Miss Magnifique!!

Saturday, 3 December 2011

Never Date... So What?

Assalamualaikum Warahmatullahi Wabarakatuh
Dengan Nama Allah Yang Maha Pengasih Lagi Maha Penyayang

I never date, I never couple
Call me loser, Call me naive
I don't care, Coz I'm proud with it!!!

so what?
i'm proud coz i never date and couple.
sesiapa yang tak pernah date and couple,
tak payah malu nak mengaku
tak pernah date and couple.

tak payah takut kalau orang nak cakap kolot
or tak laku...
you are rare and precious...
like me!
i'm rare and precious,
you know?

arha~

sincerely,
me~

11 comments:

Bro Ahmad said...

setiap manusia punya kisah dan jalan tersendiri bukan..sabar menempuh dugaan mendatang

Teenager Housemaid said...

bro ahmad: yeap...betul3x...;) thanks..hehe

Miss Purple Ungu said...

pedulikan apa org lain nak kata
yg penting be yourself ok :)

jeBateja said...

hik....hik....betui2...apa bikin malu2 ngaku itu sket nya hal....tatak salah maaaa....ahakz

MulutPayau said...

Assalamualaikum dik...
Tak kisahlah orang nak kata apa...yg penting kita tahu diri kita sape.....

syakirah izwanie said...

Its okey kalau kita tak pernah date dan couple sesama manusia. Awak couple dengan ALLAH. Date dengan setiap kali solat ;) Assalamualaikum.

☆*♥L@dy @yU♥*☆ said...

seriously???
I`m so proud of u
bak kata lagu `blh pandang2 jgn dekat2` hahaha suka haty tukaq lirik

Dinas Aldi said...

Salam dik, terima kasih sudi datang blog akak.

Betul, tak perlu malu mengaku, lagipun perkara yg baik tu. You truly are rare & precious :)

Novel tu best bagi akak, berbaloi beli. Tapi tak tau ok ka tidak bagi orang lain..

Teenager Housemaid said...

miss purple: yep...sangat betul! ;)

jebat: haa...betul2...cool je ngaku kan..kan..kan..ehehehe...

mulut payau: w'salam...betul2..yg pnting be ourselves! arha...

syakirah: ini lagi sangat betul..date dengan Allah..berconta dengan Allah..insyaAllah hati akan menjadi tenang... waalaikumsalam...
:)

lady ayu: hahaha! thank u...haha... best jugak baru ni..arha~

dinas: w'salam kak...:) terima kasih juga melawat blog saya..:)
hehe..thanks akak!

Jo Qusary said...

don't worry, you will date someone later... i only got to date my fiance for the first time after 30 years... hehe

Teenager Housemaid said...

jo: hehe...sebenarnya saya memang tak nak date n couple pun..ngeri!! haha..
wahh..jo da bertunang rupanya!! congratss!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...