Miss Magnifique!!

Tuesday, 16 October 2012

Biar Gambar Berbicara~

Assalamualaikum Warahmatullahi Wabarakatuh
Dengan Nama Allah Yang Maha Pemurah Lagi Maha Penyayang


gambar telah di delete
*hi!*
*ini kepala saya tapi sekerat je :p*

gambar telah di delete
*ini mata bajet comel*
*sila muntah*
*nampak parut kat mata tu ha..waaaa~*

gambar telah di delete
*cak!*
*konon nak bajet buat mata inesen*



one of my favourite sweater..:)
from f.o.s :)
er, aku rasa aku antara orang yang paling suka pakai sweater.
sebab sweater besar dan selesa dan casual dan boyish..:p






xoxo,
Miss M~

16 comments:

Iffah Afeefah said...

kan elok kalo girlish n ttp aurat? heee

EPIK said...

ni iklan henpon BackBerry ke??hehehe =p

Katil Elevator Di Ruang Tamu

CekbOlat-bOlat said...

i got sore eyes~sore eyes~sore eyes~ kehkeh.

kak M fashionista . walawehhhh

KhaiRin : anies said...

knape mata tuh?

Lia Ilnia said...

besar, selesa, dan casual. wah itu yang ku cari selama ini.

لين Si Pipi Merah said...

cantik. :)

HannaNana Swift said...

kite pown minat pkai sweater gak lorghh! haha *nyemak jap* =P

Leeza dayasari [santai leeza] said...

badan sekerat, kepala sekerat.
huuuu

MulutPayau said...

kepala nmpak sekerat pun tetap comel dan cantik....

Telor Power said...

tips utk buat mata besar ker? kalau awek ok la....tapi kalau lelaki....hmmm

L said...

hehe sekerat utk menutup? hehe dahlama xdtg sini.. =)

aku HaniAsyira said...

ni jalan kemana ni..nampak mata dia berseri.. ekeke

cerita best said...


cerita pakjoe datang terjah di blog nie... 4 c joe bg dekat blog nie cute,cun,comel,cantik niceeeeeee entry,http://pakjoe-pakjoe.blogspot.com/ terjah sini sama k sebab pakjoe dh follow blog nie...blog pakjoe ada mcm2 totu n tip blog pakjoe nk bg

cerita best said...


cerita pakjoe datang terjah di blog nie... 4 c joe bg dekat blog nie cute,cun,comel,cantik niceeeeeee entry,http://pakjoe-pakjoe.blogspot.com/ terjah sini sama k sebab pakjoe dh follow blog nie...blog pakjoe ada mcm2 totu n tip blog pakjoe nk bg

CaDLyNN said...

akak suke pakai sweater mase blaja dulu sbb senang takyah nak tukaq baju bile nak p makan..sarung jeeeeee...hehehehe

kay_are said...

gambar telah delete? once again aku tak sempat tengok gambar ape yang cube dipaparkan kat sini..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...