Miss Magnifique!!

Friday, 9 December 2011

Barakah Friday #1

Assalamualaikum Warahmatullahi Wabarakatuh
Dengan Nama Allah Yang Maha Pengasih Lagi Maha Pemurah

aku asyik tengok ade wordless wednesday dengan spontaneous thursday jer..
meh lah hari jumaat yang mulia ni, kita mula start dengan barakah friday, okay?




 
 
"Tunjangkan resahmu ke dada solat, 
Himpunkan keperitanmu dalam genggaman doa, 
Tutuplah kekecewaanmu dengan taqwa, 
Nilaikan cermin diri dengan keikhlasan hati..."
 



 


selamat beramal semua...=)
xoxo,
Cik M~

21 comments:

Selendang Merah said...

terima kasih, sama2 lah kita memperbaiki diri..:) nice

Teenager Housemaid said...

selendang merah:sama2..:)

wak gelas said...

wak pon insap niii jugakk.... eeeeE wak dh datang niiii nk komen komennnnn..........

NHMS said...

selamat beramal gak cik M..
amar makruf nahi munkar ! :)

fierul said...

nice sharing

Outbound Malang said...

mampir sob..nice post..teruslah berkarya dan sukses selalu..jangan lupa kunjungan balik ya..:)

say to easy=) said...

nice info..thnks :)

Dalila Hamid said...

selamat beramal.....:) salam jumaat

MulutPayau said...

Dik..terima kasih atas prkngsian ni...Semoga semua amalan kita selama ini diterima oleh-NYA..

nolimitadventure said...

hm, thanks for share..
salam kenal, salam persahabatan.. :)

sue perbs.. said...

barakah friday.. bgus tu.. indahynya ayat2 yang post tu..

::Wardatul Shauqah:: said...

likes dis..barakah friday..same2 kter baiki diri ke arah lebih baek..ilmu dan amal bergerak seiring dengan iman dan akhlak ^^

nursyaza said...

okehh..sama2 kita dekatkan diri kpda allah... =)

Aishah Jahirah(cik aisha) said...

lain dari yg lain....barakah friday...sama2 beramal..:)

♥e'in♥ said...

nice sharing.. :)

sleeping_maniac90 said...

hehe i like...
kalo ad button like, nk like 300x haha..
nice..

khairul akmal bin azman said...

jum updatekn pahala kite semua
ehehehe

Teenager Housemaid said...

wak: bagusss wak..insaf wakk..;p

NHMS: insyaAllah..marilah sama2 kita beramal..;)

fierul: =)

outbound: okayh...thanks..:)

saytoeasy: no biggie..:)

dalila: insyaAllah...selamat beramal juga yea..;)

mulutpayau: no biggie sis..insyaAllah..amin..:) selamat beramal..

nolimitadventure: hehe..salam kenal juga..:)

sueperb: yeah...friday kan penuh keberkatan..:)

wardatul: yeahhh..betul3x...:)insyaAllah

syaza: okeh..jom! :)

cikaishah: yep..mesti kene keluarkan idea baru hehe..:)

e'in: thanks..:)

sleepingmaniac: hahaha... seb baik takde button like, kalau tak jam button like tu..kekeke

akmal: jom!!!!!!!!!!! :)

DianaAzis said...

nice..sama2 berusaha untuk baiki diri :)

vanillasnow said...

Like3! Ansik2 wordless day je x bestla.. Barakah Friday is the best :D

Teenager Housemaid said...

diana: yupp.insyaAllah..:)

vanillasnow: yeahh betul3x..!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...