Miss Magnifique!!

Sunday, 17 June 2012

Seohyun (SNSD) Airport Styles

Assalamualaikum Warahmatullahi Wabarakatuh
Dengan Nama Allah Yang Maha Pemurah Lagi Maha Penyayang


oleh sebab aku tak ada idea nak update blog. tapi, tangan ni gatal-gatal nak update. jadi, aku update entry2 tak ada motif. haha..
enjoy the picture that i got from facebook, yongseo fans pages. :)

































































haha,
so many photos right?

i'm sorry, but i really like seohyun from girls generation..
teehee~~ 


p/s: untuk yang bertanya tentang aku ni dah berpunya ke belum dalam entry pantun 4 kerat , jawapannya belum, aku tak berpunya dan aku belum gedik lagi nak berdua..okey? ngehehee..
entry itu hanyalah.... tettt...
sekian..
:p
haha...


xoxo,
Miss M~

20 comments:

reenapple said...

hooo.. suka Korea juga eh.. huuu

Cik Adieb said...

Erk,comel sangattt :p

Uchi kay-f @hmad said...

urg kata women korean ni plastik..entahlah

zera eira said...

semua style. Yg paling penting, loose n ta seksi! :)) ouchhhhh! Semua shoes n wedges dia rse macam na geget2! Trliurrrrrrrrrr tgk!

kura said...

wah. wah. wah. cuci mata kejab. hekhek

Mimie said...

kita pn suka.. dia comel :D

Telor Power said...

so plastic...

Mysara Ab Rahman said...

suka seohyun gk...:)

AmyZana said...

dorg on stage jer slalu seksi tp actually bila dorg off stage semua pakai biase2 jer~

suke dia punya baju coat yg warna coklat tuh. lawo o_o

Aishah Jahirah said...

wah banyaknye pic....trendy la pakaian dia...

kay_are said...

tibe2 update pasal snsd nye member.. aku tertanye.. aku ni masuk blog yang betul ke tak ni? =P

CaDLyNN said...

akak takleh tgk pon gmbo kt opis ni.ekekeke..fb kene block..later akak singgah balik ye..sbb akk taktau korean2 ni..huhuhuhuhu

Iffah Afeefah said...

smple je gayenye

tp spek ttp menten

#kalau gedik nk bduepon pe slhnye kan

Nur Aischa said...

serius seohyun cantik ;D cara dressup dia simple jea tp suka tgk <33

aku HaniAsyira said...

kalau dah comel mmg lah.. kenal dia pun sebab tgk running man.. hahaha

chemay said...

pakaian dia macam sopan2 je kan?
sesuai untuk muslim girl pakai jugak.
tapi kena pakai hijab laa
:D

hermitblogging said...

dia kinda suka pki yg baggy2. sy rse die cool. awak ke yg kumpul sume gmba2 dia ni?

shedameor said...

tak kenal. hehe

si kiut lavender said...

tgk pic seohyun byk sgt nih tetiba ja pk apa motifnya...nak tunjuk fesyen2 seohyun ka hapa...upanya peminat..hik2...

dia chumil..suka tgk dia dlam we got married dgn yonghwa..:)

Leeza dayasari [santai leeza] said...

byk gambar...... cuci mata jap.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...