Miss Magnifique!!

Friday, 17 February 2012

Earning From Mr Nuffnang & Churp-Churp

Assalamualaikum Warahmatullahi Wabarakatuh
Dengan Nama Allah Yang Maha Pemurah Lagi Maha Penyayang


after quite a long time tak dapat apa-apa be dari mr nuffnang..
and yeay!
baru-baru ni dapat BE dari campaign bvi beauty and the beast..

thanks mr nuffnang and thanks to the person yang berminat dengan iklan itu.
and juga special thanks for iklan2 yang lain yang sebelum-sebelum-sebelum punya sebelum ni, but i tak berkesempatan nak post...
macam from digi, ministry of health, sunway, michelin, maxis, mastercard, microsoft, nestle, hishop, asustek, dumex, disney and many more...
thanks nuffnang and thanks kepada yang berminat dengan iklan2 cool itu..:D

and for churp-churp,
whoaa..
i guess, i baru lagi reg for churp-churp and its quite amazing, i already dapat earning..
xD
macam from, rhb, samsung, err, healthy (what)???, errr... macam iklan dari pelakon ke penyanyi cina ke korea ke.. err. aku tatau... (waaaaa failed jadi promoter lagi)
thanks churp-churp, and thank you kepada semua yang berminat dengan iklan-iklan tersebut..
:DDD


sesiapa yang belum register churp-churp, boleh register >sini< 

korang terasa macam nak online shopping sambil buat amal kat cik M? (hahahahaha)
klik >sini<

erkk..okay iklan seterus ni aku tatau nak promote macam mana, kalau rajin klik >sini< kalau tamo and tak rajin, takyah klik okay..kekekek..
*apa punya promoter lah aku ni* -_-'

err, nak beli makanan? err..tapi bukan jajan la.. err.. klik >sini<
*ow ow, memang sah tak layak jadi promoter! waaaaaaaa*

nak jadi pemain futsal yang terkenal macammmmm err.. david bekam? (bukan beckham taw!) and tatau kat mana nak main? meh sewa dekat >sini<
*hahaha, err..siapakah david bekam?* xP

hahaha, okay sekian terima kasih..

P/s: nampaknya cik M asyik nak promote iklan je. mesti korang rasa, apalah cik M ni.. err, cik M pun nak berdikari cari duit sendiri..tapi, 
apakan daya, cik M ni, hampeh je jadi promoter...kehkehkeh..
sekian~
:p

p/s 2: thanks for reading. arha~ :p

err, last but not least, Alhamdulillah..:D thank you Allah...:)


xoxo,
Miss M The Cool-Less in Town yaw~

35 comments:

nuyui a.k.a miss YUI said...

alhmdulillah..rezeki tu dear..

are_lin@yu said...

beznya tahniah..ayu baru dapat satu ja..huhu

Eera Shera said...

sis fail bab2 mcm ni :(

HeNRieTTa JoSe said...

wah...tahniah2...dah dapat income....akak lorm reg mana2...hehehe....

Mr.Clive said...

u, yang churp churp tu mcm maner dier berfungsi?xpahamlah yang tu... :(

nabilah_2908 said...

alhamdulillah..tahniah... ;)

MulutPayau said...

Assalamualaikum dik....
Wahhh bnyaknya iklan....okeyy akak terjah nanti...

teha said...

untung laa.. kite xpenah pon.. hihihi :)

shera haifa said...

promote2x.. hehe gigih promote yaa..

Saddila said...

wuwuuwuwu dila tak dapat lagikk pongg :(

Akue Achik said...

byk tul iklan u...hehehee

kalo byk lbh bahagi2 taw..yaw...hohoho

Nath said...

congratulations and keep up the good work ;)

Diyana Norman said...

dh lame xdpt BE ... huhu... klik2 wakk

Aishah Jahirah said...

Churp2 ramai yg ckp lg senang dpt earning drpd nuffnang.akak dua2 pun ciput.hahaha

deno said...

wahhh... best3!

p/s : busy week with test:(

Selendang Merah said...

wah bestnya..leh belanja sm yew..hehe

sm x penah dpt BE pon..hurmm..

CaDLyNN said...

wah..sudah jd promoter nmpk :p

ZORA said...

wahhh..tahniah la..:)

Miss Nadya said...

Alhamdulillah...tahniah dapat earning..:)

yad'z said...

wahhh.. masyukkk~

CikAnyss' :O said...

uwahh ,,. hehe , rajin2 bw lagi k , mesti byk earning ,,, huhu

cik Kartun said...

dah klik utk shoping on9 tuu...
rambang mata CK muahaha...wlupon CK tak bape nk suke pkai brg ade brands nie :D

Mizz ErMa said...

haa..xlama lagi, leh ler merasa cek dari nuffnang..hehe =D

Liselle MonCherie said...

Lets the birds churp churp after tweeting the tweet tweet! mwehehehe :D

O CIKTEDDY said...

muahaha..ok la tu bru nk brjinak jd promoter kan =)

eita said...

banyak betol comercial break dia ni..hehehehe

khairul said...

abg x pernah merasa BE ..cian kt abg kan

si kiut lavender said...

wAh..tahniahla..tatawlah bila nak daftarkan diri...ngeh2..:P

aLyA_syGS said...

wahhh.. bestnya ;)

aiEz said...

seronoknya awak ada earning dr nuff..aie dah lama menyepi...hehe

Dinas Aldi said...

Alhamdulillah, rezeki dari Dia :)

nuruashia said...

nuru bru daftar chup2 huwaaaa T__T

Nisa Greennnpanda said...

bestnye you dear coz murah rezeki...
dpt BE & earning churp2 lg tue..
sy nie churp2 lgsg xjln, huhu~.. T_T

Juliet_iRa~" said...

rezeki dr Allah..:)

kay_are said...

care terbaik nak mintak orang klik iklan.. nak tiru gak r pasni.. =P nak klik tapi broadband tak mengizinkan.. kne save.. T_T

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...