Miss Magnifique!!

Monday, 5 December 2011

Another Boring Tantrum

Assalamualaikum Warahmatullahi Wabarakatuh
Dengan Nama Allah Yang Maha Pengasih Lagi Maha Pemurah

jangan baca entry ni.. ianya sangat membosankan dan mengenai peribadi..
huhu...
aku tatau nak luah kat sape.. so aku just luahkan kat sini..korang mungkin tak faham.. but just jangan tanya aku uestions ok? hehe..

to my special someone,
i really need to talk to you now.
our beloved person,
kena tindas lagi...
its good iff you are here with me though...
i'm just a small kid.
how am i suppose to protect our beloved one?
i dont know kenapa ramai sangat orang nak jatuhkan our beloved one.
my special someone,
you always fought for our beloved person.
you always stand by his side.
but now how?
you are not here anymore
no one to protect him anymore..
you know right your siblings are not strong as you
eventhough they are men.
alasan diorang
adalah kerana our beloved one dah tua and dah tak kuat
tak kuat untuk hadiri mana-mana majlis.
what the heck lah kan???
they pushed away all the eldest.
kat sini, semua orang rasa sedih and tertindas..
and we dont know macam mana nak bagitau dia.
he doesnt know yet.
coz he still waiting for the jemputan..
the date dah dekat.
but the protocols boleh simply cakap
oh, sekarang ni the two eldest dah tak ada jemputan lagi.
what the hell kan??
\our beloved one masih lagi memegang jawatan
masih lagi memegang jawatan bergelarr.
so why they being like this??
because as all of us know
they wanted his position kan..
lagi cepat get rid of him,
lagi cepat diorang boleh rampas the position.
what a dirty trick.
even kalau diorang dapat position tu,
tapi diorang bukannya boleh ubah keturunan.
ya Allah,
seriously i dont know what to think and do..
my dear special someone,
i'm just a halfblood
i tak layak nak bersuara and mempertahankan our beloved one.
i'm a halfblood...
i am nobody...
but i'm too hurt to see him hurt...
after you gone,
our beloved one dah tak ada siapa nak protect.
and he miss you so much, 
because only on you he can rely on...
sekarang macam dah tak ada siapa boleh nak fight untuk dia..
you are a legend..
everybody said that..
you are too strong
too protective.
my special someone...
what am i suppose to do now?
i'm just halfblood.
i cant even bersuara.
its good if you are here with us...
its too sad.
so sad.
a lot of things, happened...
T_T


sincerely,
adik

15 comments:

fariza fauzi said...

blog memang tempat yang sesuai utk luahkan sesuatu sbb kalau luah kat org pon bukan org nak dgr sgt kan :)

nice to mee you :)

ILA HonEyBuNNy said...

tengah baca dan hayati neh...;-)

Dinas Aldi said...

Semoga adik kuat untuk menghadapi dugaan ini. Maybe your special someone will come back to help? Yes? No?

Teenager Housemaid said...

fariza: =') nice to meet u too..=)

ila: hehehe... faham ke? arha..

kak dinas: huhu...no... we are in a different world. my special someone will not ever come back..=')

khairul akmal bin azman said...

thanx follow..

start wat entry2 personal dulu

amik mood then tulis ikut hati

fierul said...

byk2 bsabar ye ..
smua ujian dari allah .

Rashid said...

Moga penyelesaian akan ada jua ..

nursyaza said...

semoga akak kuat hadapi smua ni oke. jgn terlalu sedih2 sgt tauu..

Zatul Fakharuldin said...

be strong ;)

A retarded kitty said...

luahkan supaya tak tertekan

fany wany said...

take ur time :)

Miss Purple Ungu said...

jgn2 sedih2 ye dik...
miss purple pun ikut sedih bc entry2 adik ni

CikAnyss' :O said...

and patient :)

nisa said...

blog bukan sekadar tempat perkongsian ilmu,gosip,tentang kehidupan,tapi juga diari hati kita,tak salah meluahkan rasa hati,be strong girl,everything come from Allah,Allah know what thhe best for you,hanya insan terpilih diberi ujian begini..

Teenager Housemaid said...

khairulakmal: sama2.. insyaAllah...;) thanks...

fierul: insyaAllah.. thanks..;)

rashid: amin..insyaALlah..

syaza: thanks dear...;) insyaAllah..

zatul: i will ;)

aretardedkitty: ;)

fany: thanks...;)

miss ppurple: jgnla sedih...nanti saya lagi sedih..;)

cikanyss: insyaAllah..;)

nisa:insyaAllah, thanks alot nisa..;;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...