Miss Magnifique!!

Wednesday, 10 October 2012

Babbling About My Day

Assalamualaikum Warahmatullahi Wabarakatuh
Dengan Nama Allah Yang Maha Pemurah Lagi Maha Penyayang



bangun.
baca novel english dalam fon dalam format epub.
mandi.
turun bawah.
sambil bawa novel kelabu dan fon.
pergi dapur.
ambil piring.
buka tudung saji.
cedok nasi goreng.
ambil seketul ayam kecil.
cuba telan makanan.
dapatlah telan dalam dua tiga sudu nasi goreng dengan seketul ayam.
a good progress to ate.
minum air.
cuba makan dua keping biskut marie.
baring dekat sofa putih.
baca novel rock chick revenge dekat epub dalam fon.
sambil tunggu pos laju. 
ada beli barang dekat internet.
nenek duduk sambil cuba borak-borak.
tapi aku banyak diam.
pos laju sampai.
ambil barang.
naik atas.
buka laptop.
tengok running man episode baru.
lepas tu tengok cerita nice guy episode 7.
masuk bilik.
baring.
termenung.
kepala pusing dan sakit.
cuba baca rock chick revenge balik.
tau-tau dah tertidur.
jaga pukul 9 malam.
tengok siling.
kepala masih sakit dan pusing.
nenek panggil makan.
masih tak ada selera nak makan.
cuma ambil seketul ayam goreng kecil.
dengan seketul ayam berempah kecil.
cuba telan. 
berjaya telan.
ambil lagi seketul ayam goreng berempah.
bagus betul diorang potong kecik2, nampak banyak sikit makan.
kepala dah kurang sakit.
oh, sakit sebab tak makan.
perut lapar. 
tapi selera tak ada.
makan biskut marie lagi dua keping.
aunty kz ajak teman pergi kedai.
pergi mydin.
beli cloud 9 dengan air cincau.
aunty kz belanja aiskrim jagung.
lepas makan ais krim.
kepala terus tak sakit atau pusing.
oh, maknanya tadi tu gula dalam badan dah turun.
pasal tu kepala sakit.
ni gula dah ada balik dalam badan.
kepala dah okey.
balik rumah.
tengok adam dan hawa.
tiba-tiba je tengok adam dan hawa.
selama ni bukannya tengok pun.
mandi.
duduk depan laptop.
menulis.
dapat tulis dua perenggan.
lepas tu check blog.
terkejut sebab tetiba ramai unique visitor dari semalam.
check punya check.
kebanyakannya datang dari google search.
yang mencari nama seseorang yang pernah di post dalam blog ni.
kepala blank kejap.
erk!
alamak!
er....
ah, lantaklah.
bukan ada kutuk orang pun kan kan kan.
buka new post.
lepas tu mula type entry ni.
nah.
ini adalah apa yang jadi harini.
sekarang nak buat apa?
tidur barangkali.











Miss M.

14 comments:

hnahdy said...

fantastik :)

jeBateja said...

Ok...ok....buleh ke kita nak percaya...sketul ayam KECIL....tah...tah...SEBELAH ayam kot....kan...kan.....ahakz...ahakz

Domu-kon said...

nie dah cam diari untuk apa yg dibuat hr nie.. semoga cpt sembuh.. dan cuba makan yer..even sakit pun..paksa diri sikit..kesian kat perut tu.. tc sis.. :-)

zera eira said...

u did too many thg tapi macam ta ceria je miss m. y?

but, make sure u take a good care of urself k. nampak tak sihat tu. :)

HeNRieTTa JoSe said...

have a nice day....

Iffah Afeefah said...

baik tidur je aku rase

CaDLyNN said...

M..tak sihat ye..take care..

Leeza dayasari [santai leeza] said...

yeah... tido

kay_are said...

memang babbling betul.. ok dh boleh tido.. =P

zila manaf said...

super fresh on weekend maybe?

ஜ miss klanika ஜ said...

tido jugak yang bestnya.

khairul said...

rehat2 yer

ranap keta adik ku !http://gilamodified.blogspot.com/2012/10/12-hours-to-go.html

Eyda Syahida said...

eyda plak bizi bizi bizi . test kuiz assignment . tapi at last , online je memanjang -_-"

aku HaniAsyira said...

tengahari ayam.. malam pun ayam ei.. kecil ke?? biskut marie tetap ada tuh

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...