Miss Magnifique!!

Monday, 19 March 2012

My Wish Lists (^^,)v

Assalamualaikum Warahmatullahi Wabarakatuh
Dengan Nama Allah Yang Maha Pemurah Lagi Maha Penyayang


taradarapakalaramarajaraporaaaaaaa....
(jangan tanya aku maksud dia..aku pun tatau derrr) :p


okey macam takde motif je nak tulis..

aku nak senaraikan aku punya wish listssssssssss~
tak peduli!!!
aku nak nak and nak jugakkk..:p
sebab birthday aku dah dekat.. lagi 6 hari je woii..

alamak..aku dah nak tua dahh.. iskkk.. sob sob sob..
rasanya macam baru je semalam masuk umur 20 tahun..
ni lagi 6 hari nak tambah lagi setahun...
aiyaaakkk..
aku dah tak teenager lagiiii!! waaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa~

okey, sangat over. -_-'

*iklan pun bermula*
(korang nak jadi ratu cantik? klik sini <---
nak tolong aku? klik sini <---
nak jadi supa hiro? klik sini <---
okay??? terima kasih..:pp) <--- okey iklan tamat! :p

meh, meh kita usha apa aku nak untuk birthday aku 25 march nanti. (besar tau aku bagi font dia...nak kasi korang ingat lebih sikit..wahahaha)

1) BOOK, Books, Bookss, Bookssssssssss~
hahaha.. aku setiap tahun nak buku.. kalau bagi buku apa pun aku terima and baca je...

tapi, kalau boleh aku nak complete set Harry Potter punya novel.. dulu aku baca kat internet sampai buku keempat je. buku kelima nak baca tapi diorang dah tak bagi baca free -_-' (aku nak bi punya version, aku tak suka baca buku yang ditranslatekan dalam bm, sebab gila bapak kelakar dowh.) kekeke.. okey fine macam poyos je aku ni.. -_-'

lepas tu aku nak try baca lindsey kelk punya buku.. nak baca I Heart series tu.. aku tak ingat yang 1st book dia apa..new york kot? lepas tu hollywood, paris, los angeles..  aku nak baca sebab aku teringin nak travel around the world..:DD

lepas tu aku nak buku Paulo Coelho, The Alchemist... aku dah cari buku ni tapi tak jumpa-jumpa.. rasa nak nangis je..T_T

lepas tu aku nak buku, A Samad Said, tapi aku dah lupa tajuk dia.  tahun lepas keluar kat pesta buku. tapi, masa tu aku dah habis bajet nak beli buku.. 
aku nak nangis guling-guling sebab tak dapat dapat beli.. *okey ini aku tipu* hehe..

lepas tu aku nak buku Andrew Matthew, Being Happy In Hard Times... aku suka baca buku-buku andrew matthew ni..huhu.. aku ada dua koleksi buku dia...:D

lepas tu aku nak buku Mitch Albom... lepas aku baca tuesday with morries, memang best sangat buku dia..sedih and best.. so aku nak buku-buku dia yang lain.. tapi kalau nak bagi tuesday with morries ni pun okey jugak, sebab dulu aku baca kat internet je..

lagi aku nak buku Jodi Picoult, aku dah lupa tajuk yang aku nak..tapi aku tak pernah lagi baca buku Jodi Picoult ni.. so, mana-mana buku dia yang best aku tak kisah pun..wahahaha.. 

alamak, untuk buku je aku nak macam-macam dah.. hadoiyaiii...
okey-okey..kita gerak seterusnya ke list lain..muehehe...

2) Polaroid Camera
aku tau orang lain semua sekarang dah canggih-canggih pakai nikon la dslr la, and entah apakebendalagilah..kann..
tapi, aku nak polaroid camera sebab aku ni suka buat scrapbook. hehehe..
so aku suka tampal-tampal gambar kat buku... huahuahua..
so aku tak perlukan nikon ke dslr ke canon ke...erk..
aku nak polaroid camera je.. teehee~

3) Jam Tangan
okey ni abangngah aku dah offer nak belikan.. 

4) Purse
okey ni abang aku dah offer nak belikan...



last but not least...


aku nak peluk mama aku... dapat dalam mimpi pun jadilah..aku dah lama tak mimpi mama..
i miss her so soo sooo much...
aku perlukan sedikit kekuatan dari dia untuk teruskan kehidupan ni...

and aku dah tak nak hadiah apa-apa lagi dah.. 



ikhlas,
adik~

27 comments:

Haruno Hana 하나 said...

waaa~ bestnya kalau dpt buku byk2 :DDD weeee~ XD

nuyui a.k.a miss YUI said...

moga semuanya tercapai..amiinn..

Ayie Abas said...

Insya Allah...teenager nanti ramai laa yg kasi hadiah sempena ulangtahun kelahiran.^__^

ayie nak jadi org terawal ucap.."selamat menyambut ulangtahun kelahiran yg ke-21"...weeeeeeee....

lisa said...

lisa pun nak buku jugak ;DDD hehe hmm tetiba rasa terharu bila baca your last perenggan tu..Cik M doa yang baik2 tau untuk arwah mama Cik M :')

CikAnyss' :O said...

25 marchh ,? seronoknyaa cik m , byk yang offer , besday anys, anys yang offer suruh bgi , haha

✽ ⓔ ⓔ ⓘ ⓨ ⓢ ⓢ ✽ said...

alamak... sebut pasai besday... tomorow is my hubby's besday~ nak kasi hadiah ape ye... uhuk3

Telor Power said...

sgt bagus minta polaroid camra... sgt2 best

Saya mEmang suka Menuliz:D said...

reena ada polaroid camera tu..tapi simpan sebagai brng hataran..=..=..gedik nak kahwin..simpan sebagai kenangan or bukti yg reena pernah guna..=)

aku HaniAsyira said...

mampu tolong doakan yang last sekali jelah.. nak bg yang lain tak leh..

tp kalo series harry potter dari 4 keatas adalah.. english version punya.. hik2..

poohrist said...

bestnya ada yg offer nak bgi kalau lady kena paksa baru dapat..
hahaha

Hana Soffelia said...

Wah, banyak ni wishlist.. Tapi yg best nk buku. I suka jugak baca buku. Daripada beli benda merepek, i suka org hadiahkan i buku. Blh disimpan n diulang baca.

Aishah Jahirah said...

memang suka membaca M ni...bagus dik...moga semua wishlist tercapai.amin.

WuMing said...

Nanti WuMing bagi buku HUTANG lah...

Dinas Aldi said...

Salam dik, wahhh dah nak masuk 21 tahun dah. Semoga dapat apa yg dihajatkan tu :)

cik Kartun said...

waa..ngh countdown la nie yew..
insyallah permintaan terakhir tu minta la hanya pada-nya :)

MulutPayau said...

Adik....
semoga apa yg adik diimpikan tercapai.......
Minat membaca betul adik ya.....

| NURUASHIA | said...

hhehe..bguslaah die nk buku...smpai A samad said pon mnt ekk??

Aqiim said...

amboiiii berapa banyak buku awak nak?
satu je dah lah!~
hahahaha :P

cik mun said...

bnyaknye buku...
nak yg mane satu ni..
ce cite skit..

Ina Nadia said...

kita lebih kurang je.ina pun nak kumpul buku harry potter.polaroid kamera tu,hmm..mintak as hantaran kot.hehe..tapi kamera tu memang cute sangat. :D

Liselle MonCherie said...

Huhu bru je nmpk buku Jodi Picoult
x pelah nnti ada rezeki Liselle hadiahkan!

Polaroid is way cooler!!!

Semoga B'day Miss BLAST this year bersama FOREVER 21,hewhew

Prettywrite said...

weee..nak dekat dah birthday u girl..hehe..untungla belum date dah abg2 offer hadiah kan..heee..

kay_are said...

21 tahun dah??? gile tua!!! =P buku je dah banyak.. aku tau harry potter ngan a samad said je.. yang lain ntah.. so tak dapat nak tolong.. =P ape pun hepi besday awal 5 ari!

Woofer Storm said...

semua tu boleh bagi dik,tapi yang last tu pun sy pun teringin juga..

~adik 25 mac,sy 20 mac..cepat wish tuk sy^^

Juliet_iRa~" said...

wahh bakal birthday girll..hee

nak buku ea..bagusnyaaa..mmg ulat buku ek..kekekee...tp dr buku la kita dpt blaja byk bnda..selain pglaman..buku adalah cikgu terbaik..tp kena adjustable dgn situation gak...:)

polaroid camera..hee..klasik la kamu ni M..:)

akk doakan smua wish list kamu tercapai..amin..

Juliet_iRa~" said...

opss kecuali peluk arwah mama...jgn sedih yea..

meh peluk akk..:)

deno said...

my dear M... you're strong! :) hmmm... ur birthday is coming! semoga impian M tercapai.. amin!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...