Miss Magnifique!!

Saturday, 4 February 2012

......cP~

Assalamualaikum Warahmatullahi Wabarakatuh
Dengan Nama Allah Yang Maha Pemurah Lagi Maha Pemyayang


* sis cp !
saya sangat terharu!!!

sis cp ni dah lukis and describe aku dengan unique! 
dia buatkan aku doodle and siap bagi decsription..
memberi aku satu watak. ^_^
waaaaaaaaa...

*thank u so much!!! 
:')


misteri and cool kan?

1. Pakai apron dan pegang feather duster= housemaid.
2. Pakai tiara dan gaun = a princess like
3. Four leaf clover = harapan dia
4. Vail = menutup muka dia, tanda misteri
5. Latar belakang = melambangkan kisah hidup dia
6. Pink = entah kenapa aku rasa dia sesuai dengan pink :P

tu description dia untuk aku..
whoaa...
entah kenapa juga, aku rasa macam tepat je..teehee~

sis cp, ni boleh tengok tembus eh?? heheheh...

*lawa and seriusly, sememangnya rasa macam kena je doodle tu dengan saya..hehe
terutama bibir tu, nampak macam cold je, sama macam saya..hahaha..

dan yang aku paling terharu bila dia letak gambar four leaves clover tu..

rasa macam nak nangis pun ada..

sebab setiap satu kelopak..
melambangkan makna tersirat.

kelopak pertama, faith.
kelopak kedua, hope.
kelopak ketiga, love.
kelopak keempat, luck.

sila visit blog dia, sis cp <----

dia sangat awesome! and doodle dia semua comel2..:DDD


sis,
thank you so mucho!


:')
i'm so touched...
and love it so much!! :DDD

ikhlas,
Cik M~

29 comments:

Aqiim said...

siap pakai apron lagi tuuuuu~
cool~
heee :D

Nur Aischa said...

wahhh sronoknya, mmg semua yg dia tulis tu berkait dgn life awak ya?? :D comel sgt doodle tu, nak jugak~ XD

Liselle MonCherie said...

Cool! Hehe.Very detailed indeed^^
Uniquely You :D

Anyyss Shuhaimi said...

memang ada gaya housemaid la..macam dalam manga pun ada. hoho

FaraHaniF said...

cantik lah !

HeNRieTTa JoSe said...

Chanteknye doodle....

teha said...

syok jee tgk org pandai buat doodle ! :)

Diyana Norman said...

woahhh cool... haha... pakai gaun then apron.. siap pakai vail lagik..

Lady Emilya said...

huhu comelnya, dan doodle dia bermakna :)

.........cP~ said...

Thanks for this entry..Baru perasan. Nak maghrib dah baru sibuk online. Heheh.

Izan Ishak said...

soooo nice doodle yg sis cp buat tu!

Anonymous said...

=)..cantik sesuai dgn adik..(kak nasha sanza)

chemay said...

wahhh.
cantik nye doodle tuhh.
:)

akoo pae said...

untuk akoo takde ponn..ni nak nanges ni.heheh


shantek2 =)

Lia Irdelia said...

wahhhhh..
jelesnyer...
sangat cool!!!

:)

KizZ said...

PErgh terror la...semat giler doodle dia ni..

CaDLyNN said...

wah...dpt doodle..bestla..cumel!

MulutPayau said...

memang cumel doodle tu...sesuai ngan adik...

eeiyss said...

besnyer.. kak is nak pi mengampu la.. hehe

Saddila said...

maybe dia boleh describe akak melalui entry2 akak . kan ?? :))

reenapple said...

Ah... sweet.. =)

semutsengal said...

untunglah.


huhuhuhuhuhu

CikAnyss' :O said...

wahh , bestnya .. ada org sudi buat doodle dan descriptionny mmg kebabom smpai buat cik m tersentuh , hihi ..

Lea Isnawi said...

cantik la

terjah sana.

keeya mustafa said...

wah! tilik menilik :)

run aziluz said...

comel nya. jeles. haha

O CIKTEDDY said...

wah..cantik!

Anonymous said...

comel dear..

^.^

nini said...

yeah...sangat cantik....dan misteri jugak...hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...