Miss Magnifique!!

Tuesday, 1 January 2013

01/01/2013 tahun ketiga

Assalamualaikum Warahmatullahi Wabarakatuh
Dengan Nama Allah Yang Maha Pemurah Lagi Maha Penyayang




1 january 2010 - 1 january 2013

dah tiga tahun papa pergi.

moga papa sentiasa di dalam rahmat Allah dan diletakkan bersama orang-orang yang beriman.



al-fatihah.




*** 


again,
you'll never know how i'm feeling inside.





i'm not saying i'm a good person.
but at least, i'm trying my best.
and i did the thing that i should do.

i have worries and regrets.
but, i learned lotsa thing.
then i let gone.


now, i'm just reminiscing the date.
the date that brought me relieved and hurt and sad.
the date he was gone forever.

and here i am.
learning.



zehan ilyana

15 comments:

the typewritor said...

semoga papa ditempatkan bersama org2 beriman dn beramal soleh..doa anak yg soleh solehah inshaALLAH tiada hijab..

Queenie said...

Zehan, pada pagi pertama Tahun Baru 2013 ini, aunty mulakan dgn menyusun jari sepuluh mohon kemaafan darimu andaikata there's any comments from me that made you uncomfortable...
aunty hanya menyatakan apa yang tulus dari dalam diri aunty sendiri,
hope your life much much better after this. Wassalam.

penjajah minda said...

al fatihah untuk arwah.

selamat tahun baru kawan.

reenapple said...

life is a lesson dear. Be strong. HE always for you.

the malay male said...

sedekahkan al fatihah

MulutPayau said...

Al-fatihah untuk arwah papa adik dan selamat tahun baru untuk adik..

Liyaa Mf said...

Err baru faham yg selama ni yg tak pernah tau. Igtkan mama je yg dah takde. Igtkan Miss M salu cite pasal papa, papa maseh ada. Rupanya dah takde ya? How sad this story. Err sorry to hear that. & sorry ketinggalan. Semuga segalanya yg baek2 mengiringi Miss M.

Semuga arwah mama & papa Miss M ditempatkan bersama2 org beriman.

aku HaniAsyira said...

alfatihah jugak. panggil yana kan?? eh2

missSenget said...

M budak baik kan..??

selalulah doakan utk diorang eh..

:)

happy newyear..!

Saiful Anuar Safian said...

Salam n HaPPy NeW YeaR 2013....moga masihi ini dunia tidak dicerobohi oleh pihak zionist khusus pada pelestine

aLieF si Muncung ManiS said...

alfatihah utk papa awak..selamat tahun baru..lama nya saya tak jenguk blog rakan2 ni..

E'in said...

alfatihah utk arwah...

kay_are said...

semoga arwah ayah ko tu dicucuri rahmat ye.. amin.. selamat tahun baru weh!

fathiahRAIHANA said...

tak boleh bayangkan apa rasanya bila dah bertahun berlalu tanpa orang tersayang. ana baru 3 bulan, itu pun rasa cukup sukar.


moga mereka ditempatkan dalam kalangan orang yg beriman. moga Allah temani mereka dgn kasih sayang-Nya. dan moga kita pun terus berusaha, supaya dapat bersama mereka di sana :')

deno said...

selamat tahun baru buat M dan keluarga... semoga tahun ini menjadi lebih baik daripada tahun2 yang sebelumnya ... inysaallah...

p/s: al-fatihah untuk arwah

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...