Miss Magnifique!!

Wednesday, 21 December 2011

notsowordless wednesday #2

Assalamualaikum Warahmatullahi Wabarakatuh
Dengan Nama Allah Yang Maha Penyayang Lagi Maha Pemurah

*bbm story

lovelykazen: 
babe 
are you busy?
sorry just wanna ask
you remember tak
the girl in some blog
yang the girl so funny tu
sapa eh nama dia?

me: 
Maria Elena
*smiley face*

lovelykazen:
thank you sweetheart
by the way i miss you...
*hug smiley icon*

me:
your welcome..i miss you too sweetpie.. *hug smiley icon*
dont forget jenguk my blog also...*naughty smiley icon*

lovelykazen:
orite sure bebeh..
*smiley face*

*3 jam kemudiann.. 
omaigod omaigod omaigod...
i cant let my lovelykazen read my blog..aduh macam mana ni.. i never tell her bout dolphin!!!
surely i dont want my rahsia pecah okay!!!!! 

*aku dikenali sebagai seorang yang sangat perahsia... basically, my lovelykazen knew everything bout me... but not about dolphin... and i'm sure not sooo gonna tell her bout this.. and if dia buka belog ini.. and tiba-tiba baca entry pasal dolphin...
i'm so gonna be Deaddddddddddddddddddddddddddd!
i mean, sebab aku tak bagitau dia pasal dolphin...

*tapi, thank god she's not a blogger and not the kind yang suka baca blog orang..dia suka maria elena pun sebab dia suka tengok vlog maria elena... itupun aku juga yang kenalkan dekat dia. and ofcoz dia pernah tau pasal kewujudan blog ini.. but that was 8 months ago..and ofcoz she must be lupa akan kewujudan this blog memandangkan dia bukannya aktif dalam dunia blogging or i dont think dia rajin nak membaca...

so i just prayed...yang dia lupakan this blog and aku kena buat some alasan untuk dia tak buka langsung...but if, i get caught sebab cuba untuk tipu sunat (hehe..;p)...she's must be much more suspicious...memandangkan she knows me quite very well...*and seriusly aku ada terdetik nak delete semua entry dengan label dolphin itu...* -_-'

and dengan lafaz bismillah...

so here's the sambungan...

*bbmstory - after 4 hours

me:
oopppsss.. i forgot to tell you yang i dah privatekan blog. just orang yang ada blog je boleh baca...hehehe..
sorry...
*smiley face*

*dalam hati doa2..agar dia belum buka lagi and percaya dengan kata-kata ku ini...or kalau dah buka pun, hope dia tak suspicous dengan statement putar alam ku ini.. ;p

lovelykazen:
patutlah saya nak buka tadi tak dapat..
*smiley face*

ekk??
*err... sumpah aku gelak...*
hehehe..
u got what i mean?

p/s: to my lovelykazen, if you did read this...(which i dont think so, memandangkan dia kata dia tak dapat buka blog aku ;p) 
errrr...errr...errrr...
we talk later okay? haha..;p

sincerely,
your bookwormbutberlagakmacho cousin. ^^

33 comments:

CekbOlat-bOlat said...

erk?? mknenye die tipu jugek ? kihkih

syakirah izwanie said...

Aik? Macam mana dia tak dapat buka blog ni? Bukan private kan? Tipuuu je tuuu. Hadoiiihh! Wondering =.-'

Aqiim said...

sy.....
errr.....
sy mcam dh terlepas je cerita dolphin?
sapa tu?
jeng jeng jeng~
hahaha

missleana said...

hahaha...so funny la both of u... masing2 tipu sunat ek?? hahaha

cik mun said...

hehehee..baek cite awal2..nnti dah kantoi susah..

Azham Vosovic said...

apa tu kisah dolphin?

jap japm kat tepi tu ada label...

nak cekidout la heheheh

Aishah Jahirah(cik aisha) said...

hahaha.....selamat dr terkantoi...tp long term pnya secure xterjamin so better tell da truth kot...;)

Ayie Abas said...

dulu ayie pernah jugak ke blog maria elena ni...tapi skrg lama tak jenggok blog dia.

eiyzniey said...

Hehehe..
Tpu sunat eaa..
:)

Miss Xyz said...

hakhak, sye pun perahsia mcm akk.. klu bole sye x nk adik sye bkak blog sye.. tp ofcoz mesti dia bkk jgk, huhu -.-"

Original CikTeddy said...

2 x 5 je tuh..huhu

MulutPayau said...

hahahaha...betul ke dia tak baca????
Tipu sunat jugak tu.....
Akak suka ngn nama Dolphin tu...

Papa PUSS said...

Salam

Ait.. masing2 menipu ke? haha
sabar jelah.. camne lak dia xleh buka tu..:)


#cuba la bela arnab ;)

Fauzan Zain said...

die tipu...haha

reen afny said...

hahaha baguss dua2 tipu...

Aien Not Alien said...

untung ada lovelykazen yang tahu pasal diri kita..mungkin kalau terus terang dia akan terima seadanyaaa..kann..hehe

mizzkechique said...

hahaha..kelakar.. dua² nk cover line..

☆*♥L@dy @yU♥*☆ said...

lawak
nnt nk cari n3 dolphin nak bc ngeee

Prettywrite said...

dia pun tipu ya?hehe comel 2,2..

ILA HonEyBuNNy said...

hahhaha....tipu menipu..hehhe

say to easy=) said...

hahaha..mcm saya..balik kpg sekali tgk mak bookmark blog sy...terus sy remove bookmark kat lptop die n die msg tya ape nama blog sy.sy ckp dh jrg update,walhal meroyan lagi nie.hahaha

wahida said...

sama2 tipu...tak baik tau...kehkeh...

Saddila said...

heee dia tipu kakak jugak ?? haha baru fair mcm ni . hehee :)

zati embong said...

eh?betul ke dia x bukak lagi?

hihi.

mr.curly said...

pe ni main tipu2..tp kalu wa, wa pn tipu gak..hikhik

Miss Purple Ungu said...

dolphin... so sweet hehehe :)

kim heeruul said...

habis la kalau kantoi dolphin tu. hahhaa

Pendamba Mawar said...

sesuai..dua2 pentipu..hahaha

aQimie Ceplos said...

AHAHAH!
maknenye dy tipu la tu? heheh.
dandan je ;) hehe.
btw. sape dolphin?
mcm saye da telepas entry je Y.Y

emy zulaiha said...

haha emy mcm dah termiss je cite dolphine tue.

haha elok sngtlah tue..awk putar alam die pon lebih kurg je.haha :)tapi kelakar sbb die kantoy!! :p

~SaL IjOu~ said...

consider tipu sunat la ni eh..hehe~

nursyaza said...

haha.. lawak la kak ne.. buat keje kantoi yea.. aiyok... pasal dolphin tu, yg mna eh? syaza terlepas baca kot..

chemay said...

nampak sangat dia tak bukak lagi blogg nie kannn.
hahaha
sengalnye kazenn.
:P

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...