Miss Magnifique!!

Friday, 13 April 2012

Assalamualaikum Warahmatullahi Wabarakatuh
Dengan Nama Allah Yang Maha Pemurah Lagi Maha Penyayang



berkali-kali aku buka microsoft word.
berkali-kali aku renung bait-bait kata kat microsoft word yang tak bersambung-sambung lagi.

aku tak taula apa nak jadi dengan aku ni...

okay maybe aku kena guna cara lama balik.

tulis kat notebook..

but lama aku renung notebook, last-last hanya lah sampah yang mampu aku tulis.

adik, what's wrong with you?

mama, adik tak tau kenapa sejak akhir-akhir ni, adik rasa serba tak kena.
mama, adik rindu mama. mama, adik rindu dia. dan mama, adik rindu 'dia'

mama, i wanna get out from this place.


adik~

30 comments:

syafiqakarim said...

adik kenapa ni?
eceh,konon konon ni

hmm.
sejak2 ni mak kita tanyakan soalan
yg sama begitu.

love,
kak ngah :p

Domu-kon said...

ce call mama.. she can listen tou you dear... or spend ur weekend with the closest one.. i'm pretty sure u'll be ok..

zaty luvlianncezzz said...

suddenly i felt like i miss my mom too :3

aku HaniAsyira said...

yunk nape ni?? biasalah sy pun kadang2 jadi mcm tu gak bila semangat down.. lagi2 rindu kat arwah mama yea.. doa kanlah untuk nya disana.. suatu hari nanti kita menyusul jugak nanti.. =)

Mizz ErMa said...

dia? siapakah dia yang tuan belog maksudkan itu? pencipta kita kah? atau..hehehe

cinta siswi said...

alololo.. sabar ye syg.. kalau rindu mama..doa byk2 kt mama.. jgn give up.. live ur life... :))

Picoz Shupalula. said...

cari ketenangan diri, semoga hati tuh tenang :)

Bidadari Syurga said...

hurmmm sabar ya... setiap kesukaran mesti ada ruangan yg indah kelak... sabar tau.... hadiahkn al fatihah kalau rindu mama tau....

nurul syuhada said...

dia ? who ??

Telor Power said...

gangguan emosi dan fikiran ker? sila berehat dan bercuti utk tenangkan fikiran sis. ok

millerJ said...

hey there! hope u doin fine.. chill dear. jgn sedey2 k ;)

xila riston said...

doa kt dia byk2 eh...

Prettywrite said...

Kecelaruan fikiran kdg2 buat kita blur kan..byk2 solat hajat minta tenang ati M..

Saya mEmang suka Menuliz:D said...

kak teenage kena banyak berzikir dan baca ayat2 suci Al Quran..reena kalau ada masalah..reena selalu jumpa ustazah reena..dan ustazah mesti pesan segala berlaku ada baik dan buruknya..yg penting kita ni hambanya kena bnyk berserah kpd yg Esa melalui membaca ayat2 suci Al Quran..amin..=)

aswadz said...

ada masalah ke?

delarocha said...

sabar... setiap perkara perlu ada pengorbanan untuk berjaya

Liselle MonCherie said...

Hmmm I think you need a rest for a while,ideas are like water and the brain is the sponge.they will come sooner or later :D.

Ayie Abas said...

banyakkn sedekah al fatihah dan doa pd mama....ermmmm

Diyana Norman said...

awat nie M....? be strong :)

MulutPayau said...

Dik..sabar ya sayang....semoga Allah permudahkan segala urusan adik....

Akue Achik said...

keluar dari dunia mna ni? huhu

aiEz said...

celaru dalam diri?konflik...sukar untuk ditafsirkan...

*inshaAllah kalau aie ingin bertanya aie akan luahkan...buat masa ni aie simpan dulu selama aie boleh..terima kasih sebab sudi jadi pendengar utk meluahkan sesuatu

ZORA said...

siapa dia...?

Choki said...

Yeah..Sama mcm saya la Kak M..Nk smbg tulis lagu n cite tu tu dh mcm x leh dh..Kekeringan

:-/


Don't fret..They'll come sooner or later ;-)

khairul said...

apa pon abg doakan dik tabah dlm menghadapi setiap ujian

NOOR FATIN said...

call la mama.. luahkan rasa hati pada dia. insyallah :)

CekbOlat-bOlat said...

awat ni awat ni ? *hug* wuwuwuwuw T_T

adan said...

cer call orang yg dirindu tu..

H.S Wijaya said...

ideas do not find it's way to me too!

rasa blur juga setiap kali buka microsoft word.stress rasa kalau berterusan gini.

try some green tea,it helps the restless mind :)

kay_are said...

tajuk pun takde.. memang takde idea eh?? ^^ nak g mane? aku nak g jumpe kamen rider.. nak ikut? =P

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...