Miss Magnifique!!

Saturday, 14 April 2012

Paulo Coelho

Assalamualaikum Warahmatullahi Wabarakatuh
Dengan Nama Allah Yang Maha Pemurah Lagi Maha Penyayang


akhirnya aku dah dapat buku the alchemist by paulo coelho...

ya ya ya,
aku beli sendiri.
tak ada siapa sudi nak hadiahkan aku buku, sekian... -_-'

aku dah baca dari brida, aleph, and nanti nak baca the alchemist.
aku beli buku the alchemist ni kat mph tanpa apa-apa discount.
ok fine. who cares?

aku tak tahu kenapa aku rasa attached dengan buku-buku yang aku dah baca by paulo coelho ni.

ok fine, baru dua.
tapi, walaupun baru dua, dia buat aku addicted dengan buku dia.

ohmai!
what should i do?

i love paulo coelho writing.
he inspired me a lot in writing.

setiap buku dia dan setiap patah perkataan yang dia tulis, dia buat aku berfikir and 'rasa'.
this is what i'm searching for.

buku yang ada 'rasa'.
setiap cerita dia buat aku 'rasa'.

ok, berapa banyak kali aku nak cakap rasa ni...-_-'

entah, aku suka buku dia.

habislah, lepas ni rak buku aku penuhlah dengan buku-buku dia.
habislah, lepas ni duit aku semua terbang kat dia.
habislah, lepas ni dia dah setanding dengan hlovate dalam hati aku.


sincerely
me~

21 comments:

Saya mEmang suka Menuliz:D said...

arrggghh mesti best punya..tak kira kena cari juga buku ni..=)

Haruno Hana 하나 said...

wooo! kalo setanding ngan hlovate mmg hebat la tu :D

Telor Power said...

:)

kay_are said...

paul coelho ?????? sape kah? aku totally loser buku2 london ni.. T__T

syafiqakarim said...

nak tgk buku diaaa
mesti best ni
I care I care !

Miss Purple said...

wahh, mesti best kan!!!

Hlovate mmg the best, hehe

khairul said...

abg ni malas baca buku :)

Ini Kisah Tia said...

ala , tak tau . tak pernah baca . mungkin lepas ni saya boleh try search kan . btw , berapa harga untuk buku tu?

CikAnyss' :O said...

wahh , cik m suka baca buku , hehe

ieda said...

salam kenal dari akk ;)

nie musti best nie
ermmmm akk x minat baca buku2 yg ala2 novel .. tuu x tahu tuu buku jenis ape nie huhuh

Cik Yatt said...

wah pminat novel? samaaa

Liselle MonCherie said...

Whoa this guy must have brains like magic to write books!awesome!

HeNRieTTa JoSe said...

xpernah lg baca buku dia....hehehe....

a.samad jaafar said...

jangan ada sesiapa berani hadiah tu kat aku.. itu perli namanya..aku tak paham!

reenapple said...

sounds best je buku tu.. Nak pinjam???

*dengan muka tak malu.. hehehe.

Ayie Abas said...

wahhhh....tahniah teenager... ^__^


patut laa ayie tgok pemikiran teenager matang byk maklumat...

sbb suka membaca laa...

Miss S said...

waaahh.. setanding ngan Hlovate? ni yg excited nak cari nih. hihi

Azee Hana said...

saya minat bace novel ramlee awang mursyid..siap ade collection la semua..hehe

Miss Butterfly said...

sy beli banyak novel time dapat voucher rm200 aritu tapi tak terbace lagik . asyik duk layan running man je . huhuhu

si kiut lavender said...

hey..kalau dah setanding dengan hlovate nak kena carii nih...

Juliet_iRa~" said...

membaca jambatan ilmu..:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...