Miss Magnifique!!

Sunday, 22 January 2012

Me Pixca, Again?

Assalamualaikum Warahmatullahi Wabarakatuh
Dengan Nama Allah Yang Maha Pemurah Lagi Maha Penyayang


baju kurung
blue
black
floral
no leg also.


-_-'




and so not really pandai nak crop and erase benda2 background belakang tu.
so jadilah macam ni.

but,
this is me.

my style
haha.

and...

aku dah
GEMUK!


menci!!!

haritu baru turun 500g.

nak turun lagi beberapa kilo.
huwaa...

my height is 165cm.
at least nak turun sampai 51kg.

take note,
aku nak berat badan 51 kg,
meaning
bukan berat badan aku sekarang 51 kg.
aku banyak-banyak kg.

jangan gelak la wei.

shut up you.

jom jogging and skipping and dancing!
and do everything yang boleh menguruskan badan.

but tak boleh dieting!
i have to eat!!!
:pppp



p/s: sorry, my entry kinda sengal this time. haha.
i dont care. :p

p/s: cp tegur my baju tak gosok, kantoi! haha, M stands for malas. i didnt iron my baju dah bertahun..hahaha :ppp


xoxo,
Cik M~




30 comments:

zeeck said...

ahaha sengal :P gelak pun bole kurus...ce try~

nasha sanza said...

oh dear! why i cannot see your face....hehe..kurus la tu..akak tinggi up sikit 167 cm..haha..saja gatal nak bagitahu...

missSenget said...

165.. tinggi..!

bestnye tinggi2....



jeles..!!

Aqiim said...

adik sy baru tingkatan satu, tapi berat dah 60 lebih~

tapi dia rilek je~
just enjoy his life~

lalalalalala~
hahaha

Nur Aischa said...

knapa gmbr sis tak nampak muka, tringin nak tgk muka sis.. :(

Lea Isnawi said...

kalo kira bmi,dh normaltu

fany wany said...

mana kepala? kiki

Nong Andy said...

:)

gadis misteri ?

.........cP~ said...

Wahahaha.. mak aih beza tinggi jauh benor..baju kurung kusut, xgosok. kantoi...

HeNRieTTa JoSe said...

Wah, nak skipping eeh adik....meh la kampung rietta....amek tali getah yang rietta wat semalam...hehehe....chaiyok chaiyok.....adik can do it...

shera haifa said...

165? tinggi nya. untunglaa.. hehe.

::WafaIrdina:: said...

wah..mistri la miss m ni....hee..bile lar dpt menatap wajah sis ni..hee

ain pn lam proses nk trunkan berat bdn..yukk..jogginggggg,.,.hee

~SaL IjOu~ said...

mcm tu pun gemuk ke..blom tgk akak lagi..tombam da skrg..ehhe~ ;p

keeya mustafa said...

background hitam2 tu da macam seni2 sikit,,part tak gosok baju tu,yang royok2 kedut2 tu memang sangat seni.. :))

semutsengal said...

untungla baju kurung kaler biru..


nama kau mesti maria kanknkan? hahaha

L said...

huu.. ok la tuhh.. apa yg gemuknyer. huu. jom3 jog ngn L setiap ptg..=)


jom renung2 sekejap..=)
http://lolz-l.blogspot.com/2012/01/kenapa-ilmu-itu-penting.html

nini said...

hahahaha...saya suka pakai baju kurung tapi sama macam kamu m untuk iron....lalalalalla

Iffah Afeefah said...

kurus je

malas same mcm sy

CekbOlat-bOlat said...

TANPA K E P A L A

heheheheheheheehehehe
167? bolat 157 @_@
k fine sye pendek T___T

Liselle MonCherie said...

wow so tall!
uhuhuhu :3
Although I'm on vacation but reading your posts is my priority! :D
You're The Key Of Awesomeness!

Izan Ishak said...

kak izan suka entry ni wpun sengal!

tinggi kita sama lah cik M... kak izan pun nak berat ideal 55 kg aje. tapi target end of this year lah kalau boleh pas bersalin...

go go chaiyok cik M...
doa k.izan dari kejauhan ni...

Telor Power said...

what....51kg!! tu kira berat yg ok ler TH. tak faham aku bila TH kata 51kg tu dah gemuk..pelik2

Juliet_iRa~" said...

serius da lama xgsk baju?dasyat!;p

go2 jogging!heee..

skippping will help u a lot..100 times pagi n petang tau!sanggup?ngee

Miss Purple Ungu said...

doakan cik m bjaya capai berat badan 51 kg tu
miss purple pun dlm proses menurunkan berat bdn ni hohoho :)

EL MARIACHI said...

hemmm..buy a bike than cylcing around taman will do...jogging tak sesuai dah sekarang ni...(kena kejar anjing haha)

fierul said...

hahaha sengal but stay cute :)

smilenajah93 said...

alololo ,, xpe ,, comel :)

Woofer Storm said...

gemuk pun sy terima ni,meh la kwin..hehee

slmt mlm^^

Nisa Greennnpanda said...

wah~.. tggi nye Cik M...
sy pendek, huhu~.. "-_-

jom3.. let's skip & jog together, hehe... XP

CaDLyNN said...

tingginye M!

hahaha..kaklin kemetot :p

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...