Miss Magnifique!!

Tuesday, 28 February 2012

"I am SO going to win the Body Shop Products Contest"

Assalamualaikum Warahmatullahi Wabarakatuh
Dengan Nama Allah Yang Maha Pemurah Lagi Maha Penyayang




okay, tetiba aku gedik nak join contest ini.. ohmyyy!
hehehe~
sesapa yang berminat nak join contest ini, boleh pergi ke blog Mr Clive ni okay?
hadiah grand winner dia best gila okay! produk body shop!
kalau tak dapat jadi grand winner pun, mr clive ni ada bagi hadiah untuk sub-winner every 2 weeks before the final winner diumumkan.
tarikh penyertaan dari 15th february - 30th march

siapa yang tak minat produk bodyshop, and lebih nak dapat buku boleh klik sini , bagi yang bertuah korang akan dapat buku free..:DDD
jom support contest and program mari membaca daripada mr clive ini. 
program mari membaca ni juga adalah salah satu tanggungjawab sosial mr clive, err, kan?

1st Of All 

nak wish your birthday yang ke-24 dulu!!! hahaha~ bila tu? tak apa-tak apa. i just wish.

happy birthday to you
happy birthday to you
happy birthday to clive einstein
happy birthday to you!

selamat hari lahir~
selamat hari jadi~
(malay)
happy birthday~
(english)
saengril chukahae~
(korea)
shen ri kuai le~
(mandarin)
sanah helwah~
(arabic)
tanjoubi omedetou~
(japan)
maligayang bati~
(filipino)
joyeux anniversaire~
(french)
feliz cumpleanos~
(spanish)

erkk..okay fine tu je bahasa yang tau pun..hahaha

may God bless you and sentiasa dimurahkan rezeki..:DDD


why i need this product?

every month i have my own budget to buy things.
jadi, setiap bulan akan kira budget, akan ada wishlist untuk beli barang.
dah lama usha body shop, tapi, kalau beli produk body shop i have to cut another budget.
i always choose the thing i need most, thing i want most and barulah yang lainlain.
so bodyshop ni dah termasuk yang lain-lain. and kadang-kadang sampai terlupa yang pernah ada wish untuk beli barang-barang bodyshop ni.
hehehe..
but still on my list..lah..ahahaha..

why you should pick me as the winner? 

errr,
no reason sebenarnya..hoho.


okay tu saja, sekian~ (^_^)v

p/s: saja je nak join contest ni, tak menang pun tak apa. korang-korang yang lain, joinlah contest ni, mana tau korang bertuah dan korang menang. kan ke best tu! sharing is caring, right? so aku share kat korang ni pasal contest yang hadiah dia menarik ni..hohoho~

p/s 2: Liselle sweetie, you are awesome and great!!! :DDDD keep on writing, and thank you so muchoooooooooo~ ly too :)

p/s 3: untuk Liselle lagi (hehe), please tulis story lagi! i'm sure always be one of your fans and will read all your stories..:DDD


daaa~
xoxo,
Miss M~

19 comments:

nuyui a.k.a miss YUI said...

good luck dear..

O CIKTEDDY said...

wah..cik x penah pakai product ni..neway,all the best yaw kak M (◔◡◔)

Aishah Jahirah said...

gud luck M....:)

are_lin@yu said...

gudluck..;-)

Akue Achik said...

gud luck..^^

poohrist said...

good luck cik m..

ILA HonEyBuNNy said...

good luck yunk..;)

Liselle MonCherie said...

Miss M,Good Luck!!!! :D
Win Win Win!
Aww :') I'm a fan of your writing too
darling! I love your Butterfly!! :D
And Keep on writing and good luck for
your novel :DDDD Yay Go Miss Magnifique :DD

Azham Vosovic said...

AWAK!

good luck yeah ;)

Diyana Norman said...

good luck darling.. heheheh...
sy mmg x bertuah lor...
suke die punye perfume.. cherry blossom.. sedap

Miss Butterfly said...

gudluck! :)

HeNRieTTa JoSe said...

join contest erk adik...GOOD LUCK yea...

Mizz ErMa said...

wah, gud luck okeh! sy pulak tak penah lagi join mana2 contest..hihi

deno said...

semoga berjaya!!! :)

Anyyss Shuhaimi said...

semoga menang! :)

Anonymous said...

good luck dear...nnti menang post dekat akk satu..huhu...^_^->kak nasha

Juliet_iRa~" said...

good luck!

mcm best je..tp akk xda ms..wuuu

kay_are said...

kalau ade kontes yang ade hadiah figure kamen rider tolong inform ye? body shop.. laki tak perlu sangat ko.. =P

Telor Power said...

gud luck

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...