Miss Magnifique!!

Sunday, 27 January 2013

Zine Mitos Mawas Ink - T Rex Press

Assalamualaikum Warahmatullahi Wabarakatuh
Dengan Nama Allah Yang Maha Pemurah Lagi Maha Penyayang





mawas ink akan keluarkan zine sulung mereka..
hihi...
cerita-cerita mitos akan menemui anda insyaAllah pada bulan february nanti.

:)

 

cool kan cover dia?
hihi...
:)

okey aku nak cerita kan pulak pasal t rex press ni ha. yang baru je bertapak. dan akan beroperasi tak lama lagi. *sila bagi tepukan gemuruh* sebab boss t rex press sedang merancang rangka untuk kemajuan syarikat ini.


T Rex Press pula adalah sebuah syarikat penerbitan buku yang baru saja didaftar dan ditubuhkan oleh inche mickey aka ubi aka sang sarigala aka mohd syafiq.
(aku rasa mesti ada yang kenal kan?)

t rex press adalah sebuah syarikat penerbitan buku alternatif elektik: zine, buku, dan novel dalam fiksi dan bukan fiksi.


walaupun tak mula lagi..
takpa..
aku bagi sedikit pencerahan untuk korang.
:)

ini link facebook T Rex Press 


okeh.,
sila nantikan kemunculan zine mitos dan sila doakan penubuhan t rex press akan berjalan dengan lancar.

dan korang memang ohsem giler.! hihi
:)

dan lagi satu aku nak habaq kat korang.
ada satu karya aku keluar kat zine fiksyen kilat habaq hang terbitan zsm..
:)
:p


k daaa...




zehan ilyana

19 comments:

the malay male said...

selamat berkarya

KonspiMaker said...

wah tahniah untuk zine mawas ink,trex, dan karya yg keluar zsm.

EL MARIACHI said...

th ada zine baru ke? boleh la order...

si robot comel said...

amin, hihi. zine fiksyen kilat baq ang tak baca lagi ni, tunggu kita baca karya awak, hiks

nur emilya said...

Zine tu apa ek? Hehe.

Hanih Borhan said...

Zine tu apa Zehan?... (sorry lah saya budak amatur...haha)

Leeza dayasari [santai leeza] said...

zine mawas ink.. waaaa.. syabas.

kay_are said...

nak kaur zine baru? kali ni secara berkumpulan gak eh? tahniah! setapak lagi ko maju kehadapan dalam bidang penulisan.. gud luck ye! =) semoga terus success!

Lia Irdelia said...

info baru untuk saya nih.. hehhe

CaDLyNN said...

gud luck m..suke die berkarya ye...

Leeza dayasari [santai leeza] said...

rajin awk buat dan mengarang erk. tabik spring.

the typewritor said...

aku nk zine free boleh? btw, tulisan mawas ink tu xleh nk cntik lg ke? hak3

Pan. said...

selamat hendaknya

maitimie said...

hurm.tak pernah dgr pun...
tp pape pon, good luck utk korunkk semua ^_^y

Nong Andy said...

TH? hehehe.. dah tukar nama betul lak.. hahaha.. takpe akak dah lama tahu kekekeke- mestilah dah beli zine sulung kamu kan.. terbocor la rasia nama tu kekekekekeke


ada zine kamu lagi? boleh direct beli kat kamu tak? pm fb pls.. :)

Semut Senyum said...

wah wah.... mcm best je... dah lama tak layan karya zsm tu... sbb sekarang dah tak teenage lagi, dah banyak komitmen lain dah...

mie said...

tahniah..
teruskan berkarya...
eehehehhe

O CIKTEDDY said...

whoa korang memang co0l!

si kiut lavender said...

wah...all the best..=)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...