Miss Magnifique!!

Friday, 29 June 2012

---

Assalamualaikum Warahmatullahi Wabarakatuh
Dengan Nama Allah Yang Maha Pemurah Lagi Maha Penyayang





kadangkala, aku tidak ingin jadi istimewa. aku tidak mahu tanggungjawab ini. aku tidak ingin peranan ini.

ten years.
and i'm still feeling the pain. the nervousness. feel quite unsafe in this rounded world.

i should be used to it. i should be feeling nothing now.
but, i dont know why i'm still feeling this way...

this is so not cool..


but Allah knows better.
hanya pada Dia, aku boleh minta perlindungan, kan? sebab ini semua jalan takdirNya. Dia Maha Mengetahui, kan?

to my lovely readers, please pray for me...

and to that person, jangan psyco sangat, boleh tak? terima hakikat, boleh tak?


and to my lovely cousin cum sister, please be strong too... 






aku.

14 comments:

Rapunzeel Cikilolo said...

be strong. everything gonna be fine with doa to Allah :)

Asyiqin Haulisah said...

why sayang? btw kuat ye walaupun saya tak tahu apa cabaran awak.

nurul syuhada said...

betul tu sayang . hanya pada DIA kita minta pertolongan dan perlindungan dariNYA. tabarakallah =)

kura said...

doakan :)

missSenget said...

okeh2.. kite tak saiko2 m lg..

tak tau plak m rimas..

ngeh3.. :p

kami semua tahu awak strong..

CaDLyNN said...

nape dik..take care ye..

shedameor said...

kenapa ni ?

syafiqakarim said...

apa apa pun,moga semuanya
dalam keadaan bai baik saja ya

delarocha said...

be strong

Iffah Afeefah said...

hurm mmg kite tak nk

tapi ade sbb kenpa kite y dpilih bukan?

terima n kuatkan smngt

sbb msing2 ade dugaan y Allah beri

cume tak sme

TwIstiEs*meSti Mau* said...

mrs'mars.....:))) hahaha

fadh leyanie said...

to that psycho person,,terima lah hakikat..

MulutPayau said...

Assalamualaikum dik...

Semoga baik2 ya sayang....

kay_are said...

mesti ade reason someone got kelebihan isnt it? gunakan ngan sebaik nye ok? =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...