Miss Magnifique!!

Saturday, 21 April 2012

BE Nuffnang! Thank You Inche Nuff~

Assalamualaikum Warahmatullahi Wabarakatuh 
Dengan Nama Allah Yang Maha Pemurah Lagi Maha Penyayang


yeayy..
walaupun sekarang ni dah jarang update..
and pengunjung makin susut..

tapi, tetiba dapat be dari nuffnang..hehehe..
thanks to iklan petronas and digi..hoho..:p

tak reti nak buat screenshot..
so tak dapat nak bagi bukti..
kehkehkeh..

apa-apapun, thank you nuffnang, petronas and digi..:)

Alhamdulillah..:)


p/s: er, nak buat iklan churp churp boleh tak? kalau sudi, klik iklan ni okay? hehe..kalau malas tak apa, no hal la beb..:D


xoxo,
miss m~

27 comments:

gnesop said...

tahniah... sgt jeles :)

HeNRieTTa JoSe said...

tahniah....hehehe...rietta gak yg blom join nuffnag ke churp churp ke...

HeNRieTTa JoSe said...

psss...dh klik dh...hehehe...

Ini Kisah Tia said...

thats your rezeki .. hehee .. syukur lah :)

si kiut lavender said...

ahhai..untung ler

bagi tip skit nak dapat BE tuh...hihihi

Anonymous said...

tekan button printscreen dan paste/save kat paint ...lepas tu try letak kat entry...

abang bro el...

kura said...

ok. dah klik. nnt dah kaya jgn lupa kiteww. hehehh

eita said...

patutlah happy je...
dapat nuffnang rupanya...

Iffah Afeefah said...

Yeah bole beli itu tuti pruti k

Campoeng Cmoneng said...

Assalamu Alaikum...
Kunjungan malam....

shera haifa said...

sejak jadi metered ari tu xde BE baru singgah..

alhamdullilah dapat BE

Nong Andy said...

kalau akak klik , belum habis loading akak dah pangkah.. dia kira juga ke? akak selalu wat mcm tu hehehe..

hazfee said...

wah! baik hati nuffnang bagi BE. nak jugak.haha

mai said...

akak, kita just pick one doodle from fizz graphic pastu touch up guna paint je. tulisan tu kita download font yang kita suka. senang je, try lah. ^^. nak guna photoshop bagai, tak reti.hehe

MulutPayau said...

tahniah dik...rezeki tu....

Woofer Storm said...

thniah awak..

deno said...

wah.. bestnye... dah lama deno tak dpt... last skali pun tahun lepas.. bagi tips skit... heeee ;)

chemay said...

nanti boleh belanjaaaaaa~
:P

Nisa said...

Tahniah! Saya yang suka berblogwalking pon tak dapat-dapat BE lagi. Rezqi kamu ya ukhti :]

shafiq said...

wah2 , rezeki kan , hehehe ,

xila riston said...

uihhhh kita nih xdapat2 lg be nye...sobssbos congrettt

Aishah Jahirah said...

alhamdulillah dik,rezeki tu...tu la BE ni singgah bila lama xupdated pulak dah..huhuu

NOOR FATIN said...

BE saya baru je habis. wawawawa kongsi nak? kekeke

klik satu!

dill said...

eheh! tahniah! belog saye tak de iklan. malas. hehe

dill.

Liselle MonCherie said...

Don't worry I'm clicking for you :D <3

kay_are said...

dapat be ?? best2.. tahniah!! aku tak pernah g merase ape itu be.. T__T

Leeza dayasari [santai leeza] said...

leeza masih menanti BE dr nffng.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...