Miss Magnifique!!

Sunday, 15 April 2012

BEN ASHAARI TANYA 5 BLOG BEST PILIHAN SAYA

Assalamualaikum Warahmatullahi Wabarakatuh
Dengan Nama Allah Yang Maha Pemurah Lagi Maha Penyayang



tetiba aku gedik nak join segmen abang ben..lalalala~ :p

ini semua blog yang aku rasa best, and aku suka baca. :D
  1. Liselle Moncherie : hari-hari mesti masuk blog ni. sebab suka semua cerita-cerita dia. sangat santai and fun. blog dia 99.9% in english..=D and 0.1 % in malay.. hehehe. blog ni sangat unique dari segi penceritaan, and its a personal blog. i love this blog the most! *wink-wink*
  2. Maria Elena : well, need i to introduce her? no, rite? haha~ semua kenal dia. suka blog dia sebab santai and kelakar, terutama all her vlogs. and sekarang bertambah suka sebab blog ni mula banyak pasal agama. =)
  3. cucuratap : aku tak taulah korang kenal ke tak blogger ni. tapi, aku kenal blog ni pun lepas aku jumpa tuan empunya blogger tu masa bengkel penulisan jemari seni. aku tak pernah jemu baca cerita-cerita yang ada dalam blog ni. kalau dia publish buku, aku confirm akan beli semua buku dia..sebab memang best!! 
  4. kay_are : dia ni suka kamen rider. kekekeke... aku suka blog ni sebab dia santai. dia punya entry, bagi aku pendek je, tapi padat. jadi ianya sangat mesra pembaca. xD
  5. Teenager Housemaid : aku boleh dikatakan hari-hari baca blog ni. pagi petang siang malam aku tengok blog ni. buka je lappy mesti tengok blog ni dulu. lepas tu, satu entry tu, aku baca berkali-kali.. eh, jap *gosok mata jap* eh, ni blog aku kan? kahkahkah. sorry ler, aku memang suka baca blog sendiri. and aku rasa blog aku best. kahkahkah. *masuk bakul angkat sendiri* sorry yea, jangan maraaa haa~ xp

p/s: baru aku sedar, rupanya aku suka blog yang santai and fun... kecuali blog aku... blog aku tu over je lebih..sebab dia berat emosi..gedik letak nama blog sendiri..kahkahkah

p/s2: yang tak ada dalam senarai..sorry yep..bukan aku tak suka baca blog korang.. aku suka, tapi, abang ben suruh letak lima je... :D korang tetap di hatiku..*ayat bunga wa kasi* :p


daaa~
xoxo,
Teenager Housemaid~

41 comments:

daya said...

yang kelima tu tak tahan. hehe. msukkan blog sndiri dlam list. hee. :D

aku HaniAsyira said...

hahahaha... tape miss M mang best pun.. =)

millerJ said...

i like the last one sis! hahaha ^^

Saya mEmang suka Menuliz:D said...

mantooopppp...=)

Eera Shera said...

woah ade segmen..cam nk join je.. ^^

Choki said...

Niiiice ;-)

Aqim said...

eh apa ni masukkan blog sendiri?
hahahaha :P

Arra Ahmad said...

singgah..:)

Zakaria's daughter said...

maria elena ohsemmm.

awwww. no lime tuh pung boleh la.
haha

Rara Nasiha said...

Tak tahan. boleh plak list down blog sendiri. hehe :)

xila riston said...

ok leteww..bestpe blog ni...cecayok!!

MawardiYunus said...

dari segmen yg sama :)

ieda said...

gud luck dear .. akk dah terjah blog2 nie .. there are awesome !;)

ieda said...

gud luck dear .. akk dah terjah blog2 nie .. there are awesome !;)

O CIKTEDDY said...

cucuratap?ok first time dgr..haha

MISS Z BERCELOTEH said...

hai awak...
miss z dtg dari segmen BA...
dtg nak cek blog pilihan awak hehehe...

jom dtg blog miss z

http://misszberceloteh.blogspot.com/

teha said...

kita pon suke blog yg no 5 tu.. hahahaha !

Nur Fazrina Hadi said...

HAHA takpee puji blog sendiri :)

kite follow cik akak yg sempoi nie hehe

kiera'sakura said...

saya pun suka baca blog Teenager Housemaid.... hihihhi

amy syahiera said...

suke jadi silent readers belog no.5 tu !

Akue Achik said...

blog num 5 tu sy pon bka! haha

Telor Power said...

eh boleh ker cakap blog sendiri tu yg best kehkehkeh
boleh la kerana rajin juga baca blog no5 tu

CekbOlat-bOlat said...

klau nak list mmg hampeh =.= ekekeke..

eh blog sendiri best ape, bace then gelak sndri.. sntai kan? wakakaak

ZORA said...

wah...bgus ape sokong blog sendri..huhu

zera eira said...

sokong blog sendiri bagus ape. :)
wahhhh, semua yg awak suka tu terbaik. :) bole singgah2. :)

cyda said...

lifedearstory.blogspot.com/2012/04/ben-ashaari-tanya-5-blog-best-pilihan.html

datang sini ^^v nah gulagula --o

delarocha said...

ok la tu, minat blog sendiri... hehe

NOOR FATIN said...

kalau saya, blog sendiri letak num1. hahaha

Liselle MonCherie said...

Hehehe XD Patutnya List Blog Miss M kne no 1.Mwehehehe sy ditempat ke-5 XDD
Miss M your story is very sincere and comes from deep in your heart :D.I like reading your blog because I can feel sincereness.When you write,it touches our hearts :).

H.S Wijaya said...

blog sendiri haruslah wajib dalam senarai :p hahaha


p/s saya bukan under adp.saya ambil diploma.adp macam tough semacam je.haha

YaYaNsMuM a.k.a YM said...

hehehe...YM pun suka baca belog sendiri...ekeke

Mieya Atiera said...

Hai. Thanks for the sharing. Btw, jemput singgah ke belog Mieya :)

http://budakshumort.blogspot.com/2012/04/ben-ashaari-tanya-5-blog-best-pilihan.html

✽ ⓔ ⓔ ⓘ ⓨ ⓢ ⓢ ✽ said...

menerjah 3blog teratas, 2 blog di bawah sudah berkawan baik (^__^) kih3

HeNRieTTa JoSe said...

hehehe....rietta suka jew baca blog adk...selagi ada post baru rietta akn tetap baca...cuma kdg kdg xsmpat tggalkn komen...

kay_are said...

aku rase kan.. ko je yang cakap entri dalam blog aku tu pendek.. shock aku ngan statement ko ni.. yang number 5 tu.. sah2 r tuan blog nak promote blog sendiri.. tau dah.. =P

ary_lee said...

wish me to b on d list soon^^
Nice to know U^^
Harap dapat beri tunjuk ajar untuk budak baru mcm ary^^

*Sejujurnya,itu COPY PASTE^^
Terlampau banyak kali nak kena taip*

si kiut lavender said...

suka blog yang akhir tuh...heheheh

Lulu Caldina said...

Semua yang terbaik.. Pandai awak pilih eh ;)  [info]

Ini Kisah Tia said...

actually , setiap blog ada kelebihan dan kekurangan masing2 . setiap dari kita punya citarasa yang berbeza . btw , happy blogging :D

hazfee said...

wah wah. blog dia tak terkecuali masuk list tu.hehe. blog kr tu mmg best. entah kenapa suka dengan entri dia.wakakaka

Cik Adieb said...

Datang dari segmen yg sama,salam kenal :D

http://nourayuadieb.blogspot.com/2012/04/ben-ashaari-tanya-5-blog-best-pilihan.html

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...