Miss Magnifique!!

Wednesday, 24 October 2012

Today Was A Happy Day ^^

Assalamualaikum Warahmatullahi Wabarakatuh
Dengan Nama Allah Yang Maha Pemurah Lagi Maha Penyayang




hiks~
today was a happy day.. :p

hehe..
hari ni keluar bersama my best friend, a.f... xD

oleh sebab kitorang takde nak pusing and jalan mana-mana... jadi kitorang cuma pergi makan dan jugaaa...


haaa!
kami berdua sudah mendaftar untuk mengundi..
anda bagaimana?
kami mendaftar untuk tangggungjawab kami sebagai rakyat...
anda bagaimana?

kahkahkah..
okey tak iklan aku untuk suruh korang yang belum mendaftar, untuk pergi mendaftar..
mihmihmih...

dan yang bestnya lagi..harini dengan a.f akhirnya dapat gak minum air fairy vanilla latte dengan caramel latte..
mihmihmih (awat aku ketawa macam ni?) :p

aku order fairy vanilla latte and a.f order caramel latte..
tapi rasa dia macam lebih kurang sama je..kehkehkeh..:p

mula-mula kitorang pergi pejabat post untuk mendaftar, lepastu beli air latte lepas tu makan..lepas tu duduk sambil borak-borak panjang lebar... :)

lepas tu aku cuba untuk mempengaruhi a.f untuk tengok masterchef america season 3, sebab ada blind contestant, iaitu christine ha, she is a vietnamese american...:)

lepas tu aku juga cuba untuk mempengaruhi a.f untuk tengok cerita korea, nice guy atau innocent man...yang dilakonkan oleh song joong ki..
lepas tu, a.f cuba untuk mempengaruhi aku untuk tengok cerita arang and the magistrate..

lepas tu kitorang pun mula start babbling and ranting...
kehkehkeh..

ah... 
rasa happy je dapat keluar dengan best friend...
kadang-kadang bila, semuanya makin menjauh.. bila semuanya fall apart.. its good to know you still have your best friend beside you...
hope this 10 years of friendship will always go well and berkekalan dunia akhirat..amin...:)
saranghae~ a.f...:)
hihi..

sometimes i still afraid to trust people...but sometimes... when you look at their faces... and you just know, you can trust them...
i'm afraid...but i'm willing to trust people...
i hope everything will go well...:)

macam aku dengan a.f... walaupun kitorang ni macam jarang je contact or keluar... but the bond is still there, y'know?
but seriously, i said... susah untuk jumpa kawan baik macam a.f...
like seriously...

sebab dia ada, masa aku susah...:)
something that me or my mother, never will forget it..:)






aha, lagi satu aku nak ucapkan thank you so much dekat atil atau hani asyira , yang setiap malam, sejak dapat no fon aku, tak pernah tinggal untuk text ucapkan selamat malam...:)
hihi~
rasa terharu~ :)
sekarang ni tiap-tiap malam, cek fon, mesti ada message dari dia...:)
sorry ya kalau kadang-kadang tak reply tu..teehee~ (sambil buat muka comel)





xoxo,
me~

10 comments:

Izan Ishak said...

kak izan singgah...

alahaii... lama betul tak komen2 kat sini. sihat ke? hmmm... syok tuh dpt kuar dgn bestfriend... minum2 sambil bebel macam2 kan!

Domu-kon said...

betul tu..kawan baik xsemestinya kena berkepit 24 jam.. tapi cukup ada wktu senng dan susah kan..

atil hntr msj tiap2 malam erk..rajin beliau..msa puasa pun dia rajin hntr msj gak..

Liselle MonCherie said...

True friends,you can actually see the sincereness in their eyes :D

aku HaniAsyira said...

sama2 kasih... seronok lah dpt hang out dgn kawan kan.. jrg contact tp dekat di hati..

aiyokk.. rasa malu tiba2.. nak nyorok muka...

akoo pae kembali? said...

alhamdulillah,syukurlah dapat kwn susah senang. sbb susah nak carii.. =')

kura said...

fairy vanilla latte dengan caramel latte? kemain panjang lg namanyeee :P

shedameor said...

seronok dapat keluar dengan kawan kan :)

CaDLyNN said...

bestfren tak semestinya kene kuar selalukan?

kaklin n bff kaklin biasanye setahun sekali dua je jumpe sebab masing2 bz..tp once jumpe borak tak pedulik dah org keliling..hihihi

ghost writer said...

banyaknya aktiviti untuk satu hari, M

kay_are said...

dapat jumpe kawan baik pastu jalan hang out same2.. mesti best kan? bagus r ade kawan baik macam tu moga persahabtan kekal sampai bile2

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...