Miss Magnifique!!

Saturday, 16 February 2013

#Hina

Assalamualaikum Warahmatullahi Wabarakatuh
Dengan Nama Allah Yang Maha Pemurah Lagi Maha Penyayang





sedang pemudi di palestine berjuang demi Islam.
aku di sini berperang dengan masa silam.



di sana mereka memuliakan diri.
di sini aku menghinakan diri.


*from google*







zehan ilyana

14 comments:

a.samad jaafar said...

salam..
jgn kata begitu..
mereka berjuang..kita juga berjuang.. cuma berbeza lapangan..in shaa allah..

kay_are said...

takde sape yang hina dekat muka bumi ni. so jangan r anggap diri macam tu..

Rapunzeel Cikilolo said...

betul juga isi kamu.

mereka memikir orang-orang mereka. sedang kita memikir hanya diri kita.

pentingnya kita kat diri sndiri...

Domu-kon said...

i did read one motivation book.. but i've forgt its title already..

everything in this world, has a vibe.. so, postive vibes may result to a better life..for instance, never estimate yourself..coz Allah never created us to be "Hina".. we are the greatest creature His made.

aja aja..fighting sis..

Miss_NIJ said...

kak zehan...xde sapa2 hang hina kat dunia ney :)

ejulz said...

jangan sedih2 k.. :)

Jemput join segmen ni kalau belum.. 100 penyertaan TERAWAL akan dapat Sticker Fridge Magnet @ Button Badge dari Cenderahati Akamika Gift .. Cepat!! Cepat!! Hehe ^_^

http://kampung-kameq.blogspot.com/2013/02/segmen-ucapan-selamat-hari-lahir-buat.html

Arai Lekir said...

mohon bangkit semula

Diana Azis said...

Jangan sedih-sedih yea..Allah tidak jadikan manusia untuk dihina..be positive dear..

Dunia Wilma said...

Jangan macam nie bah Zehan...
Sedih Wilma baca entri Zehan nie...
Jangan tangisi dan hina diri Zehan...
Tapi, Zehan kena bangun...
Buktikan pada semua orang yang Zehan merupakan wanita yang kuat...
We are here for you dear ^_^

the malay male said...

terbalik

Cik Tia said...

bukan hina namanya bila kita tau sesuatu itu hina .. masa untuk kita sama-sama muhasabah diri kembali.

Sigaret Perisa Kafein said...

Ianya buat aku fikir, ya.

kondisinya lain, mungkin. tapi, ya. semoga siap!

-AsaSiaga-

Leeza dayasari [santai leeza] said...

dont be so sad .... jom berjuang mengjadapi kesedihan.

نورعيم said...

masa silam blh diubah.biar hina dimata manusia jgn hina disisi Allah.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...