Miss Magnifique!!

Saturday, 25 February 2012

Announcement!

Assalamualaikum Warahmatullahi Wabarakatuh
Dengan Nama Allah Yang Maha Pemurah Lagi Maha Penyayang


ehem.
errr...

aku nak buat announcement ni..
kekeke

tetiba hari ini,
aku terbuka hati nak kongsi blog aku yang lagi satu dengan korang.
hahahaha...

dah lama dah blog ni wujud.
lebih lama dari blog teenager housemaid ni.


erm.
erm.
erm.

alamak malu arrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr!!!!!!!!!!!!


erm.
dalam blog tu,
aku ada letak karya aku yang tak seberapa.
*sila muntah*

erm..

kalau sudi,
sila-sila merajinkan diri baca eh.
kalau malas,
stay je kat blog ni eh.

hehehe..

tadaa~

>>sini<<


p/s: korang, sorry sangat sebab lambat balas kunjungan blog. okay, malam dan pagi ni kan ku redah semua blog korang.
tapi berhenti rehat kul 10 sebab nak tengok yusry and lisa.
kekeke...


xoxo,
Miss M~~

38 comments:

cik dila.. said...

ada bakat menulis..nti dila smbung baca cerpen2 tu lagi.hehe :)

O CIKTEDDY said...

trus terjah!haha

YaYaNsMuM said...

Berbakat nieh...keep up the gud work ya!

Liselle MonCherie said...

Sentiasa rajin nak baca blog Miss
Magnifique! :D

Eera Shera said...

ok serang!! ala nk tgk yusry ngn lisa gak!

.........cP~ said...

Oh, tagline life ain't fairy tale ni rupanya dah wujud dalam blog lama?

CikAnyss' :O said...

wahh .. nak terjah blog satu lagi , hehe .. xpe2 , tp jgn tinggalkan blog ni taw , uhuhuu

CekbOlat-bOlat said...

huyoooooooo !!! rahsiaaaa

Cik Lia Lomi said...

hehehe, jom kita masukkkkkk..

Aqiim said...

woww~
cool~
teruskan berkarya yee :D

kay_are said...

owh ok dimaafkan.. rajin nye wat banyak2 blog.. wat mase ni.. 1 dulu cukup r.. =)

Miss Butterfly said...

blog baru ada banyak butterfly! huhuhu~

MulutPayau said...

okehhh...nnti akak terjah ke sana...

semutsengal said...

waa, segala karya dekat situlah eh ?

lisa said...

kenapa tak bagitahu awal2?!! haha nampak link tu terus klik :D

Akue Achik said...

skg sy da ngntuk, esok sy buka k..hehe

Mr.Clive said...

klik dan tengah baca. :)
don worry.akan disapot. hehe

but yang paling penting - awak telah mencubaa! the first step to success! :D

R Machomil said...

owh tgk yusry kawen ek. nanti machomil kawen jgn lpe tgk plak ek. HAHA XP

misskonspirasi said...

ok dear, kejap lagi kite gerak usha blog tu ek, sekarang nie pun kite tengah gigih berblogwalking :p

fierul said...

yeahh .. nnti bole la singgah blog tanpanamaputeri .. :)

cik ika said...

terjah3..

syafiqakarim said...

gua terjahhhhh.
hahaha

Lady Emilya said...

woh pandai berkarya kak M ni :)

♥ MS ♥ said...

terus terjah. hehehe :) nice

L said...

L pergi tau belog tu..=)

jom baca sebentar..=)
http://lolz-l.blogspot.com/2012/02/ko-buat-maksiat-semua-kena.html

LyNdA Aziz said...

nak pergi menerjah nie ... huhu

xila riston said...

yeahhh terjahh

♥e'in♥ said...

wah wah wah.. terbaikk!! ade bakat tu.. :)

poohrist said...

apa lagi serang!!!
hihihihi

RinsyaRyc said...

uish ... lisa n yusry dah kaweng x jemput ai .. uwuwuw Y+Y

Mizz ErMa said...

haa, free2 nanti boleh la baca karya2 tuan belog..hehe oh, lisa pny mjlis kawen pkul 10 yer? igtkan pkul 9..hihi

Cik Chokie said...

Kite terjah . jangan tak terjah . hehe
insyaallah t free miza akan singgah dan membacanya :)

Telor Power said...

berbakat juga TH nie....

Telor Power said...

berbakat juga TH nie....

Telor Power said...

berbakat juga TH nie....

deno said...

M memang berbakat... insyaallah jika ada kelapangan sis peru okeh pegi situ okeh! :)

deno said...

M memang berbakat... insyaallah jika ada kelapangan sis peru okeh pegi situ okeh! :)

deno said...

M memang berbakat... insyaallah jika ada kelapangan sis peru okeh pegi situ okeh! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...