Miss Magnifique!!

Thursday, 14 June 2012

Jalan-Jalan Cari Pasal~

Assalamulaikum Warahmatullahi Wabarakatuh
Dengan Nama Allah Yang Maha Pemurah Lagi Maha Penyayang


mari kita jalan-jalan cari pasal~



*sampai di kedai, tangkap gambar dulu*

*aku nampak sehelai kemeja baggy yang sangat simple and menarik, jadi aku sangat terpikat..:)*
*masuk fitting room pun bergambar dulu :p*


*okay gambar sisi pulak, asyik gambar depan je*
*nampak tak baju tepi yang tergantung tu?, mari kita pakai!*
xD





*tadaaa~*
*bergaya dengan baju yang di try hehe*


*okay another snap*
*tapikan, oleh sebab aku pakai baju warna putih, and then memang style ala-ala baggy, jadi bila pakai kemeja warna very the light pink ni, yang juga baggy ni. tak memberi apa-apa impact pun pada penampilan.*



so...


memang tak lah aku nak beli..
kehkehkeh.
actually baju tu memang simple and nice, tapi, mungkin sebab aku pakai baju warna cream putih, then aku just sarungkan je baju kemeja tu kat luar, so macam tak ada beza, tapi serius baju kemeja tu sangat nice and simple..:)

jadi, nampaknya,
aku setakat menggayakan sahaja di fitting room..
hehehehe..
jangan marah ye, kedai nichii..
:p

saya keluar berlenggang tanpa membeli..
:p
kekeke..


erk, agak-agak kan, kalau owner kedai nichii tu tahu,
 er, dia marah tak?
ke dia nak amik aku jadi model tak rasmi?
ke dia nak saman aku?


oh no!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


p/s: 1st time buat kerja tangkap gambar dengan baju tak beli di fitiing room -_-;
maafkan saya...
maaf
dan maaf..

erkk..
hehe..:)

xoxo (yang dah takut),
Miss M~

32 comments:

Iffah Afeefah said...

gedik2 try pastu xnk beli

kalau sy y jage kedai tu

mmg geram

reenapple said...

hahaha... as usual with no head and face.. huhu.

aku tak pernah buat macam tu, sebab aku jarang beli baju..normally cousin aku atau mami aku belikan... kekeke. =)

Telor Power said...

alah cakap aje...nak mms pada kawan dan tanya pendapat kawan sebelum beli.

Onitsuka_hana said...

orang beratur panjang nuu.hehe

fierul said...

hehehe ..
lepas nie nak buat juga la .. :)

CaDLyNN said...

mls nk cube betul2 kan..sarung je...hehehe

Nur Aischa said...

haha tp serius, akak mmg berani =D nampak simple & dan style baju tu kalau mix and match. hehe

penjajah minda said...

sekarang fesyen ambil gambar takde kepala ea?

shedameor said...

haha, sheda pon tak pernah tangkap gambar dengan baju tak rasmi dibeli :P

.........cP~ said...

Salam.

Teringin jugak nak buat macam tu. Tapi, segan. Selalu tengok kawan2 chinese post gambar try baju kat fitting room. Cambest je.

kay_are said...

nichii banyak untuk pompuan.. so aku prefer romp lagi =) tak pernah lak aku snap gambar dalam fitting room.. tapi still no face eh?

HeNRieTTa JoSe said...

Nama piwn fitting room kan....so try jew kan....bkn amek wt blk pown...hehehe...

shera haifa said...

ohooo.. kalau akak jadi owner kedai nichii tu akak lagi suka.. adik pilih laa bju mana nak pakai.. lps tu msuk fitting room amik gambar banyak2.. hehehe

❤~Emma Abduh~❤ said...

hahaha..apsal gmbar takde kpla???nak kena repot ngan owner kdai ni..hihi

Aishah Jahirah said...

ahaha...teringat srg kwn kpd kwn yg hobi dia amek pic kat fitting room.tp bkn nk beli sgt pun, just amek pic.mhal sgt rega baju tu so bergaya kt fitting room pn jd le kata dia..;p

♥ sitifarhana ♥ said...

haha..sy pon kdg buat cmni jugakk..pastu keluar buat muka tak bslah..hehehe

Khairul Antasha said...

kalau sy owner kedai tu, piat telinga dia..hahaha..

Reena Shukri said...

terbaiklah kak teenage...reena pun selalu buat mcm tu..=0

Tereza {Drastic Plastic} said...

I love that skirts, such a cool look.

You have a really cool blog here. Do you want to follow each other, I would love that.
Tereza
http://drastic-plastic-fantastic-plastic.blogspot.com/

chemay said...

chemay kalau dah try.
memang beli laa.
sebab segan nak keluar dari kedai tu tanpa beli pape.
haha
:P

ILA HonEyBuNNy said...

hehe..ila pun suka cuba baju baru pastu snap2 gambar ckit..wakkaka

aku HaniAsyira said...

ada jugak nk try dari takda.. keh2

Bitt (doubleIS) said...

hhehehhe saya pon selalu mcm tu...
hi salam kenal n follow ;)

zera eira said...

miss m my little sis ni style lahhh. Tabikkkk! ;)

CekbOlat-bOlat said...

MUAHAHAHA,comella akak ni.. ade ke plak..

MulutPayau said...

pssssttt...akak pernah buat mcm tu....anak yg tlong ambik pic...tapi biasanya ambik 2 helai, lepas tu beli satu jer...heheheh

Macy Humaira said...

try try. 2 3.. mtk org kedai carikan saiz.. masuk fiting room amek gamba

dan, takpelah. tak jadi beli.

kikh3

O CIKTEDDY said...

hahaha..lawak la kak M ni :P

Zakaria's daughter said...

haha. saluuu cm gituu gakkkk.
ce try test pas tuh dah sakan begambauuuu tana belii. lalala

khairul said...

bila la leh tgk muka tuan rumah kita ni

R Machomil said...

Yey! Kedai mencuba dan bergambar. XD

Uchi kay-f @hmad said...

hahaha lucu lah awk ni bole plak mcm tue...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...