Miss Magnifique!!

Sunday, 27 November 2011

To, syhadahshm...

Assalamualaikum Warahmatullahi Wabarakatuh
Dengan Nama Allah Yang Maha Pengasih Lagi Maha Pemurah

aaaa~ 
belog awak da di privatekannnn!!
saya tak sempat nak bagi email!!
tak apa-tak apa...
saya bagi email kat cni yep.. 
email saya
teenagerhousemaid@gmail.com

untuk readers yang lain jika ada masalah atau sebarang pertanyaan
atau nak invite jadi pembaca belog anda,
sila hubungi saya melalui email
teenagerhousemaid@gmail.com

sila lah yer..
saya tak ada facebook.. (penipu dowh)
ek eleh, betul la tak ada facebook yang menggunakan nama 
teenagerhousemaid.

rase macam nak buat..tapi, sudikah korang untuk jadi kawan saya?
add saya sebagai friend?
accept saya sebagai friend?
sob..sob..sob...

kenapa hari ni saya rasa sangat skema..
saya membahasakan diri saya sebagai saya.
wahhhh...
hari skema sedunia sempena menyambut ma'al hijrah yep..
kekeke...
yorlah sangat tu maid oiii...

daaa
xoxox,
Cik M~

4 comments:

syhadahashm said...

haha..buat sy tergelak lah awak nieh :D klw fren dlm fb kn senang siket...hihi..eh maaf lah susah awk je kn..sy dah invite tuh..heee :D thnks awak <3

Teenager Housemaid said...

syuhada: ngehehe... tak susah pun la awak.. sy tatau nk hubungi awk mcm mn tu yg buat entry..lgpun bagus ape..ade gak idea nk updet belog..;) insyaAllah nnt sy try buat acc fb..;)

Bro Ahmad said...

untuk kawan la nie

Teenager Housemaid said...

bro ahmad: nampaknye gitulerr..huhu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...