Miss Magnifique!!

Tuesday, 3 July 2012

Art Journal Page (1)

Assalamualaikum Warahmatullahi Wabarakatuh
Dengan Nama Allah Yang Maha Pemurah Lagi Maha Penyayang


trying my best to improve my art journal page...


so this is the new art journal page that i've made...

not really good, but so far, this is quite simple and nicer than before... 

gambar perempuan tu aku ambil dari kalender seventeen tahun 2011...
yang ni background dia, aku tulis journal, then i gesso it.
lepas gesso, aku guna acrylic paint. acrylic paint yang warna biru tu.
yang butterfly tu, is stamp that i made it myself.
er, not really made it myself.
tapi, aku ada art puncher gambar butterfly, so aku punch banyak2, then aku lekat supaya dia jadi tebal untuk dijadikan stamp.
and dakwat untuk butterfly stamp tu aku just guna watercolor warna hitam..




xoxo,
Miss M~

33 comments:

Rapunzeel Cikilolo said...

cantik ape...

kura said...

nice art! series cool :)

Asyiqin Haulisah said...

wow cantiklah sayangss. unik.

raneeyQueen said...

following you :) follow me back yaa :D salam kenal ^^

raneeyQueen said...

following you M :) follow me back yaah.. salam kenal ^^

Nur Emilya said...

nice la sis :) Awsem.

Nur Emilya said...

nice la sis :) Awsem.

Nur Emilya said...

nice la sis :) Awsem.

Nur Emilya said...

nice la sis :) Awsem.

Nur Emilya said...

nice la sis :) Awsem.

Nur Emilya said...

nice la sis :) Awsem.

Nur Emilya said...

nice la sis :) Awsem.

Nur Emilya said...

nice la sis :) Awsem.

HeNRieTTa JoSe said...

creative chantek.....rietta xpndai bab2 lukis lukis art semua nie...

.........cP~ said...

Salam.

Lawa....

kay_are said...

mende lak gesso ngan acrilic paint tu? memang r aku fail bende2 related tu seni ni.. T_T

Aishah Jahirah said...

yg penting kreatif...nampak berseni...hee dulu akak suka main tampal2 gambar kat buku latihan.gunting,tampal....huhuu

Aishah Jahirah said...

yg penting kreatif...nampak berseni...hee dulu akak suka main tampal2 gambar kat buku latihan.gunting,tampal....huhuu

Rara Nasiha said...

cantik ! buat satu untuk saya :)

ஜ miss klanika ஜ said...

jurnal itu utk simpanan sendiri kah ? cumei.

man said...

kreatif..

ILA HonEyBuNNy said...

nice dear...

berseni...:)

the malay male said...

not bad

Telor Power said...

mcm dairi juga la kan ni

Choki said...

Ni bkn artist in the making ni Kak M..Ni dh mmg artist.Jeles Picasso XD

Ayiesha Sani said...

ada maksud yang tersendiri:-)cantik

L said...

cantiknye. hurmm. bakpe la L xpndai seni2 ni.. haha..

Nur Aischa said...

wahh cantik cantik kak :D kreatif. hee~

alif haris said...

creative la die.. hehe. btw ni utk projek assignemnt eh ?

Reena Shukri said...

kreatif..simple and look very nice...

DayaMohamed said...

cantik. jimat n kreatif ! :)

ghost writer said...

buatlah lebih dari satu dan hantarkan kepada aku. boleh tak? sebab aku antara orang yang suka ada journal book. not diary.

si kiut lavender said...

cool M..nice ja tengok...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...