Miss Magnifique!!

Thursday, 15 December 2011

To, ainnuramuirnbeathadan!

Assalamualaikum Warahmatullahi Wabarakatuh
Dengan Nama Allah Yang Maha Penyayang Lagi Maha Pemurah

yeah, you!
thank u awak sebab jadikan kita antara 5 blog pilihan awak..
terharu sangat.
lepas tu nama belog kita first pulak tu.
lagi kita terharu sangat.
kalah maria elena! :p
(okay ini saya perasan, gila ape nak kalahkan maria elena tu? dahla popular, kita pun peminat belog die..kekekeke)

walaupun nama awak panjang dan berbelit jugak la lidah nak menyebut
kite tetap try tulis nama awak panjang2..
( ainnurramuirnbeathadan <----klik cni untuk pergi ke belog die ye!)
ainnuramuirnbeathadan (betul tak ejaan kite ni???) hehehe

sebenarnye mase first kite baca nama awak kite tak baca sampai habis pun sebab panjang sangat 
*ataupun sebenarnye dipendekkan cerite kite ni pemalas! u know u know, M stand for malas! ;p *
sorrrrryyyyyyyyyyy banget yee..:)
kite amik ainur je..hehehe

anyway thanks sebab sudi bace belog kite yang tahpapeni setakat nak meluahkan perasaan je..:)

*AND UNTUK SEMUA PEMBACA BELOG INI (kalau ada la, kalau tak ada tak ape, i know who i am, hanyalah seorang maid je..sob..sob..sob:p)
THANKS SEBAB BACA BELOG INI YEA, LOVE U ALLS MUCHO-MUCHO, OKAY? 
TERIMA KASIH SEBAB SUDI MELUANGKAN MASA MEMBACA BELOG teenagerhousemaid NI.
AND TERIMA KASIH SEBAB SUDI KOMEN AND BAGI SEMANGAT, SERIUSLY, I'M SOO TOUCHED.. EVENTHOUGH KITA SEMUA KAWAN ALAM MAYA..
MAY ALLAH BLESS ALL OF YOU!

daaa~
xoxo,
Cik M~~

15 comments:

~SaL IjOu~ said...

smoga ukhuwah berpanjangan hendaknya~ =)

Original CikTeddy said...

cik pon suke kat cik M..huhu

ainurramuirnbeathadan said...

assalamualaikum..xtau nak kate ape..sgt terharu!nak guling2 pun x blh sbb x muat~~ahak..thanks cik M..sgt best ade misterious frenz cam kamu..haip2..malu~~@@

nasha sanza said...

wah!tahniah..owg hargai dan suka awak tu...mesti rasa terharu sgtkan benda tak disangka..

Wak Gelas™ said...

wak pon nak fofuler jugakkk... eeeeE wak dh dateng niiii nk komen komennnnn..........

MulutPayau said...

Assalamualaikum dik...

Akakpun peminat blog Cik M tau...semoga hubungan alam maya ini berterusan....serius..akak suka baca tulisan adik...

fierul said...

la igtkan sy je yang suka kat En.m nie . hehe

WuMing said...

WuMing selalunya akan baca semua kalau tak panjang...

Tapi kalau panjang sangat...


Oooo..terlupa plak...tahniah

Onitsuka_hana said...

tahniah :)

Pendamba Mawar said...

best la dia..:)

Rtp Farra Arisha said...

hehe, this is so lovely post..keep on blogging sis :)

Teenager Housemaid said...

saljou: amin..:)

cikteddy: cik m pun suka cik teddy!

ain: w'salam..hahaha... :)))))

nasha: thanks..hehehe..thats why la..:)

wak: haha.. saya tak fofuler pon..:))

mulutpayau: akak!!! thank u so muchhh!!! terharu sangat...:)

ffierul: hehehe.. thanks..:))

wuming: hehe.. thanks :)

hana: thanks..:)

pendamba mawar: herharhar..:)))

farra: hehehe.. thanks dear..:)

Bidadari Syurga said...

oooooo.... dah ada kat sini ya... ok... tak perlu reply email akak...

mega senja said...

TM dear..so what if u are maid? Come on, maid is a master of the house...kalau tak dak maid..lumpuh sebuah rumah..

during kiddy, one of my ambition is wanna be a maid! when im teenage like u..i wanna be a butler but then i realised butler is for guy only so i change my mind to chaperon and now ended up as jobless blogger 20 hrs /day...who cares?!

Kazen said...

tahniah and all the best yea... sy xpenah tpilih jadi untunglah kalu awk tsenrai :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...