Miss Magnifique!!

Tuesday, 17 April 2012

...

Assalamualaikum Warahmatullahi Wabarakatuh
Dengan Nama Allah Yang Maha Pemurah Lagi Maha Penyayang




terima kasih.
terima kasih.
terima kasih.
yang tak terhingga untuk korang semua...
:')



now,


i'm picking up the pieces. and try to put it back in place.
this is memory lane.
the memories that i've been through.
and one day, i wish i could smile looking at those broken pieces, and said,
"Alhamdulillah, masa lalu itu, menjadikan diri ini 'seseorang' di masa ini. everything happened for a reason."
and i wish, i could let go all my past, dan terima dengan sepenuh hati, my past is part of me. without  past, i'm not going to have present. and without present i'm not going to have future...

may Allah bless all of you..=')

thanks for everyone yang sudi sharing with me, your 'life'....

sincerely,
me~

38 comments:

Mr.Clive said...

we can never let go of the past,but it will forever be part of us... :)
and in time,it will be part of you that will make you more matured...

Liselle MonCherie said...

Darling,with all the past you are a strong lady made!
With the past you are a lady that standing with pure boldness!
Coz you're Magnificent :)

nurul syuhada said...

:)yeah ! crrect ! :)TQ dear . insyaAllah .. may Allah bless you too dear :)

Choki said...

Haaaaa!! That's the spirit! X pe..Your blogger friends are here ;-)

khairul said...

terima kaseh dr abg juga

lisa said...

cik M nak pergi mana ni?!?!
biasalah kita nak share apa kita rasa dekat blog, tak salah :)
and cik M memang seorang yang kuat. sangat :)

aku HaniAsyira said...

semangat Miss M datang kembali..

Ding.. dong.. datang lagi...

kih2..

Akue Achik said...

kita semua ada kisah kita, dlm dunia kita.. :)

be strong ! ^^

AriF FaZDiLaH said...

:-)

Rara Nasiha said...

U're strong enough to face all this. Insyallah. :)

CikAnyss' :O said...

may god bless you too Cik M .. yes ,.. past is past , but it become part of us ..

Telor Power said...

:)

Mario said...

may Allah bless u sis... semoga dipermudahkan hidup tu...

Juliet_iRa~" said...

semoga m sentiasa happy..

past is past..:)

semoga lebih kuat!:D

adan said...

tinggalkan masa lalu sbg kenangan.. yg pahit jgn dikenang..

kura said...

haa sama sama dik. hekhek

Saya mEmang suka Menuliz:D said...

u re right..let it go...start a new life..with a big and bright smile..no more sadness..;)

Ayiesha Sani said...

semoga hari2 yg bkal dtg..seindah diimpikan..be strong dear:-)

✽ ⓔ ⓔ ⓘ ⓨ ⓢ ⓢ ✽ said...

(^___^)

Cik Yatt said...

^___________^

emy zulaiha said...

alhamdulillah mcm nie kan bagus miss M. yang lalu sejarah hidup kite yang jadikan kite hari nie kan? lepas nie gembira2 selalu tau! :)

MulutPayau said...

Adik....
Sama2 dik....
ceria2 selalu ya sayang.....

Semoga Allah melimpahkan rahmat-NYA kepada kita semua.....

dill said...

:)

kuatkan semangat. Allah sentiasa bersama awak ^^

dill.

Leeya Hezlin said...

Let bygone be bygone..
Insyaallah setiap apa yang berlaku pasyi ada hikmah disebaliknya..
Semoga hari2 anda disinari dengan cahaya kegembiraan..

eita said...

nak kemana ni cik M?

Marya Yusof said...

As salam,

Hai Dik! Apa khabar?? Akak ada baca entry yg lepas... Akak xdpt bygkan sekiranya akak ditmpt kamu, apa yg adik coretkan tu membuatkan akak berfikir, berfikir & terus berfikir... u teach me how to be a good mother & parent insya'Allah...Thank you dik...

Cuma, akak hrp jgnlah adik membenci ayah sendri no matter how bad he is... Let's gone by gone... Allah ada... Dia sentiasa ada... Benar, hidup ini ada karmanya... Jgn difikir-fikirkan sgt masa lalu tu, byk2 berzikir serta berdoa, bykkan baca al-quran tika bersendirian... jgn biarkan jiwa kosong... rsnya adik pun tahu ni...Ingatan buat diri akak sendri... masa lalu kdgkala menghantui diri kita... Semoga adik tabah & ceria selalu.. Amin, insya'Allah~

fierul said...

saya smkin kagum dengan awak

akuamir said...

hye teenager ,, long time no see you,, :')

remember me?? okeyh fine... =_=

jeBateja said...

erk....erk...omputih...terer betui royak omputih demo....ahakz

Mr.Clive said...

how do you feel today,dear? :)

syafiqakarim said...

alhamdulillah.
terus tabah

eLLa n aLia said...

think about it... why God created His test for person like us??
So that, we will understand it and support another people like us.. just be strong.. at least, demi Tuhan and orang2 yang senasib..

Bila kita kuat, orang lain pun akan kuat juga.. Inilah kegembiraan untuk orang2 sperti kita, menjadi inspirasi, kegembiraan dan kekuatan kepada orang lain.

wahida said...

masa lalu memberi pengajaran pada diri kita...

sama2 kita amek iktibar...

kay_are said...

ur welcome ur welcome ur welcome.. walau pun aku tatau tujuan ko bagi time kasih.. tapi dah ko ucap time kasih, aku ucap r same2 =)

si kiut lavender said...

yeah,..
spirit cengginilah skl nak..

go go go..fight ur destiny..kikiki

CaDLyNN said...

:)

✽ ⓔ ⓔ ⓘ ⓨ ⓢ ⓢ ✽ said...

kak is datang melawat kejap (^___^)

HOSTING RAJAWALI said...

Bestnya...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...