Miss Magnifique!!

Thursday, 13 September 2012

Nothing Else Matter

Assalamualaikum Warahmatullahi Wabarakatuh
Dengan Nama Allah Yang Maha Pemurah Lagi Maha Penyayang



kita hidup di dunia ni sering berlumba-lumba.
berlumba-lumba dalam pelbagai perkara.
inginkan perhatian dari semua orang.

tapi,
pernah tak hanya untuk sekali.
kita fikir and rasa,
nothing else matter.
for now,
this is what we really want to do for ourselves.
it doesnt matter if ada orang pay attention atau tak.
it doenst matter if orang nak kritik or nak cakap apa-apa.
nothing else matter.
because we are being ourselves.
our true self yang Allah cipta.
and seriously,
nothing else matter.
pernah?





miss m~

4 comments:

aku HaniAsyira said...

selalu jer.. and now i made my onw decision.. and for very first time people agree with me..

kdg2 terlampau ikut sekeliling diri ini.. hmmm

Azee Hana said...

hmm,,macam mendalam...=)

Leeza dayasari [santai leeza] said...

berlumba pun biarlah dgn cara yg positif.
bukanlah dgn cara nk tikam belakang.
kan kan.

AmyZana said...

pernah -_- i really hate criticism. but that's life for you. always full of critics and so-called 'judges' yg sentiasa nak kritik ape bende yg kite nak buat -.-

but whatever it is, ikut je lah kata hati asalkan bende tuh bende yg baik dan bertentangan dgn hukum syarak

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...