkap ikan guna tangan.

jeBateja said...

pas tu kan..putera jebat adalah yg termaskulin sekali.....ahakz

shark said...

pelik jugak, kenapa prince william tak kahwin dengan kerabat di raja gak. btw, puteri diana mmg gojes lah ;)

Jo Qusary said...

teringat mak aku asyik sebut2 jugak psl aura kate dgn diana... dia kata aura kate tak dpt menandingi aura diana sebab kate org kebykan manakala diana kerabat raja (dia kira sepupu jauh charles), dan org kebykan tak didedahkankpd gaya hidup yg lemah lembut spt org bangsawan... ntah la ye ke... tapi aritu masa tgk wedding william dan kate pun tak semeriah dan takde royal feeling mcm wedding charles dan diana...

Teenager Housemaid said...

shamsudin amin: yup! sangat betul!

freaky: google aje.. sy pun google je cite psl die..die meninggal mase saya umur 6 tahun kot..haha

kak aizamia: haha! tula..bila nak jumpe ni kak?? waaa...nak..nak..nak!!

izyan: a'ah..n die pun xnampak sweet mcm diana kan...

cekodok: hahaha!!! xpe...prince of selangor ade lg...ngehehehe.. XPPPP

shahjiehan: hehehe..

jebateja: hahaha... in your dream! XPPP

shark: maybe die nak cari sumone mcm mak die kot..diana cuma golongan bangsawan je... lgpun mak die pernah pesan kat die, if u find ur true love, hold on it..

jo: tula...xmeriah pun..n ade rase kekosongan kat ctu...ntahla...
tp saya mmg xrase kate boleh tandingi diana...but we just wait n see.. myb blom kenal sgt die..hoho..

Drunbella Khoo said...

RIP princess Diana.
tsk tsk.
T___T

storyfromme said...

dua2 sama cantik kan.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...