Miss Magnifique!!

Saturday, 29 December 2012

Review: The Face Shop Herbday Cleansing Foam (aloe, mungbean and lemon)

Assalamualaikum Warahmatullahi Wabarakatuh
Dengan Nama Allah Yang Maha Pemurah Lagi Maha Penyayang



first time aku pakai the face shop herbday cleansing foam ni,
aku pakai aloe.

*gambar dari google*

sesuai untuk aku. 
pakai yang aloe ni memang best. rasa lembut je muka.
lagipun yang ni memang untuk hydration.


lepas habis, aku pergi faceshop nak beli lagi, tapi dah habis stok.
oleh sebab masa tu muka aku ada jerawat, aku pakai beli yang mung bean punya.

*amik dari google jugak*

hurm.
yang ni memang tak best.
sebab pakai pencuci muka ni, muka aku rasa kering.
tak sesuai dengan kulit muka aku.
jadi aku tukar lagi. :p

sekarang ni aku pakai yang lemon pula. :p 
aku beli yang ni, sebab yang aloe tu habis stok jugak.
hamboi, ramainya pakai yang aloe.


*tetap amik dari pakcik google* :p

dan.
ini adalah yang terbest aku pakai antara tigatiga ni.
lebih best dari aloe.
kira yang terbaiklah.
dia untuk brightening sebenarnya.
bagi aku okay je.
dan lepas pakai kulit tak kering, lembut and nampak best je..
aunty aku pun suka pakai pencuci muka ni.
:)


mungkin aku akan terus stick dengan the face shop herbday lemon ni.:)
harga dia rm19.90 
aku dah pakai sejak bulan puasa haritu, masih ada lagi setengah sampai sekarang ni.
jadi, agak berbaloi lah..
teehee~





zehan ilyana

11 comments:

Steffany Daph said...

guna tu yer :D herrrbbbb...bgus ! tpi me blom tau la berkesan tak utk sya..heehh

Shazreena Shukri said...

tq for this info..mmng reena tgh cr produk muka skrg ni..since start study ni..muka pown x smpt nak jg..

LelakiSemalam said...

nak cuba jugak lah....

Izan Ishak said...

k.izan tak pernah try lagi. kalau best bila2 nak pegi cariklah...

hanaahmad said...

untuk kulit berjerawat okay tak?

YaYaNsMuM a.k.a YM said...

Akak suka gak brand Faceshop.siap sign up jadi member sbb product dia mampu milik gak la kan...:)

syafiqakarim said...

nak cubaaaaaa
kt ner nk cari. mcm xpena tgk


hahah
semua nak terai :p

Uncle Lee said...

Hi Zehan, I was at Queenie's blog noticed your callsign and busybody over. Nice blog.
Wishing you a very happy new year....
Keep a song in your heart.
Lee.

Leeza dayasari [santai leeza] said...

leeza pakai safi. rasa mcm nk tukar jer.

aku HaniAsyira said...

dah lama xtukar pencucui muka ni

kay_are said...

aku memang lame dah tak pakai bende2 macam ni dekat muka.. ari tu pakai makin teruk ade r.. so malas dah.. natural sudah.. =P

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...