Miss Magnifique!!

Wednesday, 27 February 2013

Tak Sabar Nak Try Mask Baru =)

Assalamualaikum Warahmatullahi Wabarakatuh
Dengan Nama Allah Yang Maha Pemurah Lagi Maha Penyayang



dah lama aku tak update blog.

nant aku nak update pasal satu mask ni.
aku nak buat review.

ehem.
tak sabar nak try mask baru ni.
nama mask tu, Leader Insolution AC Dressing-Mask
arha!

nantikan my review yeah?
:D






zehan ilyana

16 comments:

diana said...

ok/..saya tunggu..saya tunggu kat simpang depan sana ye..heheh

Lia Irdelia said...

hahaha.. ok.. :)

Rapunzeel Cikilolo said...

masker arang ke??

saifudin abu izzudin said...

nice day :)
Bermimpilah tentang apa yang ingin kamu impikan,
pergilah ke tempat-tempat kamu inginkan,
Jadilah seperti yang kamu inginkan,
karena kamu hanya memiliki satu kehidupan
dan satu kesempatan untuk melakukan hal-hal
yang ingin kamu lakukan

http://www.nolimitadventure.com/

Leeza dayasari [santai leeza] said...

waaa mask baharu yer.

Puteri Hana said...

saya suka pakai mask..hihi

kay_are said...

mask? aku tak pakai mask2 ni.. malas.. =P

Semut Senyum said...

Lama betol saya tak singgah jenguk awak. saya busy...
kalau sempat saya pasti singgah.
mcm malam ni.. ada masa lapang sikit...
awak sihat ke...
cepat lagi kasi tau kite mcm mana pakai mask baru tu... =)

Telor Power said...

masker buatan sendiri ker TH

si kiut lavender said...

eh...cepat2lah buat review...sebab skrg nih skl tgh mencari mask yg cun2 nih...

me in LDR said...

mask apa awak pakai? bagitau hasilnya lekas ya, nak cuba juga

tarikh makin dekat, macam2 pula benda yang timbul
-kulit makin sensitif
-berat badan makin naik
-makin kerap gaduh

=(

Cik Kartun ( CK ) said...

lame tak singgah cni. sehat?

Amanina said...

Salam.. bru 1st singgah sini :)

Oke tak sabaq nk baca..hehe

Lia Ilnia said...

Tak pernah pakai mask. Cpt2 g tau hasil. Boleh try jugq kalau best. Heee

Flower Haziqah said...

wah..x sbr sy tuggu..

Flower Haziqah said...

wah..x sbr sy tuggu..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...