Miss Magnifique!!

Wednesday, 25 January 2012

teehee~

Assalamualaikum Warahmatullahi Wabarakatuh
Dengan Nama Allah Yang Maha Pemurah Lagi Maha Penyayang





hari ni nak keluar dengan my best friend, af (bukan akademi fantasia ea)



will update anything later okay.
(sebenarnya tak ada idea pun nak update apa haha)



erm..

and will baca you all punya blogs later, okay?

teehee~

sekian...






kata adik: ek? adik tak marah sesiapapun. teehee~



p/s: harap maklum, gambar-gambar ini sememangnya tak ada kena mengena dengan entry.
dan tak ingat gambar ni dari sumber mana hehe.

p/s 2: harap maklum juga, gambar-gambar ini bukan bermakna muka aku bajet macam seohyun. jauh panggang dari api.

sekian.
:p


ok gambar mana yang paling terbaik antara semua?
hahaha.


xoxo,
Cik M~

34 comments:

Original CikTeddy said...

oh bdak ni..comel + ayu+ bagus + cantik = pakej lengkap .haha

RinsyaRyc said...

seo hyun ...

tapi wa suke yonghwa.. esp dlm cerita heartstring~ ohoho.. best gile cite tu

Lea Isnawi said...

sapa ni?xkenal pun

YaYaNsMuM said...

Enjoy and take care yer!(^_^)

keeya mustafa said...

cit,,mmg xde kne mngene pon! xde motif pun pict ni..i da la mint korea,,saje je nk suruh i singgah taw..

nuyui a.k.a miss YUI said...

kuar elok2..jg dri yer..

cik Kartun said...

gmbr last sekali tu terbaik :)

Lady Emilya said...

Gambar akhir sekali huhu :)

Telor Power said...

weeewiiit........

HeNRieTTa JoSe said...

Ok...ht ht jln...have fun...

khairul said...

semua cun !

aizamia3 said...

tak tengok pun gambar2 itu sebab tak minat, lebih minat nak baca apa yang ditulis.. ;)

Semut Senyum said...

suke pelakon tu ek...
same lah kita...

♥e'in♥ said...

korea? e'in tak minat.............

a.s.m.a said...

Kak peminat yonghwa & seohyun gak !!!
sweet potato couple huhu

ghost writer said...

cuma ada satu dvd original citer korea yang aku suka tengok(satu jer lar),'the perfect neighbours'..

Saddila said...

adei akak lak ai. balik dari hang out, letak gambar ye ??? please. hihi :)

Pembunuh Tanpa Bayang said...

peminat artis korea kamu?

MulutPayau said...

okehhh dik...take care....semoga ceria selalu....
p/s...nak tengok pic adik yang berkepala...bila agaknya???

CekbOlat-bOlat said...

haha.. byknye gmbarrrr

Liselle MonCherie said...

minat jgak korea ea Miss M,heee
pic yg pling bwah skali yg terbaik!
Jauh BBQ dari Charcoal? Miss M still remain a mystery ~

nasha sanza said...

oh..pergi keluar tak ajak yek! grr....

semutsengal said...

...........


hai adik.



LALALALALALALALALLA

si ngokngek said...

kalau keluar tue,jgn lupa beli pa-pa kt aku erk..heee

Miss Purple Ungu said...

gmbar last tu la yg terbaikkk ;)

chemay said...

teringin nak jadi macam perempuan yang last tuh.
:)
insyaallah satu hari nanti.
amin.
:)

Miss Xyz said...

byknya gmbr korea girl drpd arab girl.. nk kne ni... hakhak XD

fakhri khairi said...

perempuan yg terakhir itulah yang paling ayu ;)

::WafaIrdina:: said...

semua cun giler...tapi yang last 2 mmg tbaek lar...huhu

Woofer Storm said...

sy suka entry sebegini,yang lari dari kesedihan walaupun asalnya kita yang derita,ermmm teruskan update ye dik..

#terasa adik marah kita..ermm

shera haifa said...

seohyun.. comel.

:)

~SaL IjOu~ said...

zaman belajar dulu je akak suka layan korea..tu pun tompang2 kwn~ ;)

Juliet_iRa~" said...

hee...korean fans ;p

best hangout dgn bff?

Nisa Greennnpanda said...

hope u had a wonderful time hanging out wif A.F.. ^_^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...