Miss Magnifique!!

Friday, 25 November 2011

Cute = Ugly But Adorable...???

Assalamualaikum Warahmatullahi Wabarakatuh
Dengan Nama Allah Yang Maha Pengasih Lagi Maha Pemurah


haaa....
korang tau tak maksud cute tu sebenarnya ugly but adorable?
aku dapat tau dari kazen aku...

dia kata dalam kamus memang maksud cute tu, ugly but adorable...
aku malas nak buka kamus..so korang tolong lah cek ye kalau rajin..

so, sejak dari itulah, kazen aku sangat pantang dipanggil cute atau comel..
dia kate, its like the sweetest way to say i'm ugly..hahaha!
no, kazen..you're beautifulll....hehe..

tapi aku rase perkataan cute tu macam sesuai pulak dengan aku.. *pfft... datang dah mode perasan die*
takdelah..weii..korang..bacalah sampai habis dulu..
i mean.. i'm not beautiful..so okay dipendekkan jadilah ugly kan kan kan?
but i'm adorable what?? *aku tau korang nak muntah but please dont la, der...
kekekeke...
aku comel ape... korang tak pernah tengok aku pasal tu korang nak muntah.. *abislah lepas ni mesti ade comment and statement mengatakan aku memang perasan sebab aku memang tak cute ponn.. err.. bagi yang pernah jumpa aku tu..tolong duduk senyap2 di hadapan lappy anda ye..tak payah sibuk nak comment...*
kekekeke...

okay..okay..aku tau datang dah mode perasan aku...
tapi betullahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh....
aku COMEL!!!! aku CUTE!!!!! ugly but adorable..thats me..coz im just too adorable...

okay..okay..okay....aku stop sekarang..
ala korang ni.
aku nak masuk bakul angkat sendiri pun ta bley... *siku kang!

tu jela post untuk ari ni yep... aku sebenarnya tak tau nak post entry ape...aku nak review ade satu barang tu..tapi lupa plak nak amik gambar..takpela...post untuk entry lain kali je la yep..

daaa~
xoxxo,
Cik M~ ^_*

8 comments:

Giorgio Izas said...

Kiut or Cute...?... Perkataan kadang2 x mampu utk menterjemahkan maksud yg ingin D'sampaikn... Yg Penting... IKHLAS... Ape2 pun, Kiut itu bg saye Kawaii... (~_^)

Gadis Acoustic's said...

setiap manusia kt dunia ni comel-comel belaka...:)

nursyaza said...

thankyou for this info. taktau plak selama ni cute tu sbnarnya ugly but adorable.

Teenager Housemaid said...

giorgio izas: *alamak terbelit pulak lidah nak sebut..ehehehe..* kawaii? yeay, saya kawaii.. *mode perasan again.. but mmg betul awak cakap tu, bergantung pada seseorg dalam menterjemahkan maksud.

gadis acoustic: yeay! betul..betul..betul.. ;)

nursyaza: yep..akak pun baru tau..huhu..selama ni bila ada org puji cute, kembang semangkuk, sekali bila tau maksud, adeih... ugly? huahuahua

Miss Purple Ungu said...

waa...first time dgr cute=ugly but adorable :)

A retarded kitty said...

awak comel :D

Teenager Housemaid said...

miss purple: kan? saya pun tatau pada mulanya..hehe

kitty: ding dong! arha...terima kasehhhh!!!! *maluuuuuuuuuuuu*

Haruno Hana 하나 said...

yes! my teacher ada kasi tau.. hehe :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...