Miss Magnifique!!

Friday, 13 April 2012

Tak Ada Tajuk Nak Letak, Sekian.

Assalamualaikum Warahmatullahi Wabarakatuh
Dengan Nama Allah Yang Maha Pemurah Lagi Maha Penyayang


er, ada beberapa orang tanya, boleh tak kalau nak minta pandangan and opinion aku.

aku boleh je.
 tara hal la..
tapi, kalau nak aku bagi opinion memang kena cerita detail la eh..
sebab aku kalau orang tak cerita detail, aku tak dapat nak masuk ke dunia orang tu.
hehehehe.

aku jenis yang suka rasa apa yang orang rasa.
when i can feel it, then atleast, i will try my best to understand.
mungkin taklah memahami sangat. tapi, atleast aku akan cuba.


kalau nak aku jadi pendengar,
boleh je. aku sudi dengar.
yang penting koranglah call aku.
kehkehkeh.
tapi, kalau jadi pendengar, boleh jadi aku diam je.
sebab macam yang aku bagitau sebelum-sebelum ni,
aku memang tak reti nak cakap sugary things. sweet words.
er, motivational words pun tak reti sangat.

er,
yang pasal entry aku dengan abangngah,
aku bagi opinion macam tu, sebab bagi aku, tu yang paling sesuai untuk dia.
=)

aku kan nak jadi psychologist,
er, cita-cita nak jadi kaunselor juga.
apa kata korang make my dream come true?
kekeke.
korang cerita masalah,
aku dengar.

kalau aku rasa aku ada opinion yang sesuai,
aku cakap.
kalau aku rasa aku tak ada opinion yang sesuai,
aku bagi *big hug* je, okay tak?
:p

boleh hubungi aku,
kat facebook, twitter juga emel.
nak no telefon?
kekeke,
4 digit terakhir tu, no birthday aku, selebihnya yang kat depan tu cari sendiri.
kehkehkeh.

p/s: er, nak buat iklan lagi boleh tak??
 kalau sudi klik la sini , kalau tak sudi, tara hal la beb! kita kan kawan..=)

happy barakah friday, semua!

ikhlas,
aku~

12 comments:

Rara Nasiha said...

saya tak klik link tu. but hey? kita still kawan kan? hehe :)

Si Gile Dan KeGILAannye said...

nak tuju lagu bley takkk...??

:p

amy syahiera said...

wahh ! big hud ea ?
hari-2 orang dtg jumpe sys nk cite masalah dea . haha :D

Choki said...

Hmmm..Saya ada problem tp x besar mana sgt la.But then again..It HAS been bugging me T____T"

syakey said...

latih diri, semoga boleh menjadi kaunselor/pakar motivasi suatu hari nanti. :D

aku HaniAsyira said...

alamak xtaw lah nk ngadu pe skrg... =)

Telor Power said...

wow....

Saya mEmang suka Menuliz:D said...

what!!big hug tu kira dah bersyukur kak teenage..mesti rasa tenang je duduk dlm kak teenage..winkwink..=)

zera eira said...

Sy ade masalah negara ni kakak manis. Boleh tulung? Hikkkkk. :)

Liselle MonCherie said...

Hoho you always give me your wise opinions! :D and also big hugs.I love your words they really lighten up my day and even give me spirit! :D
You are special :D
~Bear Hug~ for Miss Magnifique :DDD

NOOR FATIN said...

klik! klik! hehe

bleh la nanti kalau saya ada masalah, saya cari awak k :P

kay_are said...

nak nak!! nak no tepon.. cepat r bagi.. dah siap pen ngan kertas ni.. cepat!!!! =P

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...