Miss Magnifique!!

Monday, 13 February 2012

New Look~

Assalamualaikum Warahmatullahi Wabarakatuh
Dengan Nama Allah Yang Maha Pemurah Lagi Maha Penyayang


okay tak new look aku ni?
i mean, new template.
(kang korang ingat aku letak gambar pulak kat sini.hahaha)
aku suka yang simple je.
huhu.

and aku besarkan juga font dia
untuk kesesuaian aku.
erm.

oleh sebab aku yang akan menjadi pembaca setia blog aku sendiri.
kehkehkeh.
so aku rasa memang patut aku besarkan font and segala bagai ni.

dulu aku tak reti sangat nak explore.
tak tau pulak boleh bega blog ni jadi macam-macam.
hehehehe.
so aku begalah konon ikut kreativiti aku.

aku suka tengok blog Liselle ni
dia guna template lawa.
and blog dia simple but really nice.
tapi, aku tak reti nak download-download segala template tu.
(sebab aku stalk dia punya blog tadi hehe)

aku cubalah buat sesimple yang mungkin
and menggunakan warna.
menggunakan simple template dalam blogger tu.
and mulalah aku mencuba satu persatu warna juga font text dan entah apa tah lagi.
hoho~

so,
buat masa sekarang ini.
inilah dulu rupa blog aku.
kalau aku bosan aku tukar.

teehee~

tapi,
korang masuk blog aku,
berat and lambat tak,
nak loading?

*sorry gambar takde kena mengena dengan post. hehe*

xoxo,
Miss M~~

43 comments:

Ayie Abas said...

laaa...ayie ingatkn teenager suka dgn blog ayie tadi..ermmm perasan kejap..haha3 :D

nuruashia said...

mmg puteh cmni eh yunk???
OMG..simple like me hehehe..simple laa nice..cpt loading ^^

missSenget said...

nice2..

sweet...pink putih..hitam..

lama da xdtg sini..

nk jln2 jap..

yad'z said...

simple jea.. tak berat punn... ^^

::WafaIrdina:: said...

simple but awesome..
hihi
new look new spirit
right...
:D

EL MARIACHI said...

ye buatle blog ikut kesesuaian kita sendiri...cadangan abang el banyakakan greener..hehehe...

Liselle MonCherie said...

Waaaaaah! New Look XD. Mwihihik!
Simple is awesome~ :D.Your writing is more powerful than your template darling :D!

Akue Achik said...

nice.. :)

xbrat pn...hehe

Papa PUSS said...

laju je loading blog ni..

mimi mimo mimo said...

hahaha~ ttba ada gmbar seohyun tu x thn~ ekekeke
comel pon hado..lucu pun hado~

keeya mustafa said...

habis simple :)
habis ringan blog ni :)
yang penting kemas :)

HeNRieTTa JoSe said...

Okey jew rietta tengok....font pown okay...xsusah nak baca...

cik Kartun said...

laju tak sempat nak ape2 loading nye hehehe...
nampak suci cikit yg baru nie kn :D

nuyui a.k.a miss YUI said...

simple is better..

akuamir said...

hello teenager,, tak lah,, ringan jep blog nieh.. :D

hey,, rajin2 explore lagi yaa.. :D ahha

Panglima Muda said...

salam........apa salahnya kalau nak jenguk pagi pagi ini

CaDLyNN said...

simple je..ok M..tak berat pon..

khairul said...

simple and nice dear

Prettywrite said...

ok jer M..simple..kemas..senang nak baca..:)

O CIKTEDDY said...

ok je yg ni..putih bersih.hehe
x berat pon..blog cik ok x ?hehe *ngade nk tanye jugak*

syakey said...

yeahh samaa

pembaca setia blog sendiri.
kadang baca post lampauu, mmg rasa macam melampauu aja penulisan dulu2.


XD

acheeqa farhana said...

cntik la..simple..

lagpon, tulisan besa dan sng nak paham..

nice blog :)

fierul said...

suka masuk blog cik m .
simple dan cepat .. hehe

Lea Isnawi said...

taklah lambt sgt ok je
tulisan pun besar ok la tu
senang nak bace

hehehe

Azham Vosovic said...

I like this new look!

tapi rasanya xda la perubahan major sgt...masih ada yg sama hehehe

Aqiim said...

simple and cool~

err kdang2 tu berat lah jugakk~
hohohoho :P

amy syahiera said...

ngee ,~
simple but cutes !
like2 ,

hassy chan said...

xberat pun hehe
wlupun simple tp nice..

lisa said...

tak berat dan tak loading. hehe lagi selesa nak baca sebab font besar :)

deno said...

blog simple tapi best! itu yg sis suka! ^^

jeBateja said...

den pun tak reti nak tukau2....tak berilmu tentang itu...ahakz

semutsengal said...

" hitam warna kegemaran ku, hitam nampak kemas -RAIN "

Mizz ErMa said...

wah, i like hitam putih! betul, xtipu..hehe

teha said...

simple is better :)

.........cP~ said...

Ok, dah terjawab. Saya lambat baca entry. Belum ada masa. Haha.

Tiba-tiba jadi watak gelap je ni.

Juliet_iRa~" said...

simple n nice..akk suka tulisan entry ni..hee..:)

CekbOlat-bOlat said...

tiba2 gelap ! ingat lappy screen problem..bahahah

anyway simple,nice,cntik,good looking,gojes,mesra alam,takde pncemaran alam..

akak yg berat,bkn blog ! bahahahaah

Eera Shera said...

pink+purple+black=my peveret combination! nice..font bsr sng nak baca hak2

Izan Ishak said...

kak izan suka template ni! betul tu... ikut kesesuaian cik M dan selesa nak baca blog sendiri kan...

Aishah Jahirah said...

okey je M loadingnye....tulisan terpulang dekat M, asal senang dibaca je,akak ok je...:)template pun simple...

A retarded kitty said...

mak aih, dah jadi hitam legam dah blog hang ni

deno said...

hye dear... :) sori lewat dtg, hari nie busy sgt dgn assignment, mlm nie tidur 3am agaknya... hehe..

wowWW!! terkejut deno dtg blog M tadi.. sis ingat silap blog tadi... nice! :) tak susah loading, tulisan lebih bsr sng nak baca.. lebih2 lagi sis yg pakai spec nie, rabun tulisan kecik... :)

Nisa Greennnpanda said...

ok la nie font bsar...
snang sy nk bc all of ur lovely entries, hihi~.. ^_^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...