Miss Magnifique!!

Friday, 24 February 2012

Sarah Jessica Parker - NYC (Perfume)

Assalamualaikum Warahmatullahi Wabarakatuh
Dengan Nama Allah Yang Maha Pemurah Lagi Maha Penyayang


oleh sebab i dont have any idea to update any entry walaupun dah duduk tercongok depan lappy dari semalam. so i guess i just make a review. er can i call it as review? err, i think more like the story how i got my perfume,ey? hahaha~

okay, i really love this smell. 
memang suka sangat dengan sarah jessica parker, NYC ni. 

at first, early 2011, around january i guess, i windowed shopping with my cousins at the garden.
round sana round sini.
then, tengok bahagian perfumes.
sekali i ternampak sarah jessica parker punya perfume,
the packaging is so beautiful and fun. so, aku mintalah kertas untuk bau perfume tu right.
and i just loves the smell!
arha~

then, i think, if i buy for myself, ofcoz my family will marah i, sebab i already had a lot of perfumes, banyak lagi yang tak habis pakai. 
but, but and but...
but i just love this NYC's smell okay!

bau dia sangat fruity and sweet. 
its not floral. 
more to fruity. and i love fruity smells. rasa macam awesome je! xD
*yeah, aku lebih suka perfume yang berbau fruity. and sweet...*

***
*then masa end of february 2011, i bbm my big bro.

me: abang, minyak wangi sarah jessica parker, NYC sangat awesome and best. bau dia sangat sedap! *big smile*

abang: hahaha. so, kenapa?

me: hahaha~ well, i'm just telling you. *big smile lagi*

abang: hahaha *again*

***
on my birthday, -25 march 2011-
tadaaa~





so sweet kan?
hahaha~~

perfume and body lotion..:)
actually dia bagi dalam kotak, and ada lagi 4 sample dari sarah jessica parker, tapi, oleh sebab its already been 11 months, so kotak dia mestilah dah tak ada kan. huahuahua..

thank you, abang. kekeke~
this year punya birthday, i'm looking forward for my armani purse. *evil grin*

xoxo,
adik~

29 comments:

Anonymous said...

huhu...nak hadiah dr akak tak? ->kak nasha..

Diyana Norman said...

hahahaha.. bodek abang lah tu. kekeke..
x pernh jumpe plak that perfume. sy pakai yg enchanteer je wane pink. sedap jugak.

missSenget said...

kirim salam kt abang..

kuikuikuii....

tanya abang, adiah besday kite aritu mana...??

HeNRieTTa JoSe said...

sweetnye.....bbm jew pastu dpt hadiah bday....ekekeke....

hmmm....thn nie ader x org igt bday rietta erk? ekekeke...

fierul said...

wahhh bestnye .. :)

Izan Ishak said...

sayangnya abg kat adik dia. bagi hadiah perfum lagi tu. k.izan pun suka sgt perfum yg baunya sweet2 aje.

misskonspirasi said...

wangi.. memang best bau dia..misskonspirasi penah cilok pakai my sist punya huhu

amy syahiera said...

wahh !
best nye dapat apa yg diimpikan :D

aku HaniAsyira said...

wahhhhhhhhhh,,, sonok nya dapat hadiah mahal2

Liselle MonCherie said...

Oh WOW the *** and The City actress,hehe the packaging is so FUNKY!! :D 25th march,31 days to go then^^ :)

Akue Achik said...

abang, bole tlg blikan utk adik achik skali?
plis..plis.. ;d

.........cP~ said...

Tak reti pakai perfume sangat. Pakai silky girl kecik tu je sebab bau dia paling boleh diterima. Haha. Hidung sensitif sangat dengan bau.

.........cP~ said...

Tak reti pakai perfume sangat. Pakai silky girl kecik tu je sebab bau dia paling boleh diterima. Haha. Hidung sensitif sangat dengan bau.

Mr.Clive said...

talking about perfume,i punya georgio armani jatuh dari bag pastu pecah bila jatuh kat lantai...warghhhhhhh tension nyer! duit kuuuu....

Lady Emilya said...

untung laa, abg dia baik hati nak bagi huhuhu :D

Diana Azis said...

baiknya la hati abg dia..TH pun pandai je bg hint2 yea.. :)

O CIKTEDDY said...

ooo pndai ye bg hint kat abg..haha best la dpt adiah cmtu,cik plak slalu bnyk kali dpt bear sbb tu la name cik teddy ..kuang3

Cikgu Ma said...

tak penah tengok la..hehe

yad'z said...

huwaaa.. u are so lucky adik lorrr.... hukhuk

rezeki said...

salam

cakap psl perfume, bapak punya davidoff pun dah khatam hehehe

tinggal cik tommy je hehehe

Aishah Jahirah said...

sportingnya big brother M ni....hehee dapat je perfume....;p

Eera Shera said...

botol die comel..mtk kt abg awak, akk nak adiah bday gak haha :p

Juliet_iRa~" said...

wahh bestnyaaa..heee

nak jd adik abg m juga la..kekekee ;p

just joking..~

Nisa Greennnpanda said...

b'day bln march? jeng3...
nntikn something from me.. weeee~.... ^_^

bestnye dpt hadiah perfume.. >_<

Cik Chokie said...

wahhh bestnya bile dapat abg cam tukan ;D

fYZa said...

woohhhh bahagia giler bg hint camtu terus dpt bufday present!!

abg u tuh santa ke? heeheee~

CekbOlat-bOlat said...

waaa dpt hdiah.. ;)
sweet plak tu.. abg bolat xpernah hdiahkn ape2..

kay_are said...

fuh.. dalam diam2 misteri.. tu die pengakuan ikhlas.. perfume banyak gile.. ish ish.. nak watpe r banyak2 tu.. pompuan.. =P

merapu said...

best ny, happy belated birthday..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...