Miss Magnifique!!

Monday, 30 January 2012

Snow Princess

Assalamualaikum Warahmatullahi Wabarakatuh
Dengan Nama Allah Yang Maha Pemurah Lagi Maha Penyayang

don't fall for me
i am a mess
i have no feeling

truthfully
my heart is cold and the ice can't be break

mungkin awak keliru, wahai kawan.
saya memang terkedu
saya tak tau nak react macam mana
bila awak kata sayang berkali-kali

tapi
hati saya sememangnya beku
sebeku-bekunya

hati saya mungkin punyai pintu
dulu, saya ingat kuncinya hilang
tapi, saya sedar sebenarnya
kuncinya tak pernah wujud
pintu hati ini sememangnya tidak dapat dan tidak pernah terbuka
mungkin ianya dicipta untuk terkunci selamanya

boleh ke awak terus menyayangi
orang yang tidak punyai perasaan?
saya tak mahu
awak yang akan terluka

tapi,
kalau awak masih lagi mahu menunggu
kalau awak rasa saya ni memang surihati awak
saya nak awak baca
Surat Untuk My Future Husband
yang telah saya tulis sebelum kita kenal lagi

tapi,
apa-apa pun
kita tetap kawan.
^_^

kata adik: tiba-tiba berangan nak jadi snow princess. teehee~

p/s: tak nak jadi snow queen, sebab tak kahwin lagi.hahaha


sincerely,
me~

38 comments:

ILA HonEyBuNNy said...

hehe....nak bagi surat kt bak husben gak la..heheh

tetiba berangan nk jadi snow princess jugak..heheh

missSenget said...

:)

sedikit pn takde rasa untuk die..?

Aqiim said...

wahhhhh~
ada peminat rahsia ke?
phewwwitttt!~

EL MARIACHI said...

itulah entry yang mula mula saya klik sebelum go through entry lain haha...

Woofer Storm said...

untunglah dia..ada yang sayang..

#takpe,jangan paksa diri jika tak mampu..takut dirimu hanya akan ada rasa kurang selesa..apapun hidup biar dengan senyuman walaupun pahit itu terpaksa ditelan..selamat malam..

Diyana Norman said...

hahaha..ade org nak try ketuk pntu hati ke... huhu

mega senja said...

Dik, best kan berangan..hehe..akak nak jadi power puff girl...boleh takluk semua orang...

semutsengal said...

hai sayang, kawin jom ?



LAALALALLALALA

L said...

ssweet.. huhu... bez3.
jom hayati sebentar.=)
http://lolz-l.blogspot.com/2012/01/amanahnyer-sahabat-rasulullah.html

saffiya_aleesya @ echa said...

cinta tu akan hadir tanpa kita sedar yer Cik M..walaupun kita rasa pintu hati tu takkan terbuka tapi kita tak mampu untuk menipu hati kita bila cinta itu mulai ada..jadi hati2 yer ahaks...

Telor Power said...

hebat la TH, ada surat lagi tu.

cinta tak boleh dipaksa sebenarnya.part berangan jd snow white tu tukar la jadi cinderella. hehehe

syakey said...

tringin pulakk nak buat surut untuk future husband. ahha :P

ZaroL said...

Hehehehe...tak sabor nak kawin lah ni. Alaa...Cmne nih, kat malaysia xde snow. xpat la nk jd snow prince. =P

Btw..thanks follow.

CekbOlat-bOlat said...

hulameekkk.. siap ade suratt giteww..

jgn "memaksa" perhh..
eh? dh mcm snowwhite ^^

Cik Yatt said...

eheem2..heheh.

eeiyss said...

hehe...bestnyer kalau ada orang minat cenggitu ( hope incik asben minat dan chenta kat puan eeiyss selamanya~amin )

Liselle MonCherie said...

Your Highness,Snow Princess :D!
A cold heart can be warmth with love
from your true love :),waah mcm fairytale!

HeNRieTTa JoSe said...

snow princess cute kan adik....sweet jerks...hehehe...

.........cP~ said...

It's not that there is no key. It's you who hide the key and you don't want anybody to find it. May Allah melt the ice, and you will live a warm life.

Izan Ishak said...

sukanya jadi snow princess...

keeya mustafa said...

harus jual mahal,,sehingga jumoa imam sebenar! :)

a.s.m.a said...

dah baca surat utk husband tu ^^

menarik haha

but somehow bila kita terjumpa 'the other half' - the imperfect things will be perfect as no one in this world are perfect, rite?
itulah keajaiban cinta hoho

kak ni bercakap macam la terer sgt hoho

Paris Lipton said...

tape...aah kan imam sbenar blm jmpe letew...pasti! doakan yg terbaek :)

Queenie said...

jangan sampai nanti tidak disayangi orang tau dik...

sunyi nanti...

Original CikTeddy said...

knp dibekukan hatimu..meh sini,biar cik cairkan..haha erk,jgn slh fham plak.ekeke

Lea Isnawi said...

ehem

Semut Senyum said...

psst... peminat ek... hehehem,
syok la ada peminat...
apa pun serah segalanya pada Allah. dia lebih tahu..

Lea Isnawi said...

ehem3

hanaahmad said...

hati aku pun semakin membeku. keras tak terkesan sedikit pun.

deno said...

heee... dah ada surat utk future husband... ccomel jew awk taip.. hehe...

awk nak tahu, deno tak terfikir ada lelaki nak kat deno, deno dah la slalu sakit, slalu masuk hospital, kdg2 masuk icu, every month kena jumpa doc, dah la deno ada 3 doc, doc cardio, nefro dan rheutomalogy.. every week kena g hosp masuk ubat... mesti org cpt bosan.. mak ayah je faham mcm mana... mcm mama awk fhm awk, mcm tu la mama deno fhm deno... :)

Mizz ErMa said...

wah, siapakah si dia yang dimaksudkan itu? hihihi

Miss Purple Ungu said...

sampai bila la adik nak bekukan hati tu...
miss purple harap adik akan bjumpa snow prince 1 ari nanti :)

poohrist said...

macam jodoh nak sampai jew??
hikhikhik..
nak buat jugak la surat untuk future husband..

::WafaIrdina:: said...

cuweet ny bagi surat kat future husband..
nk wat gak lar...
hihi~~

ne way..hati perempuan...
sekeras batu pun
akan cair jugak...
2gu je ble lar prince idaman yg ley cairkan at miss m ni
hihi~~

:D

MulutPayau said...

Adik...cuba cari kunci tu..mana tau jumpa....heheheh
Bestnya kalau dapat jadi snow princess...

Cik Gee said...

awat sedih bebeno ni... huhu.. :'(

mybe ada org len yg pegang kunci tu..

Nisa Greennnpanda said...

love ur letter, hehe.. ^_^

if u're the snow princess, then I guess I'll be the Snow Queen, haha.. XD

it's ok dear, the matter of the heart is a peculiar & mysterious matter.. no one will understand ur heart better than u do..

.fariizza. said...

haaaa. dh ada yg lamar ke. uppsss. :P

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...