Miss Magnifique!!

Saturday, 23 June 2012

My 1st Video

Assalamualaikum Warahmatullahi Wabarakatuh
Dengan Nama Allah Yang Maha Pemurah Lagi Maha Penyayang



haha 
tetiba aku nak buat video kan..
:p

but sorry..
video ni sangat bergegar dan tak clear sebab guna handphone punya videocam je.
hihi..

but so sorry,
contents dalam video ni sangat tak best.
aku tengok sendiri pun pening kepala.
-_-'

er video ini adalah atas permintaan kak senget hihi.
kak, saya punya tak lawa la kak.
and then art journal tu baru buat 4 pages je.
yang lain lebih kepada junk, smash and random je.
hoho..

and i'm so nervous masa bercakap sorang2 dalam video ni.. >,<

and thank you kepada semua yang pernah bagi kad, surat, lukisan kartun kepada saya.
so, saya baru letak sikit je dalam buku.
and buku ni pun belum buat habis lagi.

so, please bersedia untuk sakit mata and pening kepala..
-_-'

and video ni panjang dia 7 minit, sebab aku banyak bercakap. (sangat talkative -_-')
jadi siapa yang internet slow, atau internet dah nak habis.
tak yah ler tengok ye..hanya akan membuang saki baki internet anda.
hoho.






xoxo, 
Miss M~

36 comments:

delarocha said...

masukkan dlm youtube

HeNRieTTa JoSe said...

im still in da ofice...n my ofice do block this video...and my gtab is at home...i'll watch when i get home...

Eera Shera said...

comel la suara awk dik haha..oh ok jgk kn smpn kad dlm buku mcm tu. x besepah..akk pnye kad yg lama2 tu dlu ade jgk skrg ghaib ke mne tah

Mariam (Saudi | Philippines) said...

I think you seem pretty creative Masha-Allah :)

I think it'd also be nice if you added a google translator thingy widget on your blog page so visitors who don't understand your native language can understand your blog :)

wasalaam from Philippines

my blog:

mababaya.blogspot.com

reenapple said...

uuuu.. tak sempat nk tgok vdeo.. tenet slow.. nanti aku tgok lenkali eh..

Zul De Alexis said...

tertiba dengar suara rasa macam jatuh cinta mohon sedarkan SM!!!!!!!!!!!!!!!!!!..ahahaha...

HeNRieTTa JoSe said...

Watch it...and love it...i love art..so i love that u compile all those things needly like that...good job adk...hey one more thing...i know thatu talk a lot in da video....but for me...it a must, since u need to explain each of the collection...if not, i would never know..thanks adk for the share...

littledolphin said...

your voice sounds familiar,btw dapat tgk kejap je.pastu error occured cos dah overlimit. T_T

hari tu asyik replay-replay lindsey stirling kat youtube je.ni la akibatnya.hahaha

dpt tgk smpi part you show bday card yg ur friend bagi tuu :)

.........cP~ said...

Salam.

Alahai. Baru je terhabiskan bandwith..haha..tak dapat nak nontonnya..Kena tunggu next bill update la nih.

Rara Nasiha said...

alorrr, 7min, tersekat-sekat tengok. line slow.

semutsengal said...

hmmm,


letak kat utube leww. hiuhihih

Liselle MonCherie said...

Yay!!!!!!!! Ur first Video! Your voice is so mature~ :D Cool lah! <3 <3 <3

Lia Irdelia said...

fuyooo,,,
terbaiklah,,,
hehe

O CIKTEDDY said...

heeeeeeeee comel la kak M ni..cik x penah ade mcm kak M sbb cik x minat kot. ^^

aku HaniAsyira said...

berusaha nak tgk tp still loading dri td.. sedih.. =(

chemay said...

tengah buffer.
nnti chemay tengokk
:D

Telor Power said...

fuh.....

terbaek lah TH ianya akan jadi kenangan untuk diingati sampai bila2 tu.

Diana Azis said...

huhu..comelnya suara dia... :)

shedameor said...

line slowwwww.

zulhilmi tempoyak said...

wuaaaa... apsal xbleh download.. nk tgok sekat2 lak..

mohon emelkan.. ;p

khairul said...

dh masuk lam u tube ?

zera eira said...

rajin nya miss m! :) creative lagiiii!

Iffah Afeefah said...

ahhh jeles

nk dengar jugakkk

zafiqa said...

miss you so much...
tgk adik buat2 tampal2 tu semua...comelnye...
and ur voice is totally different yo...so matured...mine in video is like 7 years old child :)punya voice...
i'm happy that you are happy...




ade rezeki jumpa lagi ye dik ^_^

ghost writer said...

pompuan selalu ada buku tulis macam tuh. :)

chemay said...

dah tengokkk.
matured nyaa suara M.
hihi
:D

missSenget said...

hohohoh..

akhirnya dapat tengok dah..!

suka..suka..suka..!

kreatif lah awak ni.. kite mmg x lah nk buat mcm ni..

kay_are said...

ofis block video streaming.. so takleh view.. tapi bace komen.. best je video ni.. kne tengok nanti!

✽ ⓔ ⓔ ⓘ ⓨ ⓢ ⓢ ✽ said...

wah.. kreativnya (^___^)

Bitt (doubleIS) said...

keep it up! kreatif awak ni :)

Pembunuh Tanpa Bayang said...

kau rajin bercakap...kalau aku,pasti sudah membisu sampai ke sudah =)

Pondok Usang said...

ok sore.. steady je.. =)

si kiut lavender said...

wah sweet jerk dgq suara M nih...:)

comellah jurnal M, kreatif n penuh warna..hik2..^^,

syafiqakarim said...

bole praktiskan ni hahah

deno said...

first time dgr your voice dear... keep it up! love ur journal :)

NURUL NAJWA said...

shantekk! :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...