Miss Magnifique!!

Monday, 4 February 2013

Review: Softener Daia Blooming Garden (Pink)

Assalamualaikum Warahmatullahi Wabarakatuh
Dengan Nama Allah Yang Maha Pemurah Lagi Maha Penyayang





ok, sengal tak aku nak buat review pasal softener baju jenama daia ni?
kehkehkeh...


dulukan aku pakai sabun baju yang serbuk tu je.
tapi, entah kenapa dah dua bulan ni aku nak guna pelembut baju.

jadi aku belilah daia warna pink.
bau dia memang harum wangi. hihi.. kalau baju dah wangi tak payah pakai perfume pun boleh. ha. :D

memang best lah. kalau nak tidur, cium bau baju tidur je pun dah best. wangi je.
kahkahkah.

*gambar kidnap dari pakcik google* 




kalau tak silap aku warna purple dengan biru pun sedap bau dia. tapi sebab aku terasa macam nak pilih pink. jadi aku ambillah pink.
tapi, baju memang lembut dan wangi.
hahahah.

and then aku notice, kalau pakai daia ni, tak payah letak sabun banyak. letak sikit je sabun serbuk tu.
kalau dulu masa tak pakai daia, aku letak dua sudu besar sabun serbuk aku letak (pakai sudu scoop untuk pencuci baju tu, tau kan?)
ni dah pakai daia aku  ada letak sikit sabun serbuk. hehehe..
sebenarnya tak payah letak pun tak apa, sebab aku bukannya main bola ke sampai baju aku kotor kan.
aku duduk rumah je. kalau pergi kalan pun, baju bukannya kotor mana pun.
jadi pakai daia je okay. tapi tangan tetap gatal nak letak sabun serbuk.





lepas ni aku macam nak try softlan pulak. ha.
:D




entah kenapa aku rasa entry aku kali ni macam lawak je.
hahahaa.
review softener baju tuuu..
kahkahkah/


gunalah daia blooming garden.
kahkahkah.

nanti kalau aku guna softener lain, and kalau aku rajin aku buat review lagi.
hahahhaa.






budak yang tak ada kerja nak buat jadi dia review sabun pencuci baju,
zehan ilyana

7 comments:

missSenget said...

percubaan yg baik m..


hahahaha...

jeBateja said...

Ini pihak DAIA kena bayar ni.....ahakz

Azham Vsvc said...

lepas ni nak try lah hehehe

kay_are said...

boleh mintak sen dekat daia lepas ni sebab jadi promoter =P

Miss Xyz said...

Hah lepas ni try softlan warna purple atau biru. Wangiiiii~
-komen ini dibawakan oleh promoter softlan tidak berbayar :(-

Sigaret Perisa Kafein said...

aku tak pernah ambil tahu jenama apa. apa2 saja yang ada di atas washing machine, aku akan ambil dan tuangkan. *gelak*

-AsaSiaga-

aku HaniAsyira said...

apa yg murah semua tibai.. heee~~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...